ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bşy sorcam ateş yükselince noluyooo o konuyu bilmiyorum.. ateşinizi neyle ölçüyosunuz..

Dijital bir ateş ölçerle her sabah 6-8 arasında dil altından ölçüp not ediyorsun. En az 3 saatlik uykun olmuş olucak ve her gün aynı saatlerde ölçmen şart canım. Hamilelerin ateş tablosu diye ararsan görebilirsin tabloları genelde adet gününe kadar ateş yüksek seyrediyor.

Dijital bir ateş ölçerle her sabah 6-8 arasında dil altından ölçüp not ediyorsun. En az 3 saatlik uykun olmuş olucak ve her gün aynı saatlerde ölçmen şart canım. Hamilelerin ateş tablosu diye ararsan görebilirsin tabloları genelde adet gününe kadar ateş yüksek seyrediyor.

aa bunu bilmiyodum şimdi ögrendim sgl cnm hemen bakıyorum netten teşekür ederim:)

canım sen niye ateşini dert ediyosunki
illa yükselmesi gerekmiyor benim bildiğim
önemli olan düşmemesi demişlerdi ve senin tablona baktım sabit gidiyor şimdilik ve belki de yükselecek
benim yükseldi ikinci gün
ama ben bu şansla iki gün sonra tepetaklak olur benim ateş :60:

aa bunu bilmiyodum şimdi ögrendim sgl cnm hemen bakıyorum netten teşekür ederim:)

Ateş ölçme yöntemi esasen yumurtlama gününü belirlemek için kullanılan bir yöntem kesin sonuç veriyor ben ovu testi yapmıştım ertesi günü ateşim yükselmişti tam da 13.günümdü güvenilir doğru bir yöntem ama hamile olanların çoğu da yüksek ateşle gebe olduklarını öğreniyorlar sadece bebeğin yerleşme günleri bi kaç gün düşük oluyor sonra adet gününe kadar ve hatta sonrasında hep yüksek ateş oluyor

Ateş ölçme yöntemi esasen yumurtlama gününü belirlemek için kullanılan bir yöntem kesin sonuç veriyor ben ovu testi yapmıştım ertesi günü ateşim yükselmişti tam da 13.günümdü güvenilir doğru bir yöntem ama hamile olanların çoğu da yüksek ateşle gebe olduklarını öğreniyorlar sadece bebeğin yerleşme günleri bi kaç gün düşük oluyor sonra adet gününe kadar ve hatta sonrasında hep yüksek ateş oluyor

yüksek dediğin ateşlere baktım ben inceledim yani ama sanırım bünyeden bünyeye çok değişiyor
kimisi 37 üstünü görmüş kimisi 36,5larda
doğru mu anlamışım?
bişeyi çözmeye çalışırken ne çok soru soruorum dimi :60:

canım sen niye ateşini dert ediyosunki
illa yükselmesi gerekmiyor benim bildiğim
önemli olan düşmemesi demişlerdi ve senin tablona baktım sabit gidiyor şimdilik ve belki de yükselecek
benim yükseldi ikinci gün
ama ben bu şansla iki gün sonra tepetaklak olur benim ateş :60:

Ayy işte napayım takıntı yapıyorum zaten heyecanlı günlerdeyiz her türlü belirti benim için önemli daha 7 gün var gerçi değişebilir ateşim

yaaaaaaaaa dün arkadaşların yanında ateşim var ter bastı demiştim onlarda imalı şekilde gülmüşlerdi demek ateş yüksek olunca hamile kalma olasılıgıda yükseliyor. valla hergün bşy ögreniyorum buradan:)

yüksek dediğin ateşlere baktım ben inceledim yani ama sanırım bünyeden bünyeye çok değişiyor
kimisi 37 üstünü görmüş kimisi 36,5larda
doğru mu anlamışım?
bişeyi çözmeye çalışırken ne çok soru soruorum dimi :60:

Tabi ki yükseklik değerini kendi değerlerin içindeki yüksekliğe göre değerlendireceksin herkesin bünyesi farklı çünkü sen bu ay vücudunun ısısını tanıyorsun o yüzden çok doğru sonuçlara varamayabilirsin

Tabi ki yükseklik değerini kendi değerlerin içindeki yüksekliğe göre değerlendireceksin herkesin bünyesi farklı çünkü sen bu ay vücudunun ısısını tanıyorsun o yüzden çok doğru sonuçlara varamayabilirsin

tabii
ben şu an sadece adete yakın nasıl seyrettiğine ve adette nasıl düştüğünü gözlemlemek için ölçüyorum
ama adete yakın düşüş olmazsa belki benim için bile umut vardır :60:

yaaaaaaaaa dün arkadaşların yanında ateşim var ter bastı demiştim onlarda imalı şekilde gülmüşlerdi demek ateş yüksek olunca hamile kalma olasılıgıda yükseliyor. valla hergün bşy ögreniyorum buradan:)

Evet ama yalnızca sabah saatlerinde ölçtüğün ateşi doğru kabul edeceksin yatakdan kalkmadan yapacaksın ölçümü

Benim bat a 3 kaldı ama her an adet olacak gibiyim kasıklarım sızlıyor ve çok halsizleştim oooofffffff yaaaaaaa bu kadar belirtiden sonra kesin olurum ben bugün yarın:43::43::43:

off ya böle demeyin moralim bozuluyor:( inş. olcaz bu ay olmassa diger ay oda olmsaa digerii olana kdr deniycez:)

tabii
ben şu an sadece adete yakın nasıl seyrettiğine ve adette nasıl düştüğünü gözlemlemek için ölçüyorum
ama adete yakın düşüş olmazsa belki benim için bile umut vardır :60:

Umut herzaman vardır şekerim kırmızıları görene kadar amaaaa :66::66::66:

kızlarr az aranızda olamıcam :) bugun cuma gecesı dua etmeyı unutmayınnn gelırım 1 saate kadar :)

Evet ama yalnızca sabah saatlerinde ölçtüğün ateşi doğru kabul edeceksin yatakdan kalkmadan yapacaksın ölçümü

tmm cnm inş gerek kalmaz hamile olurum ama eger olmassa sabah 8 de uyanıyorum işe gitmek için hergün ölçüp en son burya yazarım sizde yourmlarsınız:)

Back
X