ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlaaaar ben geldim. beklediğim kırmızılarım yok şu ana kadar gelmeseler barii acaba test yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmi. ama negatifif görürüm diye korkuyorum. şu an belirtim fazla yok. tek kasığıma batmalar oluyor. ve su gibi akıntım oluyor. sizce napıyım.

yapp test sen bat ne zamndı bugun değilmi

Merhaba canım bu ay olmadı diye diğer aylar da olmayacak değil ya. Kızım olursa oğlan, oğlum olursa kız doğurursun ki ileride belki akraba olalım diye dimi ama

benım kociş diyo kii bu ay gelıyo mu bebişşş :) ayy çok tuhaf oldum yaa o da çok üzülüyoo. bana diyo sen uzulmeee ben beklerım olmazsa da canımız sağolsn :)

benım kociş diyo kii bu ay gelıyo mu bebişşş :) ayy çok tuhaf oldum yaa o da çok üzülüyoo. Bana diyo sen uzulmeee ben beklerım olmazsa da canımız sağolsn :)

aayyy canım benimm yaaa kocişlerede yazık yaaa onlardaa beklio beklio bizle beraber biz üzülünce onlar üzülemiyo bile bizi teselli etmekten Ben gece öylee bi sancıyla uyukadan uyandımki bütün gece başımı bekledi uyuyamadı zavallım yaaa sabahta o halde işe gitti ((14:

evet canım bugündü aslında yapmayı düşünmüyorumda değil. Hemen şimdi almayı düşünüyorum hatta. Ben gidiyorum sonucu paylaşırım.

al canım yap çok merak ediyorum yaa burdan test yatığınızda yazdığınızda hamile olduğunuzu söylediğinizde kendim olmuş gibi sewiniyorum :) olmadı bi dahaki ay diyenler içinde kendime kırmızılar gelmiş gibi üzülüyorum yhaaa

canım senin bat dünmüydü bu günmüydü bence artık test yapmayı düşünmelisin ama bugün değilde yarın ilk idrarla yap yeni oldğundan bence ilk idrarla yap bence o kadarda korkulacak birşey yok yani ben yaparken korktum ama amaaan dedim olursa olur olmazsa olmaz şu saatten sonra değiştiremem sonuçta dedim yaptım silik ikinci çizgyi gördm inşallah sende görürsün canım benim

göçmen kuşlarrrrrr ordamısın sabah ilk idrarla yap şimdiki çok belirsiz olabilir ben sabah ilk idrar olmasına rahmen mütiş silikti sabah yappp

gitti galiba :)

Son düzenleme:

hadi inşallah :92:

Merhaba canım bu ay olmadı diye diğer aylar da olmayacak değil ya. Kızım olursa oğlan, oğlum olursa kız doğurursun ki ileride belki akraba olalım diye dimi ama

tamam akraba olalım

yaaa kızlar bu negatif. birkaç gün daha gelmezse birdaha test yapıcam. umaygunaycığım ben acele ettim birdahaki testi öyle yapıyım. tabii sadık dostlarım kırmızılar beni ziyaret etmezse.

Son düzenleme:
yaaa kızlar bu negatif. Birkaç gün daha gelmezse birdaha test yapıcam. Umaygunaycığım ben acele ettim birdahaki testi öyle yapıyım. Tabii sadık dostlarım kırmızılar beni ziyaret etmezse.

canım sabah ilk idarar dene umaygunayın dediği gibi ((( kırmızılar gelmez inş hamilesindir canım

yaaa kızlar bu negatif. birkaç gün daha gelmezse birdaha test yapıcam. umaygunaycığım ben acele ettim birdahaki testi öyle yapıyım. tabii sadık dostlarım kırmızılar beni ziyaret etmezse.

canım arkandan çok seslendim ama duyuramadım şimdiki idrarla test yapma canım ya bak ben sabah idrarmı 11 gibi bıraktımda test yaptım buna rağmen hayali bir ikinci çizgiydi yaaa
sende kırmızıları görmeden kesin hükümlere varma

bencede sabahki ilk idrarla bak canım..
yada olmadı kan tahlilinde baktırt..

ama lütfen kırmızılar gelmeden ümidini yitirme..

arkadaşlar ben bebeğim için bir ajanda tutmak istiyorum onu ilk hissettğim andan itibaren herşeyi anlatacağım ona resimlerle yapıştırıp kesip ona ilerde çok ilginç bir hatıra bırakmak istiyorum büyüdüğünde onu okuyup çok sevinebilir yani... insanın kendisini bukadar çok sewen ve herşeye rağmen ona destek olan birinin oldğunu görsel olarak görüp hissetmesi mütiş bir şey olsa gerek ... yapmak isteyeniniz olursa. . . .

&meg&selamlar

beni merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim
benim dün öğleden sonra lekelenme tarzında başlayan akıntım,kanamaya dönüştü..
umutlar diğer aya transfer oldu artık..

aysun ve göçmenkuşları merak etmekteyim..
umarım müjdeli haberler alırız..

canımmmmm yeni bir gün yeni bir şans yeni bir umut heyecanımız hiç bitmesin öpüyorum çokkk

çok güzel bi fikir canım hamile kalabilirsemm bnde yaparımm :)

bugün yumurtlama günümden beri hiç geçmeyen karın ve kasık ağrım devam ediyor aynı regli sancısı diye düşünüyorum ama konuştuğum tecrübelere göre hamilelik oluşumundada aynı sancı oluomuş ayırt edemiyormuşuz yarın doktora gidiorum randevum alındı gebelik için değil biraz üşüttümde onun için nolur nolmaz kontrol ettirmek lasım ve muhtemelen alttan muayene edicek doktor sizce gebelik ihtimali olduğunu söylemelimiyim hemen alttan muayene yapmasın diye ultrasonla baksın yani dimi olmadı kan testide isticem uffff bata son 3.5 gün=)

bebek günlükleri var bir de
gerçi onların geneli bebek doğduktan sonrası için hazırlanmış ama süper bişey
onu da al mutlaka
bence güzel fikir
hele ki bebişin kız olursa çok hoşuna gidecektir

sen doktoruna söyle gebelik ihtimalini
gebelere de alttan bakıyorlar zaten sorun olmaz
ama yine de bilsin doktor
eğer bebeğe benzer bir oluşum görürse kan testi ister zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…