- 21 Aralık 2010
- 202
- 0
- 316
- Konu Sahibi hicbirseymi
1 gün daha böylelikle geçer sancılarımla birlikte ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 5 :92::26::92:
Aynı belirtilerde bir deceyidaha geçitdik.dun akşam test almadım misafirliğe gittiğim için.ama dun akşamı bi gelin bana sorun yemek yedikten sonra mide bulantım hat safhadaydı ben sigara kullanan biriyimn sigari içtim ondan sonra mide bulantım çoğaldı.daha sonrada hep devam etti.böle midem kabarıyor.sabah uyandığımda hiç bişeyim yoktu taki iş yerine gelebilmek için dolmuşa binene kadar.bakalım yarın sabah 8.30da kan tahlili yaptırmaya gideceğim hastalanmazsam.
inş.allah güzel haberlerle gelirsin tahlilden bat geçtimi senin sepya? Hadi hayırlısı baklm![]()
26sıydı canım evet gecti
ayyy ne güzel canım büyük ihtimalle güzel haberlerle döneceksin bize
![]()
:18:canım ya eylül bi bitse kara görünecekde.... iişte sabr...:18:
inşallah canım dua edin beim için
dualarım sizinle.
günaydınnn
evet eylül bi bitse.. neyse ki 30 çekiyo :86:
ateşime bakıyorum ben 3 gündür..
36.7 36.9 arasında gidip geliyo..
amannn olmuşsa olmuş,olmamışsa olmamıştır zaten.. değiştirebileceğimiz bişey deil artık bu satten sonra..
gelsin şu tarih de bakalım iyi çalışmış mıyız bu ay :82::78:
bende ölçtüm fakat benimki de bu civarlarda ateşim düşükmü yaa
canım dualar birbirimize bu ay..
düşük değil ki ama 36.7 36.9 falan..
ya arkadaşlar bir sorum olucak size önceki gün iç çamaşırımda kahverengi ama çok az miktarda lekelenmem oldu akıntı diyerek çamaşırımı değiştirdim. dün lekem yoktu hatta çamaşırım tertemizdi bugünse pembe bir lekelenmem olmuş ama az miktarda sanki birisi fırçayla sürmüş o kadar yani. normalde öyle leke gelince bir saat içinde kanamam başlardı. sabah 6.00dan beri bekliyorum şu an saat 13.00 ve hala gelmedi. dinlenmiş vaziyette ateşimi ölçüyorum. 37.1- 37.2 çıkıyor. daha adetime 5-6 gün ya da 1 hafta (gecikirse) var daha adet olalı 20 gün oldu. kafam karıştı bu yerleşme kanamasımı yosa adet işaretimi. sanki adetimin ilk günündeymişim gibi karnım ağrıyor. bana yanıt verirmisiniz arkadaşlar.
ateşi koltukaltındanmı yoksa ağızdanmı ölçüyosunuz arkadaşlar.