- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
önce ben sobeledim bebişimm
iyisin di mi?
üzüntü yok
bak kasımda hamile kalcaz inşallah
kızlaaaar ben geldim. Beklediğim kırmızılarım yok şu ana kadar gelmeseler bariiAcaba test yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmi. Ama negatifif görürüm diye korkuyorum. şu an belirtim fazla yok. Tek kasığıma batmalar oluyor. Ve su gibi akıntım oluyor. Sizce napıyım.
Merhaba canım bu ay olmadı diye diğer aylar da olmayacak değil ya. Kızım olursa oğlan, oğlum olursa kız doğurursun ki ileride belki akraba olalım diye dimi amaselamlar :79:
beni merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim
benim dün öğleden sonra lekelenme tarzında başlayan akıntım,kanamaya dönüştü..
umutlar diğer aya transfer oldu artık..
aysun ve göçmenkuşları merak etmekteyim..
umarım müjdeli haberler alırız..
yapp test sen bat ne zamndı bugun değilmi
benım kociş diyo kii bu ay gelıyo mu bebişşş :) ayy çok tuhaf oldum yaa o da çok üzülüyoo. Bana diyo sen uzulmeee ben beklerım olmazsa da canımız sağolsn :)
evet canım bugündü aslında yapmayı düşünmüyorumda değil. Hemen şimdi almayı düşünüyorum hatta. Ben gidiyorum sonucu paylaşırım.
kızlaaaar ben geldim. beklediğim kırmızılarım yok şu ana kadar gelmeseler bariiacaba test yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmi. ama negatifif görürüm diye korkuyorum. şu an belirtim fazla yok. tek kasığıma batmalar oluyor. ve su gibi akıntım oluyor. sizce napıyım.
kızlaaaar ben geldim. beklediğim kırmızılarım yok şu ana kadar gelmeseler bariiacaba test yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmi. ama negatifif görürüm diye korkuyorum. şu an belirtim fazla yok. tek kasığıma batmalar oluyor. ve su gibi akıntım oluyor. sizce napıyım.
Merhaba canım bu ay olmadı diye diğer aylar da olmayacak değil ya. Kızım olursa oğlan, oğlum olursa kız doğurursun ki ileride belki akraba olalım diye dimi ama
yaaa kızlar bu negatif.Birkaç gün daha gelmezse birdaha test yapıcam. Umaygunaycığım ben acele ettim birdahaki testi öyle yapıyım. Tabii sadık dostlarım kırmızılar beni ziyaret etmezse.
yaaa kızlar bu negatif.birkaç gün daha gelmezse birdaha test yapıcam. umaygunaycığım ben acele ettim birdahaki testi öyle yapıyım. tabii sadık dostlarım kırmızılar beni ziyaret etmezse.
yaaa kızlar bu negatif.birkaç gün daha gelmezse birdaha test yapıcam. umaygunaycığım ben acele ettim birdahaki testi öyle yapıyım. tabii sadık dostlarım kırmızılar beni ziyaret etmezse.
arkadaşlar ben bebeğim için bir ajanda tutmak istiyorum onu ilk hissettğim andan itibaren herşeyi anlatacağım ona resimlerle yapıştırıp kesip ona ilerde çok ilginç bir hatıra bırakmak istiyorum büyüdüğünde onu okuyup çok sevinebilir yani... Insanın kendisini bukadar çok sewen ve herşeye rağmen ona destek olan birinin oldğunu görsel olarak görüp hissetmesi mütiş bir şey olsa gerek ... Yapmak isteyeniniz olursa. . . .
arkadaşlar ben bebeğim için bir ajanda tutmak istiyorum onu ilk hissettğim andan itibaren herşeyi anlatacağım ona resimlerle yapıştırıp kesip ona ilerde çok ilginç bir hatıra bırakmak istiyorum büyüdüğünde onu okuyup çok sevinebilir yani... insanın kendisini bukadar çok sewen ve herşeye rağmen ona destek olan birinin oldğunu görsel olarak görüp hissetmesi mütiş bir şey olsa gerek ... yapmak isteyeniniz olursa. . . .
bugün yumurtlama günümden beri hiç geçmeyen karın ve kasık ağrım devam ediyor aynı regli sancısı diye düşünüyorum ama konuştuğum tecrübelere göre hamilelik oluşumundada aynı sancı oluomuş ayırt edemiyormuşuz yarın doktora gidiorum randevum alındı gebelik için değil biraz üşüttümde onun için nolur nolmaz kontrol ettirmek lasım ve muhtemelen alttan muayene edicek doktor sizce gebelik ihtimali olduğunu söylemelimiyim hemen alttan muayene yapmasın diye ultrasonla baksın yani dimi olmadı kan testide isticem uffff bata son 3.5 gün=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?