- Konu Sahibi hicbirseymi
ovulasyonumn başlamasına bikaçgün var... geçen aydan sonra hiç hevesli değilimbu ayda olmayacak gibi geliyo bana
![]()
öyle düşünme pozitif düşün inş olur yhaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyonumn başlamasına bikaçgün var... geçen aydan sonra hiç hevesli değilimbu ayda olmayacak gibi geliyo bana
![]()
ovulasyon zamanım 5 gün geçti kızlar ..adetime 9 gün var ... ovulasyonumun bittigi zaman israr yolu enfeksiyonu için doktora gittim ilaç verdi 4-5 tane ilaç alıyorum her ögün midem acaip bulanıyo şişim ekşimede var.. akıntıda herzamanki gibi normal düzeyde... acaba ilaçmı yaptı bunlarııı merak ediyorum offf şu zaman geçsin yaaa![]()
ovulasyon zamanım 5 gün geçti kızlar ..adetime 9 gün var ... ovulasyonumun bittigi zaman idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim ilaç verdi 4-5 tane ilaç alıyorum her ögün midem acaip bulanıyo şişim ekşimede var.. akıntıda herzamanki gibi normal düzeyde... acaba ilaçmı yaptı bunlarııı merak ediyorum offf şu zaman geçsin yaaaidrar testini evde nezaman yapsam
![]()
ovulasyon zamanım 5 gün geçti kızlar ..adetime 9 gün var ... ovulasyonumun bittigi zaman idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim ilaç verdi 4-5 tane ilaç alıyorum her ögün midem acaip bulanıyo şişim ekşimede var.. akıntıda herzamanki gibi normal düzeyde... acaba ilaçmı yaptı bunlarııı merak ediyorum offf şu zaman geçsin yaaaidrar testini evde nezaman yapsam
![]()
öyle düşünme pozitif düşün inş olur yhaaagerçii insan hayal kırıklığı yaşadıkça umudu azalıyooo amaa lütfen ii düşün ii olsunnn inşşşş :)
cnm biz 3 aydır deniyoruz ve bende 3 aydır idrar yolu enfeksiyonu var bu ayki ovulasyon tarihlerimde çok kötü poldum ne uyuyabildim ne ayakta durabilrdim nede oturabildim okdr acı veriyordu enfeksiyon.. buna ragmen yinede 13-14-16 . günler birlikte olduk.. doktorum 10-17 arasında deneyin dedii.. neyse ben sonkez denedim ertesi günü doktora gittim enfeksiyon için yumurtlamışım bolca onu gösterdi ultrasonda hiç bi sorun yok dedi gayet güzel yumurtlamışsın dedii.. umarım idrar yolu enfeksiyonu var diye hamile kalmamızı engellemez.. internetten araştırdım kimisi hamile kalırsın kimisi kalamazsın iyleşene kdr diyor..canım aynı durumdayız biz galiba benimde adetime 8-9 gün var zaman geçmek bilmiyo yaaaa ve bende de idrar yolu enfeksiyon var cuma günü doktora gidicem umarımm ii şeyler söylerrrbencedeeee geçsin bu zaman artık yhaaa çok zorrrr valla
canım bence sabırlı ol ve BAT tarıhının gecmeısnı bekle ancak o zaman idrarda cıkar şimdi yapıpta moraşlini bozma
![]()
inan 2 aydır o kdar cok heveslendım kı buutun hevesım kursağımda kaldı diyebilirim sana.. her şeyden çok istiyorum anne olmayı.. babalık duygusunu eşime yaşatmayı o kadar çok istiyorum ki.. ilk meleğim beni bıraktıçok erken bi zamanda.. o gün bugündür daha bi imrenir oldum anne olmayaa... bu ay inan hiç ümidim yok hiçç
![]()
cnm biz 3 aydır deniyoruz ve bende 3 aydır idrar yolu enfeksiyonu var bu ayki ovulasyon tarihlerimde çok kötü poldum ne uyuyabildim ne ayakta durabilrdim nede oturabildim okdr acı veriyordu enfeksiyon.. buna ragmen yinede 13-14-16 . günler birlikte olduk.. doktorum 10-17 arasında deneyin dedii.. neyse ben sonkez denedim ertesi günü doktora gittim enfeksiyon için yumurtlamışım bolca onu gösterdi ultrasonda hiç bi sorun yok dedi gayet güzel yumurtlamışsın dedii.. umarım idrar yolu enfeksiyonu var diye hamile kalmamızı engellemez.. internetten araştırdım kimisi hamile kalırsın kimisi kalamazsın iyleşene kdr diyor..
offf işten eve geldim ögle arası diye gittim testi aldım odadan tam yapcaktım sonra daha erken kanda bile çıkmaz kaldıki evdeki testemi çıksın diyip bıraktım ama bi umut işte:)
cnm bende 2 ayönce gebelik belirtisi olabilirmi die doktora gittiğimde doktor enfeksiyon başlangıcı sanırım dedi bana ve ilaç verdi. çocuk düşünüorum dediğimde, gebeysen bu ilaçları kullanma dedi. o zaman daha ilk denememiz olduğu için bilgisizdim ve gebelik testi için ayrı uygulama olduğunu bilmiodum. doktora gittim kasığım ağrıo midem bulanıo fln vs. söledim.oda kan aldı idrar aldı ve işte enfk. başlangıcı sanırım dedi. 2 gün sonra başka bir yerde gebelik testi yaptırdım. ya gebeysem dedimkendi kendime, doktor gebeysen bu ilaçları kullanma demiştiya bana ondan. kanda negatif çıktı ve ordaki doktora anlattım durumu. belirtilerim var dedim ama daha adetime 9 gün var dedim. enfeksiyon olabilir dedi başka bi,r doktor ne yapmalıyım dedim. o doktorda bana ilaç kullanma hamileysen bile daha kanda belli olmaz dedi. ama günde en az 1,5 2 litre ılık su iç, enfeksiyonu sökmeye yardımcı olur dedi. baktın hamile deilsin ozaman kullanırsın ilaçları dedi. veben aynen ılık su içtim devamlı sonra hasta oldum ama ilçta kullanmaıdm çok şükür şimdi 5 haftalık hamileyim.. enfeksiyon çok önemli evet ama gebeliğide etkiliomuş.. anlatma gereği duydum cnm bilmiorum işte allah herkesin gönlüne göre versin. doktoruna danışmışmıydın gebe olabilirim bu ilacı yinede kullanıyımmı fln die
inan 2 aydır o kdar cok heveslendım kı buutun hevesım kursağımda kaldı diyebilirim sana.. her şeyden çok istiyorum anne olmayı.. babalık duygusunu eşime yaşatmayı o kadar çok istiyorum ki.. ilk meleğim beni bıraktıçok erken bi zamanda.. o gün bugündür daha bi imrenir oldum anne olmayaa... bu ay inan hiç ümidim yok hiçç
![]()
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba
slm sızlkere bırsey sormak ıstıyorum
doktorum bana serophene dıye ılac verdı ve yumurtalarım 22cm ulasmıs catlama ıgnesıne gerek olmadıgını soledı
ve suan bekleme asamasındayım sadece özel gunler verdı su tarıhlerde beraber olun dıye bızde yaptık ve adetıme 10 gun var ve belım agrıor kasıklarım agrıor acaba döllenme yada hamılemıyım dıye dusunuorum neyapmam lasım cok agrım var
:):):)::)):):):): çok sveindim bence hamilesinnnn dün gece kahve rengi leke geldiyse ve sende bu saate kadar kan gelmediyse yerleşme oluyordur:) hadi ögren gel bizede umut ol cnm bnm:)heycanlandım:)benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
cnm bnmmm ben doktora gittigimde kadın dogum uzmanına gittim dedim bebek düşünüyoruz 3 ay hatta ultrasondayken hamilemiyim diye bile sordum doktor güldü belli olmaz erken diye:)ilacın zararı varmı dedimm.. adet olmadan bitecek bu ilaçlar bşy olmaz dedii..heralde bile bilede vermez ilacı demii.. çok detaylı soramadım o sıraaheycandan aklıma gelmedi