ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

dilaltından ölçüyorum ama bugün tetikteyim heran kırmızı kartı yiyebilirim. Amainşallah yerleşme kanamasıdır.

inşallah gelmez kırmızlar canım aynen benımde öle olurdu ama 4 gün geçti hala hastalanmadım banada hep yerleşme lekesi olabılır dediler.inşallah öylesindir tatlım

göçmen kuşlar

arkadaşım ben hiç hamile kalmadım ama öğrendğim kadarıyla (okuduğum ve araştırdğım) bu yerleşme kanaması olabilir eğer adet kanaması olsaydı ilk lekeden sonra taş çatlasın bir birbuçuk gün sonra kırmızıların başlaması gerekirdi dedğine göre ise 2 gün falan geçmiş adet düzensizliği eğer yaşamıyorsan büyük ihtimalle bu yerleşme lekelenmesi olabilir ben uzman tv de dr kağan diye bir doktor var onun anlattıklarını hafta hafta dinledim ve diğer sorulara cewaplarınıda detaylı dinledim ordan bildğim kadarıyla bunları söyleyebilirim... belki yanlışım olabilir ama fikrimi soracak olursan yerleşme lekelenmesine benzettim :) inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın
bu arada arkadşım ben osmaniyeliyim ama balıkesirde yaşıyorum :) sen nerelerdensin :)

kızlar ovulasyondan kaç gün sonra adet oluyoruz..14 yazıyor internette ama ona göre hesaplarsak benim adet döngümün 34-35 gün olması lazım ki hiç o kadar uzun olmadı..bunun bir zamanı var mı??

kızlar ovulasyondan kaç gün sonra adet oluyoruz..14 yazıyor internette ama ona göre hesaplarsak benim adet döngümün 34-35 gün olması lazım ki hiç o kadar uzun olmadı..bunun bir zamanı var mı??

yumurtlama gününe 14 ekleyip yeni bat buluyo canım..
bu değişmez..

kızlar yaaaa bu ateş ölçümü ne için yapılıyor ne işe yarıyor biri yazabilirmiii çatladım burda=)

göçmen kuşlar

arkadaşım ben hiç hamile kalmadım ama öğrendğim kadarıyla (okuduğum ve araştırdğım) bu yerleşme kanaması olabilir eğer adet kanaması olsaydı ilk lekeden sonra taş çatlasın bir birbuçuk gün sonra kırmızıların başlaması gerekirdi dedğine göre ise 2 gün falan geçmiş adet düzensizliği eğer yaşamıyorsan büyük ihtimalle bu yerleşme lekelenmesi olabilir ben uzman tv de dr kağan diye bir doktor var onun anlattıklarını hafta hafta dinledim ve diğer sorulara cewaplarınıda detaylı dinledim ordan bildğim kadarıyla bunları söyleyebilirim... belki yanlışım olabilir ama fikrimi soracak olursan yerleşme lekelenmesine benzettim :) inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın
bu arada arkadşım ben osmaniyeliyim ama balıkesirde yaşıyorum :) sen nerelerdensin :)

canım ben doğma büyüme istanbulluyum. evlendim yine kurtulamadım bu şehirden yada o benden kurtulamadımı desem. :60: aslen selanik göçmeniyim. dedemler istanbula yerleşmişler bizde burada doğmuşuz.. :61:

Son düzenleme:
kızlar yaaaa bu ateş ölçümü ne için yapılıyor ne işe yarıyor biri yazabilirmiii çatladım burda=)

ateş ölçme yöntemi yumurtlama tarihini hesaplamak için yapılıyor yumurtlamadan önce ateşin düşük seyrediyor. yumurtlamadan bir önceki gün en düşük seviyesi oluyor. tam yumurtlama gününde ve adete kadar tavan yapıyor. yani 37.0 oluyor. eğer ateş değeri adet gününde yüksek olur ve sonraki günlerde hiç düşmezse hamile oluyorsunuz. ama ani bir düşüş olursa o gün bilinki adet oluyorsunuz. sabah yataktan kalkmadan önce ve hergün düzenli ateş ölçümü yapılıyor. 3 ay yapılan ölçümlerde genelde yumurtlama tarihini tahmin edebiliyorsun. İnşallah güzel anlatabilmişimdir canım.

yumurtlama gününe 14 ekleyip yeni bat buluyo canım..
bu değişmez..

anladım canım bu matematik kafamı karıştırdı da neyse..:97::97: bu ay geç oldu yumurtlamam 20 sinde ona göre 34 günde adet olmalıyım bakalım..ozaman bata daha 3-4 ekim:97::97: dün test yapmıştım ozaman biraz erken yapmışım..offf hamile kalsakta bitse bu matematik,fizik hesabı:44:

ben tüm ay boyunca yapmadım..
son bikaç gündür ölçüyorum,adet yakın benim ya..
bakalım düşecek mi ısı diye..

mantık şuymuş..
adetten itibaren her sabah yataktan kalkmadan önce dil altından yadda koltukaltından ölçülüyomuş..
yumurtlama gününde ani bir düşüş olurmuş..(yumurtlama anlaşılıyor)
ertesi gün hemen tekrar çıkarmış ateş..(o 2 günü değerlendirmek gerekmiş)
eğer bata kadar hiç düşmeyip stabil kalıyosa gebelik oluşmuş demekmiş,
yok bata doğru düşme olursa,adet olunacağı anlamına gelirmiş..

:92:

son üç allaaaa......:64:tey tey
allah bize hamile olmayı nasip eder inşallah :31:

Son düzenleme:
Kızlar benim de yaklaşık BAT 4-5 ekim. SAT 07 Eylüldü. İnternetteki hesaplayıcıda ovulasyon 20 eylül görünüyordu. ama biz önceki günü ve o günü kaçırdık:( Şimdi reglime yaklaşık 5 gün var. 2 gündür regli olacak gibi ağrılarım oldu.Göğüs ucum sızladı ve çok afedersiniz gazdan uçan balon oldum. Resmen şiştim. Bağırsaklarım gocur gocur. Tek göğüste damarlar belirdi (2 tane) çok olmamakla birlikte akıntım var. Midem de yanıyor. Sizce hangidi doğru

A) Kendimi dinlemekten kafayı yedim
B) Bunlar hamilelik bulgusu olabilir
C) Üşüttüm
D) Regli olucam
E) Hiçbiri:)

Kızlar benim de yaklaşık BAT 4-5 ekim. SAT 07 Eylüldü. İnternetteki hesaplayıcıda ovulasyon 20 eylül görünüyordu. ama biz önceki günü ve o günü kaçırdık:( Şimdi reglime yaklaşık 5 gün var. 2 gündür regli olacak gibi ağrılarım oldu.Göğüs ucum sızladı ve çok afedersiniz gazdan uçan balon oldum. Resmen şiştim. Bağırsaklarım gocur gocur. Tek göğüste damarlar belirdi (2 tane) çok olmamakla birlikte akıntım var. Midem de yanıyor. Sizce hangidi doğru

C) Üşüttüm
D) Regli olucam

B şıkı ile A şıkı arasında gidip gelmekteyim ama umarım cevap B şıkıdır :)

C) Üşüttüm
D) Regli olucam

:60::60::60::60:ay çok şekersin

bence B şıkkı..:34::nazar::emir_bebek:

dilaltından ölçüyorum ama bugün tetikteyim heran kırmızı kartı yiyebilirim. amaİnşallah yerleşme kanamasıdır.

hmm ben koltuk altından ölçüyorum,hiç düzenli ölçmedim,amaaa yumurtlama dönemlerimde 35,9 du (koltukaltı daha düşük çıkıyormuş sanırım ) şimdi üç dört gündür ölçüyorum 36,5 civarı hep.gerçi benim testte silik çıktı iki kez ama günümün geçmesini bekliyorum emin olmak için:9:

selam benimde 11 günüm var umarım tutmuştur merak ettiğim hemen mide bulantısı başlarmı????

inşallah tutmuştur canım,kişiden kişiye değişiyor bulantı ama senin için daha çok çok erken.

son üç allaaaa......:64:tey tey
allah bize hamile olmayı nasip eder inşallah :31:

benimde son 1 gün :64:

ama geçmesini beklicem,p.tesi yapıcam bi dahaki testi.

C) Üşüttüm
D) Regli olucam

bencede B şıkıdır inşallah ...

Back
X