ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bende sürekli sizleri takipteyim kızlarrrr.güzel haberlerimizi hep beraber alıcaz inşallah:34::34:

bu ay olmadı öteki ayyyy inşallah çok bekletmez rabbim bizleri..:emir_bebek:

benim de bugün fena bir bel ağrım geldi eyvahhh dedim geldi kırmızılar lavoboya gittim ama gelen giden yok...ağrı da geçti zaten inşallah gelmez kızlarrrr...bat 3-4 eylül ennn geç...

umaygulay,meg,nazzz haberdar edin beni de burdan meraktayım heee:49::49:

merhaba kızlar, konuyu açıldığı gunden beri takip ediyordum, ama bu hafta biraz ara vermeye çalıştım, burayı okudukça daha çok takılıyorum bu hamilelik olayına, sürekli kendimi dinliyorum,bu hafta biraz unutmaya çalıştım, bugun 2 ekim adet olmam gerekiyordu, şimdilik bişey yok,ama bende 1-2 gunluk sapmalar olabiliyor, adet belirtisi yok, zaten sessiz sedasız gelir benimki,çaktırmadan, geldikten sonra agrılarım olur, ben de 3-4 gundur su gibi bi akıntı var, çamaşırım sürekli ıslanıyor, az once de bi test yapim dedim, ama gebelik testi bulamadım, bitmiş, ovulasyon testi almıştım onu yaptım,aynı şey değil biliyorum ama işte yaptım yine de, 2. çizgi cıktı baya belli, acaba bu hormonun hamilelikle bi ilgisi var mıdır, eczaneye gidip test almaya üşeniyorum, bazıları LH hormonu hamile olunca yukselio demiş, bi de ovulasyon bitti gitti artık bu saatte ne bu 2 çizgi biraz garip geldi?? ne diosunuz?

yaaa benimde sat tarihim 11 eylül çok heycanlı ekimin 7sinde hastaneye gidicem kan testi yaptırsam belli olurmu acaba yaaa:(

yaaa benimde sat tarihim 11 eylül çok heycanlı ekimin 7sinde hastaneye gidicem kan testi yaptırsam belli olurmu acaba yaaa:(

canım her ıhtımala karsı bı kac gun daha bekle.. daha 5 gün var çıkabılır ama çok küçük değer çıkar bakarsan kımyasal gebelık falan olur boşuna uzulme. adetıne 2 gun kala 1 gun kala adet gununde yaptıgında daha ıyı sonuc alabılırsın.:49:

Kizlaaarrrrr güsel duşunun güsel olsun sonuclaaarrrrrr 1 gün daha bitiyooooooooooooooorrr:):62:

merhaba kızlar, konuyu açıldığı gunden beri takip ediyordum, ama bu hafta biraz ara vermeye çalıştım, burayı okudukça daha çok takılıyorum bu hamilelik olayına, sürekli kendimi dinliyorum,bu hafta biraz unutmaya çalıştım, bugun 2 ekim adet olmam gerekiyordu, şimdilik bişey yok,ama bende 1-2 gunluk sapmalar olabiliyor, adet belirtisi yok, zaten sessiz sedasız gelir benimki,çaktırmadan, geldikten sonra agrılarım olur, ben de 3-4 gundur su gibi bi akıntı var, çamaşırım sürekli ıslanıyor, az once de bi test yapim dedim, ama gebelik testi bulamadım, bitmiş, ovulasyon testi almıştım onu yaptım,aynı şey değil biliyorum ama işte yaptım yine de, 2. çizgi cıktı baya belli, acaba bu hormonun hamilelikle bi ilgisi var mıdır, eczaneye gidip test almaya üşeniyorum, bazıları LH hormonu hamile olunca yukselio demiş, bi de ovulasyon bitti gitti artık bu saatte ne bu 2 çizgi biraz garip geldi?? ne diosunuz?

büyük bi ihtimalle hamilesin canım,ben adet zamanı ovül.testlerininde pozitif çıktığını biliyorum.yarın bi test yap bari bişey varsa silikte olsa çıkar.

canım her ıhtımala karsı bı kac gun daha bekle.. daha 5 gün var çıkabılır ama çok küçük değer çıkar bakarsan kımyasal gebelık falan olur boşuna uzulme. adetıne 2 gun kala 1 gun kala adet gununde yaptıgında daha ıyı sonuc alabılırsın.:49:

canım cewap yazdığın için çok teşekkür ederim. 7sinde zaten başka bi konu için hastaneye gidicemde gitmişken yaptırsammı demiştim hastalığıma 3-4 gn kalmış oluyo .. ama haklısın sonra çıkmazsa üzülürüm diyede içim içimi yiyoo :2:

bende sürekli sizleri takipteyim kızlarrrr.güzel haberlerimizi hep beraber alıcaz inşallah:34::34:

bu ay olmadı öteki ayyyy inşallah çok bekletmez rabbim bizleri..:emir_bebek:

benim de bugün fena bir bel ağrım geldi eyvahhh dedim geldi kırmızılar lavoboya gittim ama gelen giden yok...ağrı da geçti zaten inşallah gelmez kızlarrrr...bat 3-4 eylül ennn geç...

umaygulay,meg,nazzz haberdar edin beni de burdan meraktayım heee:49::49:

evet kızlar bende merakla sizleri bekliyorum:66:,sonuç ne olursa olsun herşeyin hayırlısı...

Herkese iyi akşamlar

1 yıllık evliyim
8 haftalıkken düşük yaptım çok zor ve çok ağır bir yüktü.
düşüğün üstünden 4 ay geçmişti dış gebelik oldu ve düştü.
evliliğim boyunca hiç korunmadım ve sonra doktorumu değiştirdim ilk doktorum bana yeterli testleri yaptırmamış troitlerim yüksek çıktı yalklaşık 3 aydır ilaç kullanıyorum ilk bebeğimi bundan dolayı kaybetmişim :(
bu ay bütün tahlillerim normal ve en son eylülün 4 ünde hastalandım ve her ay 3 gün geri gelir adetim bu ay henüz birşey yok ve galiba hamile olabilirim fazla uyku iştahım açıldı zaman zaman acayip stres gerginlik sık idrara çıkma göğüslerim büyüdü kasıklarım şiş hamile olma olasılığım yüksek :)

ama ümitlenmiyorum ayın 10 una kadar bekleyeceğim çünü çok fazla istediğim için bir kaç kez psikolojik olarak benzer şeyleri yaşamıştım...

Cnm bat 3 eylulse ovulasyonun 17 si olmazmı 27 biraz geç olur diye düşünüyorum inşallah hepimizinki tutar 1 gün daha böylece gecti ...

yok tatlım bnm düzensiz yani..önceki adetim 27 temmuzdu sat 3 eylül..38 günde bir oluyorum..14 çıkarırsak 27 sine denk geliyor :) aradaki tarihlerdede boş durmadık ztn :)) bugün yine bomba gibi şiştim hareketlerini engelliyor insanın ..dışardan belirgin bir şey yok ama sadece ben hissediyorum şişkinliğii ve batmaları :))

kızlarrr hala hastalanmadım yaaa..hiç bir belirtim yok hastalıga dair.kan testi yapmıstım cuma günü negatif cıkmıştı.ne oluyoruz yaaa:S

kızlarrr hala hastalanmadım yaaa..hiç bir belirtim yok hastalıga dair.kan testi yapmıstım cuma günü negatif cıkmıştı.ne oluyoruz yaaa:S

günaydın canım. BAT ne zamandı senın? gec dollenme olduysa belli olmayabılır. yada psikolojik nedenlerden doyalı gecıkmıstır bence doktora git bir bakın.

sepya biras daha bekle canım sabır...

kızlar sizlere haber vermek için üzerinden biras zaman geçmesini istedim benim günüm 3 ekim ama 2ekim akşam saat 10 gibi çok çok az bir lekelenmem oldu şimdi ise sabah10 yani lekelenmenin üzerinden tam olarak 12 saat geçti ve başka hiçbir şekilde o lekelenme dewam etmedi yani benim hastalıkalrım böyle kahverengi olmaz zaten o az lekelenme de kejverengiydi... hemen int.den araştırdım şimdi biz 4.haftaya giriyoruz ya kadınların %25 dördüncü haftalarında yada bu haftaya girerken implantayson kanaması yaşarmış, büyük bir ihtimalle implantasyon(yerleşme) kanamaso oldğnu düşünüyorum ve düşünmek istiyorum

sadece bi kere lekelenme geldi ve çok azdı 12 saat boyuncada tekrar gelmedi bu gün hala gözlemlerim devam edecek sizleri haberdar edeceğim eğer yerleşme ise zaten idrara da yarına falan çıkar yarın da test yapacağım bu sadece inanmak istediğim şey içimdeki his ise hastalandğımı söylüyor

:59::59::59::59::59::59::59::59::59:

kızlar sizlere haber vermek için üzerinden biras zaman geçmesini istedim benim günüm 3 ekim ama 2ekim akşam saat 10 gibi çok çok az bir lekelenmem oldu şimdi ise sabah10 yani lekelenmenin üzerinden tam olarak 12 saat geçti ve başka hiçbir şekilde o lekelenme dewam etmedi yani benim hastalıkalrım böyle kahverengi olmaz zaten o az lekelenme de kejverengiydi... hemen int.den araştırdım şimdi biz 4.haftaya giriyoruz ya kadınların %25 dördüncü haftalarında yada bu haftaya girerken implantayson kanaması yaşarmış, büyük bir ihtimalle implantasyon(yerleşme) kanamaso oldğnu düşünüyorum ve düşünmek istiyorum

sadece bi kere lekelenme geldi ve çok azdı 12 saat boyuncada tekrar gelmedi bu gün hala gözlemlerim devam edecek sizleri haberdar edeceğim eğer yerleşme ise zaten idrara da yarına falan çıkar yarın da test yapacağım bu sadece inanmak istediğim şey içimdeki his ise hastalandğımı söylüyor

canımbenim içimdeki ses yerleşme kanamasıdır diyor. oyle negatif düşünme umarım hamilesindir ve güzel haberler verirsin bizlere.

günaydın kızlar bize hbr wer cnmm mutlaka ama dün akşam 10 da gelsiyse şimdiye kdr sökmesi lazım adet olsa yani bnmm öle olurrr ayy çook heyecanlı cnmm
hepimiz için hakkımızda hayırlısı

Benim kırmızılar da dün geldi. Ver elini ekim yani:( Hakkımızda hayırlısı. Ama bir şeyi merak ediyorum. normalde 27 günde bir olurum ama bu iki aydır 25 oldu. bu adet düzensizliğine girer mi? Daha olmadığı ay yok ama bazen 27 bazen 25...

tatlııımmmmm güsel haberlerini bekliyorussss inşallah hamişsindir cnmmmmm:nazar:

ovulasyonumn başlamasına bikaçgün var... geçen aydan sonra hiç hevesli değilim :( bu ayda olmayacak gibi geliyo bana :50::50::50::50:

Back
X