- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi hicbirseymi
cuma günü akşamüzeri idrar testi yaptım ama çıkmadı
anladım canım bazen testleri erken yaptığımız için çıkmayabiliyormuş..inşallah hamilesindir...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma günü akşamüzeri idrar testi yaptım ama çıkmadı
3 gün içinde adet olmazsan bilki hamilesın bencee:)) ınşallah oyledırdee
anladım canım bazen testleri erken yaptığımız için çıkmayabiliyormuş..inşallah hamilesindir...![]()
ben yorum yapamayacağım bilgim yok ama birşeyi merak ettim peki bu sırada adet belirtileri oluyor mu, sancı, şişkinlik, gaz, bel ağrısı v.s.
regl belirtileri yani
gaz ve bel agrısı cok belli ediyo kendini ben de,
olabilir yerleşme kanaması aysuncum ama sanmıyorum ya:18:
neyse beklemek tek çare..
kızlar dun adet olmam gerekiodu, hala olmadım, dun elimdeki ovulasyon testinden yaptım iki tane koyu bi sekilde gorundu 2. cizgiler, az once de gebelik testi aldım yaptım,ikinci çizgi diğerinden daha silik bi şekilde cıktı, hamile mi oluyorum ben şimdi??
megciğim okuduğum kadarıyla yanılmıyorsam lekelenmen olmuş. İnşallah artmaz yerleşme kanamasıdır. ben geçen hafta 26sında kahverengi bir iki damla 28.dede pembemsi birkaç damla oldu. benimki erkenmi olmuş. daha adetim yarın yada gecikme yaşarsam 6-7sinde herkesinki adet zamanı oluyorda. merak ettim şimdi.![]()
:44: :44:
ya çok şaşkınım, beklemiyodum 2. çizgiyi baakıyorum,bidaha bakıyorum, çok garip oldum yaa, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
bende anlamadım ki canım ya..:44:
beklemekten başka çare yok..
hayırlısı artık..
Hamilelik en erken ne zaman anlaşılabilir acaba bilen var mı? Beklemek en mantıklısı tabiki ama siz de bilirsiniz ki böyle bi durumda zaman geçmek bilmez. Benim adetime daha 12 gün var ama bi kaç gündür kasık bölgemde hassasiyet, normalden fazla akıntı ve belki de gerginlikten dolayı sürekli bi ağlama hissi yaşıyorum. Bugun test yaptım, negatifti. Belki ilk denememden dolayı hemen sonuç bekliyorum ama ne bileyim, hemen gelsin istiyorum. Beklemek çok zor. :)
Hamilelik en erken ne zaman anlaşılabilir acaba bilen var mı? Beklemek en mantıklısı tabiki ama siz de bilirsiniz ki böyle bi durumda zaman geçmek bilmez. Benim adetime daha 12 gün var ama bi kaç gündür kasık bölgemde hassasiyet, normalden fazla akıntı ve belki de gerginlikten dolayı sürekli bi ağlama hissi yaşıyorum. Bugun test yaptım, negatifti. Belki ilk denememden dolayı hemen sonuç bekliyorum ama ne bileyim, hemen gelsin istiyorum. Beklemek çok zor. :)
ne güzel tekrar tebrikler canım..bende geçen hafta çarşamba günü yapmıştım negatifi gördüm çokkkk üzüldüm ozaman ama erken yapmışım sanırım...benim bat bugünnnn..gelen giden yok bekliyorum bakalım..ben de bikaç negatif gordum, hayalkırıklıgı yasadım, dayanamadım erkenden yaptım, ama bugun yaptım adetim geçince pozitif çıktı :)) darısı herkesin , kan testinde daha netleşir tabi ama yine de şimdilik pozitif gozukuyor :)
bende 6 eylül de öğreneceğim sonucumu arkadaşlar başka benim gibi bekleyen varmı acaba...??
anyway öncelikle tebrk ederim :)
meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle
ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
yuppii ben hamileyim sanırsamm
![]()
tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam
bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız
arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar