ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

aysuncum inşallah gelmesin o kırmızı 9 ay boyunca :29:
benim az önce 3 damla kahverengi akıntım gelmiş..
belki de reglim başlıyo..
bekleyip görücez.. hayırlısı..

inşallah canım...belkide adet değil de yerleşme kanamasıdır meg. devamı gelmezse neden olmasın.bekleyelim görelim canım..şu günü bir atlatalım hayırlısıylaaaa..

ya çok şaşkınım, beklemiyodum 2. çizgiyi baakıyorum,bidaha bakıyorum, çok garip oldum yaa, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Rabbim o şaşkınlığı bize de nasip etsin :70: ama ne yazık ki ben bugün olmazsam yarın kesin oluyorum. adetimin 13. günü doktor kontrolüne gitmiştim ve yumurtamı görememişti yani benim bu ay umudum yok .Umudu olan arkadaşlarımın da inşallah umutları boşa çıkmaz :49:

ya çok şaşkınım, beklemiyodum 2. çizgiyi baakıyorum,bidaha bakıyorum, çok garip oldum yaa, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

sen ovulasyon testinde battan hemen önce çift koyu çizgiyi görmüşsün ya canım,ordan belliymiş zaten gebe olduğun..
maşallah sana ve bebike :nazar::nazar::nazar:

kızlar dun adet olmam gerekiodu, hala olmadım, dun elimdeki ovulasyon testinden yaptım iki tane koyu bi sekilde gorundu 2. cizgiler, az once de gebelik testi aldım yaptım,ikinci çizgi diğerinden daha silik bi şekilde cıktı, hamile mi oluyorum ben şimdi??

tebrıklerr hamılesınn darısı bızım basımıza.kızlar aranızda yumurta catladıgında yaşadınız belırtıler varmı varsa ayzarmsınız

inşallah canım...belkide adet değil de yerleşme kanamasıdır meg. devamı gelmezse neden olmasın.bekleyelim görelim canım..şu günü bir atlatalım hayırlısıylaaaa..

olabilir yerleşme kanaması aysuncum ama sanmıyorum ya:18:

neyse beklemek tek çare..

kızlar dun adet olmam gerekiodu, hala olmadım, dun elimdeki ovulasyon testinden yaptım iki tane koyu bi sekilde gorundu 2. cizgiler, az once de gebelik testi aldım yaptım,ikinci çizgi diğerinden daha silik bi şekilde cıktı, hamile mi oluyorum ben şimdi??

Tebrıkler cnm hamılesınn..cızgı sılık bıle cıksa farketmz kanda brz olsn b hcg varsa onu algılıyor testler..darısı basımızaa bebısıne ve sanada masallah :66:

arkdşlar benim de adet günüm geçti.dün sabah kahverengi lekelenmem oldu ,ondan beri pedimde hiçbişi yok.bugün de sadece kahverengi leke geldi bikaçkez.sizce yerleşme kanaması olabilir mi

olabilir yerleşme kanaması aysuncum ama sanmıyorum ya:18:

neyse beklemek tek çare..
evet beklemek tek çare bakalım şu gün bir geçsin..

bende leke falan gelmedi ama belim ara ara ağrıyor adet gelecek gibi..:31::31:
arkdşlar benim de adet günüm geçti.dün sabah kahverengi lekelenmem oldu ,ondan beri pedimde hiçbişi yok.bugün de sadece kahverengi leke geldi bikaçkez.sizce yerleşme kanaması olabilir mi

adetin kaç gün gecikti..

ben yorum yapamayacağım bilgim yok ama birşeyi merak ettim peki bu sırada adet belirtileri oluyor mu, sancı, şişkinlik, gaz, bel ağrısı v.s.
regl belirtileri yani

son 3ay 28 günde bir oluyordum.değişme olmadıysa hormonlarımdan dolayı 29unda olmam gerekiodu.ama 2sinde geldi lekelenme işte biliyorum inş devamı gelmez tek umudum o

ayın 29 unda mı yani perşembe günü yani 3 gün geçmiş test yaptın mı peki canım..hamile olabilirsin..yada yaşadığın bir belirti bir değişiklik..

canım tebrik ederim. :71: :71: :71: darısı başımıza İnşallah. Allah hayırlısıyla bebişine kavuştursun.

tebrıklerr hamılesınn darısı bızım basımıza.kızlar aranızda yumurta catladıgında yaşadınız belırtıler varmı varsa ayzarmsınız
sağol canım, Allah isteyen herkese en kısa hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, ya yumurta çatladığında ne gibi belirtiler oluyor bilmiyorum ama ben bu ay vücudumda baya bi değişiklik hissettim, yani kendimi hep kötüye hazırladım ama içten içe hissediodum farklı bişeyler olduğunu, çünkü o kadar belirti psikolojik olamazdı,bendeki belirtileri yazayım,
1. ovulasyondan hemen sonra sol kasıkta ara ara batmalar
2. hiç yaşamadığım derecede gaz sorunu
3. göğüslerimin kahverengi kısmında çok belirgin bir şekilde kabarcıklar oluştu, en ilgimi çeken buydu ( montgomery bezleri olarak geçiyor internette, bu da belirtilerdenmiş, belirginleşiyormuş,)
4. göğüs uçlarında acı, 1 haftadan sonra geçti

Back
X