ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

benim sat 12 eylül, yani 6sıyla en geç 9u arasında olmam lazım, ya evet gripiçin bile test isteyince sonuç çıkıyo ki ben planlama yaptığımızı kan ilacı ve folik asit kullandığımı hatta birlikte kullanmamın zararının olup olmayacağını da sordum, ona rağmen nasıl hamilelik tetkiki istenmez anlayamıyorum offffffff

Merhabalar, ay ay yeni hamile haberleri aldık ne güzel
GÖSDE VE MRSPİNK35
kızlar tebrik ederim, Allah kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin:emir_bebek::nazar:
darısı tüm isteyenlere inşallah...

Bu arada kızlar yazının altına cetvel gibi birşey yerleştiriliyorya hani, işte doğuma şu kadar ay gün vs kaldı diye gösteren animasyon türü gibi bişi nasıl ve nerden yapılıyo bilen varsa anlatırsa sevinirim.

Melis cnm hAyirli olsun bence hamilesin:)mavi cnm degerlerin karisik geldi anlamadım bsy doktoruna sormadinmi bu tahlili götürüp:)

çok teşekkür ederim minik gelin ... şaşkınım hala sabah eşim nöbetten geldi söyledim testi gösterdim ben biliyordum zaten dedi çok sevindi saat 3 ten beri ayaktayım kaç gündür yorgunluk uyku vardı şuan tık yok heyecandan :66: pazartesi kesinleşeek allah'ın izniyle ... darısı tüm bekleyenlerin başına...

çok teşekkür ederim minik gelin ... şaşkınım hala sabah eşim nöbetten geldi söyledim testi gösterdim ben biliyordum zaten dedi çok sevindi saat 3 ten beri ayaktayım kaç gündür yorgunluk uyku vardı şuan tık yok heyecandan :66: pazartesi kesinleşeek allah'ın izniyle ... darısı tüm bekleyenlerin başına...

canııım gözüüün aydınnnnnnnnnnn :) darısı bızım basımıza ınsallaaahhh :) bende ovulasyon gunlerındeyım daha cok var adetımeee.. ıns bızım sonuclar da boyle pozitif oluurr :)

benim sat 12 eylül, yani 6sıyla en geç 9u arasında olmam lazım, ya evet gripiçin bile test isteyince sonuç çıkıyo ki ben planlama yaptığımızı kan ilacı ve folik asit kullandığımı hatta birlikte kullanmamın zararının olup olmayacağını da sordum, ona rağmen nasıl hamilelik tetkiki istenmez anlayamıyorum offffffff

canım burdakı arkdas dogru soylememıs sen nıye demedın kı ben beta hcg yaptrmak ıstıyorum dıye. sen planlıyorum deyınce doktor onceden bı aksılık var mı dıye sana o testlerı yapmış.. bence sen bekle ıdrarda ıkı cızgı gorursen sonra gıdersın tkrr ama bu sefer soyle beta hcg ye baktrmk ıstıyrm diye

slm herkese.benim adetime 1 hafta var dün hafif bir pembe leke gördüm ama idrarımdan mı geldi yoksa vajinadan mı anlamadım bu arada 1 haftadır idrarımda koku var limon gibi ekşimsi kötü değil ama sizce bunlar belirti olabilir mi çok açık yazdım kusura bakmayın ama bu belirtiler idrar yolları enfeksiyonunun da belirtileri ancak onda yanma olması lazım bende o yok bugün idrar testi yaptırıcam umarım enfeksiyon değildir.sizce bu kadar erken belirtiler olabilir mi???

canııım gözüüün aydınnnnnnnnnnn :) darısı bızım basımıza ınsallaaahhh :) bende ovulasyon gunlerındeyım daha cok var adetımeee.. ıns bızım sonuclar da boyle pozitif oluurr :)

oflu çokkk teşekkür ederim.. amin.. ecmain.. pazartesi kesinleşecek inşallah... paylaşıcam sonuçları buradan :)

kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmm :D:D:DEki Görüntüle 268909

aaaaa canım canım hayırlı olsun benimkide öyle silikti sonra kanda pozitif çıktı hayırlı olsun henüz diğer sayfaları okumadım ama bakalım neler yazoılmış :)
:nazar::49:
demiştim sana...

aaaaa canım canım hayırlı olsun benimkide öyle silikti sonra kanda pozitif çıktı hayırlı olsun henüz diğer sayfaları okumadım ama bakalım neler yazoılmış :)
:nazar::49:
demiştim sana...

hayırlı uğurlu olsun gosde, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah, vallaa çok sevindimmm, ben hala bekliyorum hasta olmayı olmam inşallah da ben de tadarım aynı duyguyu:))))

kızlaaarrr geldimmmmm hiç umudum kalmamıştı artık sabah kahverengi çok az bişi geldi sabah dedim regli oluorum ama daha renliliğimede var cumartesi yada pazar olmam gerek dedim bu kadar strese erken geldi nys hayırlısı artık dedim akşam üstü doktora gittim artık tek düşüncem sistitimin geçmesi çnk çok canımı yakıodu hemşire kan sonucumu verirken artık ilaç kullanamayacaksın ççnk hamilesin dedi resmen şok oldum bildiğiniz inme indi cvp veremedim benmi demekten 152.32 çıktı değerim 4 haftalıkmış ya nasıl bi sevinç anlatamam Allaha isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu bugünkü gelen kahverengi şeyle yerleşme lekelenmesiydi sanırım bi dahadfa bişey gelmedi zaten minicik olduğu için ultrasonda gözükmemiş 10 gün snr doktora gidicem tekrar bi ultrasona giricem keseyi görebilmek için sanırım ay hala rüyada gibiyim :nazar::emir_bebek::72:

ay canım ikinci güzel haber çok sewindim seninide aynı benimki gibi olmuş benimde battan bi gün önce leker gelmeye başlamıştı yaklaşık 3 gün sürdü beni çok korkuttu bebeiş gidermi diyee ama çok şükür bitti lekelerim senide korkutmasın lekeler
benim bi kaç gündür müthi sancılarım var idrara çıkmalarım müthiç arttı geceleri uyku uyuyamaz oldum ağrıdan ve kalkmaktan birdeb u aralar çok susuyorum dilim damağma yapışıyor resmen

canım burdakı arkdas dogru soylememıs sen nıye demedın kı ben beta hcg yaptrmak ıstıyorum dıye. sen planlıyorum deyınce doktor onceden bı aksılık var mı dıye sana o testlerı yapmış.. bence sen bekle ıdrarda ıkı cızgı gorursen sonra gıdersın tkrr ama bu sefer soyle beta hcg ye baktrmk ıstıyrm diye

ama folik asit kullanıyorum doktorum yazmıştı daha önce dediysem eğer bu çalışmalara başladığım anlamına gelmez mi, ayrıca hamilelik de olsun içinde mi demem gerekiyodu anlamadım kii, neyse ben gittim şimdi doktora, seninsöylediğinin aynısını söyledi oflu,, tekrar kan verdimm aptal gibi, çok sinirlerim bozuk yani, vardır bi hayır ne deyim artık,, idrar testi de yapsam mı ki ne dersin

ama folik asit kullanıyorum doktorum yazmıştı daha önce dediysem eğer bu çalışmalara başladığım anlamına gelmez mi, ayrıca hamilelik de olsun içinde mi demem gerekiyodu anlamadım kii, neyse ben gittim şimdi doktora, seninsöylediğinin aynısını söyledi oflu,, tekrar kan verdimm aptal gibi, çok sinirlerim bozuk yani, vardır bi hayır ne deyim artık,, idrar testi de yapsam mı ki ne dersin

sınırlenme canım yaa herseyde vardır bı hayırr... ıdrar testını de dene varsa sılıkde olsa cıkar hadı yap da haber ver :)
:66:

burda hamıle haberi görünce o kadar çok hevesleniyorum ki... ahh ahh RABBİM Bizlere de NAsip etsin İNŞALLLAAHHH.... :75:

burda hamıle haberi görünce o kadar çok hevesleniyorum ki... ahh ahh RABBİM Bizlere de NAsip etsin İNŞALLLAAHHH.... :75:

aaaaaaaaamiiiiiiiinn, valla yapabilsem keşke diyorum ama mesaideyim:)))) çalışmanın kötü yanları işte, evde olsam bi koşu alıp gelirdim şimdi

o zaman öğleyi beklicen :) :26:

malesef,,, of ya bu ara ne çok of çeker oldum,,, herkes haber bekliyo şimdi bi de,, gün gün soruyolar adet oldun mu belirti varmı, millete cevap vermekten yoruldum artık, çok fazla baskı hissediyo insan üstünde, keşke düşünmüyoruz hala deseydim de kafam rahat olsaydı, :2:

malesef,,, of ya bu ara ne çok of çeker oldum,,, herkes haber bekliyo şimdi bi de,, gün gün soruyolar adet oldun mu belirti varmı, millete cevap vermekten yoruldum artık, çok fazla baskı hissediyo insan üstünde, keşke düşünmüyoruz hala deseydim de kafam rahat olsaydı, :2:

o milletin laflrı zatenn öldürecekk.. e sende yokmu bişey onun gelını dogurdu. bılmem nee.. bırı der benı hala yapamadınız delı edıyolar benı yaa.. yok dusunmuyo musunuz flan fılannn.. :47::47::47:

o milletin laflrı zatenn öldürecekk.. e sende yokmu bişey onun gelını dogurdu. bılmem nee.. bırı der benı hala yapamadınız delı edıyolar benı yaa.. yok dusunmuyo musunuz flan fılannn.. :47::47::47:

aynennn, siz hala durun durun bakalım nereye kadar sürecekkk, e hadi tembellik etmeyin artık neyi bekliyosunuz falan, milleti öyle çok ilgilendiriyo ki, ya sanane ben bu kadar takmıyorum kafamada sana noluyo dimi,,,:20:

aynennn, siz hala durun durun bakalım nereye kadar sürecekkk, e hadi tembellik etmeyin artık neyi bekliyosunuz falan, milleti öyle çok ilgilendiriyo ki, ya sanane ben bu kadar takmıyorum kafamada sana noluyo dimi,,,:20:

aynen öylee ve en cok sınır oldugum konu baskalarıyla kıyaslamaları.. banane onların yatak odalarından yahuu sızde gırmeyın bızım yatak odamızaa.. ıstedgımz zaman yaparızz olunca soyleyecez heralde saklayacak halımız yookk

Kızlar,

denemiş olan herkes yanıtlayabilir mi merak ediyorum

ovulasyon takibi ile kaç ayda hamile kaldınız

hamilelik belirtileriniz nasıldı ve ne zaman başladı

hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz

Back
X