ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

çitlenbik
bende minikkedilere kesinlikle katılıyorum sen ne yap et ovulasyonda çabala bak ben şimdi allahıma çok şükür 4 haftalık hamileyim ama ovulasyon haftamda var ya bizimkini kandırıpda çalışma yapabilmek için neler yaptım :17: yani zaten hadi çocuk yapalım diince insanın psikolojisi geriliyor haklısın ama eşini çalışma için senin teşvik etmen ve rahatlatman, onu heveslendirmen lazım

Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım :):) tebrik ederim :):)
bu aydan sonra öyle yapacağım artık..

:nazar::nazar:canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah...

bugün yoğun bir baş ağrısıyla uyandım hala da devam ediyor..sanırım gün geçtikçe stres düzeyim artıyor kızlar oda baş ağrısı yapıyor bende...adetim bugün sonlandı..ovulasyon+ adet + belirti döngüsü başlamak üzere...aslında beklemek umut etmek bu duyguları yaşamak çok güzel ne zaman bebeğimin geleceğini bilsem keyfini çıkarırdım öyle olmuyo malesef..:59::59:

:nazar::nazar:canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah...

bugün yoğun bir baş ağrısıyla uyandım hala da devam ediyor..sanırım gün geçtikçe stres düzeyim artıyor kızlar oda baş ağrısı yapıyor bende...adetim bugün sonlandı..ovulasyon+ adet + belirti döngüsü başlamak üzere...aslında beklemek umut etmek bu duyguları yaşamak çok güzel ne zaman bebeğimin geleceğini bilsem keyfini çıkarırdım öyle olmuyo malesef..:59::59:

Aminnnn canım sağoll tatlım darısı sana olsun inşşş :)
dediğin gibi beklemek gerçekten güzel ama bi an önce sende hamile kalırsın inşşşş stresten uzak dur bak ovulasyon zamanınıda çok ii değerlendir canım bu ay olur inşş :54:

selamlar kızlar
dün ateşim düşmüştü regli oluyorum diye düşünmüştüm ama bugün yine yükseldi
belki yine de hala bir ümidim vardır
bekliyorum 3-4 gün sonrasını

kızlarr dün akşam pek giremedim yaa kusura bakmayın... gösdem yavrumm tekr tebrık ederım darısı bıze ınsallah. dun yanlıslıkla kafamı esımın dırsegıne vurdum yanına yatayım derken. beynım çöktü sandım okdar çok başım ağrıyo ki anlatamam size... her neyse kasıklarım agrıyo üşüttüm mü yoksa yumurtluyo muyum anlayamadım :) aman şu çalışmalar bitsede bende beklemeye girsem :) dun benımkıyle sakalasıyorum bana dıyo kı rahat dur anı hareket yapma :) garıbım alıstırmıs kendını :1::1::1::1:

selamlar kızlar
dün ateşim düşmüştü regli oluyorum diye düşünmüştüm ama bugün yine yükseldi
belki yine de hala bir ümidim vardır
bekliyorum 3-4 gün sonrasını

kıss dün hasta oldun sandım olmadınmııı hala ümit varr yaniii ayy heycanla bekleyelimm bakalımmm

kızlarr dün akşam pek giremedim yaa kusura bakmayın... gösdem yavrumm tekr tebrık ederım darısı bıze ınsallah. dun yanlıslıkla kafamı esımın dırsegıne vurdum yanına yatayım derken. beynım çöktü sandım okdar çok başım ağrıyo ki anlatamam size... her neyse kasıklarım agrıyo üşüttüm mü yoksa yumurtluyo muyum anlayamadım :) aman şu çalışmalar bitsede bende beklemeye girsem :) dun benımkıyle sakalasıyorum bana dıyo kı rahat dur anı hareket yapma :) garıbım alıstırmıs kendını :1::1::1::1:

csaol canım teşekkür ederim darısı sana olur inşşş bu ayy güzel haberler duyarım senden .. dikkat et kız kendineee uzan dinlen biraz bugünn

kıss dün hasta oldun sandım olmadınmııı hala ümit varr yaniii ayy heycanla bekleyelimm bakalımmm

csaol canım teşekkür ederim darısı sana olur inşşş bu ayy güzel haberler duyarım senden .. dikkat et kız kendineee uzan dinlen biraz bugünn

yok canım olmadım daha bekliyorum
geçmiş olsun oflu dikkat et kafana :1:

ayy okdardan bişi olmaz herkes hopluyo zıplıyo cocuk düşmüyo benımkı daha olusmamıstr bıle olsada :D ayy ıns canım bakalım yumurtlamam bıtse de pff beklemeyı sevmıyorum. ama bu ayda olmazsa hıccc dusunmıcem bılee

umayımmm gösdoşş ve diğer hamile olan arkadaşlar birbirimizi yaşadıklarımızdan doktor sonrası söylenenlerden haberdar edelim bilgi sahibi olmak şart ben cuma doktora gidicem ultrasona herşeyi size tek tek azarım dün ne korktum öyle 2. lekelenmem olunca ama olabiliyormuş bunuda öğrendim 2 idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı çok şükür bildiğiniz hareketlerimi kısıtladım ağır kaldırmıyorum yukarıya uzanmıyorum gerinmiyorum yüz üstü yatmıyorum kızlar hamileler ve o aşamada olanlar bütün hareketlerinize dikat edin ltf :nazar::emir_bebek:

umayımmm gösdoşş ve diğer hamile olan arkadaşlar birbirimizi yaşadıklarımızdan doktor sonrası söylenenlerden haberdar edelim bilgi sahibi olmak şart ben cuma doktora gidicem ultrasona herşeyi size tek tek azarım dün ne korktum öyle 2. lekelenmem olunca ama olabiliyormuş bunuda öğrendim 2 idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı çok şükür bildiğiniz hareketlerimi kısıtladım ağır kaldırmıyorum yukarıya uzanmıyorum gerinmiyorum yüz üstü yatmıyorum kızlar hamileler ve o aşamada olanlar bütün hareketlerinize dikat edin ltf :nazar::emir_bebek:

ewt canım bencede yaşadıklarımızı yazalım birbirimizee çünküü ilk hamileliklerimiz ve fazla bilgi sahibi değiliz birbirimizden çğrenicek çok şeyimiz var :)ewt canım dikkat et kendine ağır falan kaldırma aman diyim.
bende pazartesi doktora gidicem tekrar kan vermek için ama bu sefer söylicem beni adam gibi muayene etsin yaaa sonradan bişi çıkmasın üzülmek istemiyorum çünküü :(

ayy okdardan bişi olmaz herkes hopluyo zıplıyo cocuk düşmüyo benımkı daha olusmamıstr bıle olsada :D ayy ıns canım bakalım yumurtlamam bıtse de pff beklemeyı sevmıyorum. ama bu ayda olmazsa hıccc dusunmıcem bılee

inşalla olur canım bu ayy sizin için dua ediyorumm olmazsada ümidini kaybetme amaa oluncaya kadar dewamm :)

slmm kızlar nslsınız:)
ben çok kötüyüm acaip gribim gece uyuyamadım hiççç..
gögüslerim hiç ama hiç agrımıyor kızlar neden acaba normalde şişer ve gergin olurdu eşim bile diyo niye böle:):):):) yumuşacık valla çok garip..normalde adetime yakın şişer ve çok agrırdı eşimi yaklaştırmazdım bile..
bugun akıntım geldi sarımsı şekilde..sürekli genitalim ıslak arada yumurta kıvamında gelio..
belimde agrımıyor artık sadece arada kasık agrısı var okdr.. bide ani haraket ettigimde yatakta sagdan sola dönerken agrı yapıyo kasıgım okdr..

of adetime daha 4-5 gün var.... çatlıyoru meraktan hastamı olcam bende hiç bi belirti yokkk gribim diyemi acaba..bi üşüyorum bi ateş basıyo:(

dk bası wcye gıdıom ama benmkı hamılelık belırtısı olması ımkansızzzz :)) heralde cok su içtimm.. :1:

inşalla olur canım bu ayy sizin için dua ediyorumm olmazsada ümidini kaybetme amaa oluncaya kadar dewamm :)

oyy inş ya 15 gun var daha :( ama sanırım yumurtlyrm bı ara elıme yapıskansı akıntı geldi :D bu fırsatı kacıramam kocısın yanına gısıyım en ıyısı :)

gösde gögüs ucunda soyulma varmı..böle incecik deri kalkıyor gibi..
kıs oflu koş kocanın yanına burda gezme:)

Back
X