- Konu Sahibi hicbirseymi
bende 4 ekimde bekliyorum ama kasıklarım ağırıyo. normalde sırtım ağrımazdı. sırtım da ağrımaya başladı. fazla ayakta duramıyorum
hayrolsun inşallah
hayrolsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 4 ekimde bekliyorum ama kasıklarım ağırıyo. normalde sırtım ağrımazdı. sırtım da ağrımaya başladı. fazla ayakta duramıyorum
hayrolsun inşallah
Kızlar şu idrar testini bi kaç kişi daha yapsada emin olsak yaa(
Oda bir umut işte
kızlar, regl ine 5 10 gün kalanlar, herhangi bi belirti yaşıyo musunuz adete dair?
benim bat 4 ekim. kasık ağrılarım başladı şimdiden
sizde durumlar nasıl
bugün itibariyle bat a 7 gün kaldı ıdrar testini bu günde tekrarlicam nasıl olsa denemesi bedavasabah 06:40 da kalktım bıraktım idrarımı bekliyorum
şimdide yarın için ise planlarım var yarın eczaneden aldğım bir gebelik testini deneyeceğim ilişkiden 5 gün sonrayı bile saptayabiliyormuş çok hassaas bir testmiş eczacı öyle dedi adı certain ultra hassas (10tl), yarın onu denicem bugünde gözle takipi bakalım sonuçları paylaşırım arkadaşlar zuzu hasta olmuş ona hepbirlikte birdahaki sefere hamiş kalabilmesi için dua edelim ve malesef regl olan tüm arkş. lar için bunu yapalım gerçi ben demeden önce bile iyi dileklerinizi iletmişsinizdirdee benim sadece maksatım şu Allah başkasına yaptğmz duaları daha çabuk kabul edermiş bizde bu ay hasta olan arkdş. hep dua edelim kamiş olanlar zaten olacak ama olmayanlar için hep birlikte uyumadan önce allahmza dua edelim :) sadece nacizane fikrimdir...
hamiş olan arkadaşlar olursa da hep beraber sewinirizz ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞ.
haa belirti olarak benim midem bulanıyor fakat bunun hamililelikle pek bir ilgisi yok çünkü benim midem rahatsız ve hep bulanır midem :) ama belirti diyebileceğim kasıklarda ovulasyondan beri dewam eden bir sancı var dün akşamda elim ağayımda sanki böyle güç kuvvet çekilir gibi oldu ve dün göğüslerim hafiften sızlamaya başladı yani klasik adet belirtilerine çok yakın ondan tek farkı akşamki halsizliğim![]()
Günaydın kızlar,
belirtilerimi daha önce yazmıştım c.tesi günü regl olmam gerekiyordu ama hala olmadımve olacakmışım gibi de hissetmiyorum bugünü atlatırsam yarın aile hekimine gidip kan testi yapcam inşallah pozitiftir. Canım kocişim sabah gözünü açar açmaz uyku sersemliğiyle var mı bişey diyor
hakkımızda hayırlısı
umaygulay canım ben beklemedeyim hala adet olan oflu arkadaşımız.benim son gün çarşamba.
canım bence eczaneden hemen bi test alıp yapsan.günün geçmiş belli eğer hamileysen çıkar zaten.
Günaydın kızlar,
belirtilerimi daha önce yazmıştım c.tesi günü regl olmam gerekiyordu ama hala olmadımve olacakmışım gibi de hissetmiyorum bugünü atlatırsam yarın aile hekimine gidip kan testi yapcam inşallah pozitiftir. Canım kocişim sabah gözünü açar açmaz uyku sersemliğiyle var mı bişey diyor
hakkımızda hayırlısı
ooo süper topiğin hamişleri gelmeye başlasın inşallahhhhh
hemen test almalısın benim daha 7 gün var ama gittim ultra hassas test aldım :) yarın yapacağım sen iyi sabretmişsin canım inş. hayırlı haberlerini alırsın
bu arada zuzu05 tekrardan özür diliorum çok dikkatsiz yazmışım bu aralar çok hassasız biliyorum moralini inş. bozmamışımdır kend. çok kötü hissettim şaşırınca umarım kırılmamışsındır canım![]()
bat 2 ekim, bazılarının idrar testinde de çıkmış 4-5 gun once falan acaba yapsam cıkar mı 1-2 gun içinde ?? ama kasık agrılarım yok bugun gogusleriimin sızısı da hafifledi, belki de başka şeylerden dolayıydı gebelikle alakası yoktu,merak ediyorum
Günaydın kızlar...
Göçmenkuşlar naptın varmı belirti ağrı sızı?
Benimde bat 4 Ekim ya ben 1inde idrar testi yapmayı düşünüyorum. Sebebine gelince. Biri eşimin doğumgünü. Eğer hamileysem çok güzel bi hediye olucak onun için hayatı boyunca unutamayacağı :) Sence 4 gün önceden çıkarmı hamileysem testte?
ooo süper topiğin hamişleri gelmeye başlasın inşallahhhhh
hemen test almalısın benim daha 7 gün var ama gittim ultra hassas test aldım :) yarın yapacağım sen iyi sabretmişsin canım inş. hayırlı haberlerini alırsın
bu arada zuzu05 tekrardan özür diliorum çok dikkatsiz yazmışım bu aralar çok hassasız biliyorum moralini inş. bozmamışımdır kend. çok kötü hissettim şaşırınca umarım kırılmamışsındır canım![]()
segili anyway benim BAT 3 ekim ben ultra hassas gebelik testi aldım yarın denicem en son yumurtlama günümden 5 6 gün sonra yı hspladım ona göre yapıcağm bence sende eğer test yapacaksan ultra hassas bir test al fiyatı diğerlerinden biras farklı ama olsun emin olmak için değer yani
ayrıca arkadaşlar bir haber paylaşmak isitiyorum dünkü gözle idrar testim negatifti yani dibe çökmüştü ama bugünkü dibe çökmedi ortalarda durdu belki de yarın iyice üstlere çıkar die hevesleniyorum umutlarım yeniden yeşeriyor![]()
İnşallah canım çok güzel bir hediye olur gerçekten.
Ben de eğer hamileysem çok güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olacak. 3 Ekimde 1 yılımız bitiyor![]()
teşekkür ederim, inşallah canım eğer olursa benim, hediyemi 1 hafta erken vermiş olacam. benim c.tesiydi olmadım yani bugün gecikmeli 2. günüm olacak yarın kan testi yapmayı düşünüyorum yoksa bugünden mi yapsam bilemedim:44:Şimdiden tebrik ederim canım.
Senin batın 3 ekimmi?
İnşallah bu güzel hediyeyi ikimizde verebiliriz bu anlamlı günlerde.
Yanlız ben erken yapacağım için yanılma payım olacak. Yani aslında batımı beklemek istiyorum ama 4-5 gün önceden öğrenen arkadaşlar var. Bende hamileysem eğer çıkar belki idrarda diye düşünüyorum.