ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

sat eylül 15 tam ortasındayım aslında ama tedirginim eczaneden idrar testi al diye sanki birileri oturduğum yerde dürtüklüyo,sonra kendi kendime engel oluyorum...ben aslında fazla birşey bilmiyorum belirtiler hakkında ama söyle bi durum var sanki bardak bardak soda içmişim gibi bi geğirme hissi püff püff yapıyorum midem rahatlamıyo,kasıklarım ara ara ağrıyo oyle adet sancısı gıbı dıyemem fakat arada sızlıyo goguslerım aynı gıbı:S pek fazla tuvalete gıtmem maalesef fazla su ıcmek gıbı bı ozellıgım yoktur:( ama kendımı her yokladıgımda tuvalet ıhtıyacım var.hatta su an yazarken gozumun bırı ekranda bırı tuvaleette işte böyle bilmiyorum su son adetımde karnım sıstı bı daha da ınmedı kılom da aynı ama gobegımde sankı bı bombe var yaa ben yoksa psikolojı mı yapıyorum??lütfen yardımcı olun kuzucuklar ya:(

benimde sat 12 eylül yumurtlamayı da yakaladığımızı düşünüyorum ve benimde midem hiç olmadığı gibi bulanıyor çok
erken ama bilemiyorum ikimiz için de hayırlısı belirtiler kişiden kişye değişebiliyormuş en iyisi sabır canım

benimde sat 12 eylül yumurtlamayı da yakaladığımızı düşünüyorum ve benimde midem hiç olmadığı gibi bulanıyor çok
erken ama bilemiyorum ikimiz için de hayırlısı belirtiler kişiden kişye değişebiliyormuş en iyisi sabır canım

çook teşekkür ederim cevabın için aynen sabahları mide bulantısı gıbı boyle ama lavabolara kosturacak gıbı degıl bel agrım var uyusugum falan ınsallah allah hepımızın gonlune gore verir

aynen bi bulantı sabahları boyle,bel agrısı var her daim değil ama cok sık hıssedıyorum bı huzursuzluk var bedenımde:S insallah hamişizdir arkadasım:)cevabın için tesekkur ederim,hayırlı haberlerını beklerim yakınmıs tarıhlerımız

aynen bi bulantı sabahları boyle,bel agrısı var her daim değil ama cok sık hıssedıyorum bı huzursuzluk var bedenımde:S insallah hamişizdir arkadasım:)cevabın için tesekkur ederim,hayırlı haberlerını beklerim yakınmıs tarıhlerımız

Amin arkadaşım benim çalışmalarım ikinci bebek için 8 yaşında bir kızım var.Allahım hayırlısını versin :1::1::1:

sat eylül 15 tam ortasındayım aslında ama tedirginim eczaneden idrar testi al diye sanki birileri oturduğum yerde dürtüklüyo,sonra kendi kendime engel oluyorum...ben aslında fazla birşey bilmiyorum belirtiler hakkında ama söyle bi durum var sanki bardak bardak soda içmişim gibi bi geğirme hissi püff püff yapıyorum midem rahatlamıyo,kasıklarım ara ara ağrıyo oyle adet sancısı gıbı dıyemem fakat arada sızlıyo goguslerım aynı gıbı:S pek fazla tuvalete gıtmem maalesef fazla su ıcmek gıbı bı ozellıgım yoktur:( ama kendımı her yokladıgımda tuvalet ıhtıyacım var.hatta su an yazarken gozumun bırı ekranda bırı tuvaleette işte böyle bilmiyorum su son adetımde karnım sıstı bı daha da ınmedı kılom da aynı ama gobegımde sankı bı bombe var yaa ben yoksa psikolojı mı yapıyorum??lütfen yardımcı olun kuzucuklar ya:(

canım adetin geçeli çok olmamış ovulasyon döneminde olmalısın..ondan olabilir kasık ağrıların..idrar testi alsan bişey çıkmaz adetine 15 gün kadar var çünkü yanlış mı anladım..alıpta moralini bozma derim..Hakkımızda hayırlısı:17:

göçmenkuşlar ve meg cvplarınız için çok teşekkür ederimmmm kıslar Allah bebek isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah dualarımızı eksik etmeyelim zor değilmiş bu ölçüm her sabah ölçerim yazarım nolcak bakalım ne zaman tavan yapıo sevgili vücudum=))):66::3:

MrsPinkciğim aman haaa ateşin en düşükteyken birdenbire yükselmeden çalışma yap. yükselme olunca geç olabilir. :40:

Son düzenleme:
bende 9-10'u gibi bekliyorum hayırlısı ikimiz için de belirtilerin var :emir_bebek::emir_bebek:mı hiç????

ayyy işte belirti bi arada hafif hafif kasıklarımda batma oluyor gaz var bide hıc olmadıgı kadar bı akıntı var tabı bunlar belırtıyse baska bısı yokkkkk :50::50: olmadı mı ki acaba sende varmı belirti ???

merhaba kizlar benim adete 10 gun kaldi (tabi 28 olursa 12 gun)
beliti filan olmuyor enuz sadece yumurtlama zamaninda 2-3 damla kan geldi ama kahverengi
oglende geldi onceki gece iliskiye girmistik. sonrada calismalara ara verdik cok yorgunum diye
ins tutmustur. Arar ara karn agrim var birde kasiklarda doluluk hissi gibi, biraz ayakta duruncada belim agriyor ama sanirim o agri her adette var,
ve goguslerde tik yok. gelecek ay daha cok calismayi dusunuyorum. :37:

ayyy işte belirti bi arada hafif hafif kasıklarımda batma oluyor gaz var bide hıc olmadıgı kadar bı akıntı var tabı bunlar belırtıyse baska bısı yokkkkk :50::50: olmadı mı ki acaba sende varmı belirti ???

Akinti varsa suphelenebilirsin canim. ben gecen ay akintimdan suphelenip test yaptim
silik cikti ama sanirim kimyasal oldu ve dustu
aman dikkat et kendine. uzanma agir kaldirma, kontrolsuz aniden kalma
ins guzel haberler verirsin.
bende dort gozle akinti bekliyorum ama maalesef yok

Günaydın arkadaşlar, demiştim test yapmıcam diye ama eşimin; eğer tutmuşsa ilk bebeğimiz ve sen beni test yapmaktan mahrum ediyorsun vs sözlerine vicdan yapıp iş çıkışı test aldım. bi arkadaşım eğer bikaç günün geçmişse sabah yapmak şart değil istediğin zaman yapabilirsin sözüne güvenip akşam saat 6 gibi testi yaptım ve ikincisi birinci kadar koyu renkte olmasa da sonuç çift çizgi:emir_bebek:
Belirtilerimi daha evvel yazmıştım ama yeni katılan arkadaşlar var tekrar yazmak istedim.
-Regl gününe 10-12 gün kala (öyle hatırlıyorum günü) göbeğin alt bölgesi kasık oluyormuş onu da öğrendim:) gerilme, çekilme hissi. Pek acı vermese de rahatsız ediyor insanı. Şöyle tarif edebilirim sanki etlerimi çekip esnetmeye çalışılıyormuş gibi.
-Regl gününe 3 günü başlayan kala adet oluyormuş gibi kasıklarda ve belde ağrı. Tam anlamıyla regl sancısı gibi başka tarifi yok.
-benim göğüslerim zaten her ay bir hafta kala şişip ağrı yapmaya başlar. Bundaki farkı günüm geçtikten sonra anlayabildim ancak, uçlar çok acıyor dokununca ve her ay ağrıdığından daha çok ağrıdı göğüslerim.
-Gecikmeyle beraber oluşan ve özellikleri akşamları gaz olayı.
-Ve tabiki adet gecikmesi bugün gecikmeli 6. günüm
Yarın randevu aldım doktora gidicez. Eşime diyorumki seda (yeni hamile arkadaşımız) bu hafta gitmene gerek yok diyor "doktor sadece keseye bakıp 6. haftan bitsin öyle gel kalp atışına bakıcaz diyormuş" diyorum bizde haftaya gidelim ne dersin, eşimin cevabı onun 2. bebeği madem gerek yokmuş o neden gitti biz de gidip bebeğimizin içinde oluşmaya başladığı fanusu görcez:1::1:
Çok uzun oldu farkındayım son olarak geçen aylarda çok sabırsızlandık bat bilmem ne dedik ama bu ay işe yaradı mı bilemem ben kuru incir eşime keçi boynuzu suyu hazırlayıp içirdim ama sadece 2 hafta içebildik ovu. günümün haftasındayken de bıraktık içmeyi yani regl bitimiyle beraber toplam 10 gün içebildik diyebilirim ve bu ay eşimle biraz gerginliklerimiz oldu (kara bulutlar dolaştı üzerimizde resmen) ve ovu. günlerim 5-10 arasıydı biz 5-9 arası gün aşırı sonra 4 gün ara sonra 1-2 tekrar ve yine gerginlik böyle bitti diyebilirim yani çok düzensiz ve dolu dolu geçmedi ve en önemlisi inşallah hamile kalmam dedim çünkü çok kötü 2 hafta geçirdik ve sonuç bu :49:demek istediğim diğer aylar gibi gün sayıp telaş yapmadık.
Kızlar kusura bakmayın çook uzun oldu ama merak ettiklerinizi hepsini yazdım.

Ve ayrıca belirtilere pek kafa yormayın herkesin bir olmuyor, mesela ben de yerleşme kanaması olmadı. Ama şunu söyleyebilirim tuttuğu zaman sanki, hissediyorsunuz yada benim belirtiler erken ve ilk defa yaşadığım ağrılar olduğu için ben hissettim. Allah isteyen herkese çok bekletmeden hamile kalmayı nasip etsin.

günaydın arkadaşlar :3:
wwprensesww :emir_bebek::nazar: hayırlı olsun Allah nazarlardan korusun darısı tüm isteyenlerin başına :49:

Günaydın arkadaşlar, demiştim test yapmıcam diye ama eşimin; eğer tutmuşsa ilk bebeğimiz ve sen beni test yapmaktan mahrum ediyorsun vs sözlerine vicdan yapıp iş çıkışı test aldım. bi arkadaşım eğer bikaç günün geçmişse sabah yapmak şart değil istediğin zaman yapabilirsin sözüne güvenip akşam saat 6 gibi testi yaptım ve ikincisi birinci kadar koyu renkte olmasa da sonuç çift çizgi:emir_bebek:
Belirtilerimi daha evvel yazmıştım ama yeni katılan arkadaşlar var tekrar yazmak istedim.
-Regl gününe 10-12 gün kala (öyle hatırlıyorum günü) göbeğin alt bölgesi kasık oluyormuş onu da öğrendim:) gerilme, çekilme hissi. Pek acı vermese de rahatsız ediyor insanı. Şöyle tarif edebilirim sanki etlerimi çekip esnetmeye çalışılıyormuş gibi.
-Regl gününe 3 günü başlayan kala adet oluyormuş gibi kasıklarda ve belde ağrı. Tam anlamıyla regl sancısı gibi başka tarifi yok.
-benim göğüslerim zaten her ay bir hafta kala şişip ağrı yapmaya başlar. Bundaki farkı günüm geçtikten sonra anlayabildim ancak, uçlar çok acıyor dokununca ve her ay ağrıdığından daha çok ağrıdı göğüslerim.
Yarın randevu aldım doktora gidicez. Eşime diyorumki seda (yeni hamile arkadaşımız) bu hafta gitmene gerek yok diyor "doktor sadece keseye bakıp 6. haftan bitsin öyle gel kalp atışına bakıcaz diyormuş" diyorum bizde haftaya gidelim ne dersin, eşimin cevabı onun 2. bebeği madem gerek yokmuş o neden gitti biz de gidip bebeğimizin içinde oluşmaya başladığı fanusu görcez:1::1:
Çok uzun oldu farkındayım son olarak geçen aylarda çok sabırsızlandık bat bilmem ne dedik ama bu ay işe yaradı mı bilemem ben kuru incir eşime keçi boynuzu suyu hazırlayıp içirdim ama sadece 2 hafta içebildik ovu. günümün haftasındayken de bıraktık içmeyi yani regl bitimiyle beraber toplam 10 gün içebildik diyebilirim ve bu ay eşimle biraz gerginliklerimiz oldu (kara bulutlar dolaştı üzerimizde resmen) ve ovu. günlerim 5-10 arasıydı biz 5-9 arası gün aşırı sonra 4 gün ara sonra 1-2 tekrar ve yine gerginlik böyle bitti diyebilirim yani çok düzensiz ve dolu dolu geçmedi ve en önemlisi inşallah hamile kalmam dedim çünkü çok kötü 2 hafta geçirdik ve sonuç bu :49:demek istediğim diğer aylar gibi gün sayıp telaş yapmadık.

tebrikler canım sağlıklı birsekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

herkesin ısrarı üzerine dün akşam hamilelik testi yaptım.Malesef 2.cizginin esamesi yoktu. içimdeki umut sevinç söndü.dün akşam üzüldüm çok ve sanırım bu yüzden uyku komasına girdim saat 8de yattım sabah uyandım.
saat 8,30da hastaneye gittim kan tahlili yaptırmak için.saat 14te alacagım sonucu şuan işe geldim aklım havada ne olcask ne cıkcak dıye.Ama bütün umutlarım söndü yaa:(
çok üzgünüm ya çıkmazsa pozitif.gene ara ara kasık agrılarım oluyor hiç bir gögüs agrım yok.kafayı yicem yaa

bende yeni katıldım aranıza eylül 5 en son adetim normal şartlarda 3 4 gün geri atar bakalım bekliycem ama çok heyecanlıyım bende çok istiyorum çünkü rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
belirtimi psikolojikmi bilmiyorum ama mide bulantım arada hafif oluyo mide yanması sürekli acıkma uyku hali sivilcelerimin çoğalması
ayyy inş kızlar inş bende hamişimdir :)

Canım hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla:)

Benim 4 gün var. O 10 gün öncesinden başlayan adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı artık yok. Böyle bir rahatlama huzur geldi. Mide gazı devam. ama göz seğirmesi gibi pıtpıt kasıkta veya karnımda seğirmeler oluyor. Regli mi olucam acaba? Ay beklemek ne zor....

Back
X