- Konu Sahibi hicbirseymi
ağzından bal damlar gosde.
.İNşallah canım inşallah..hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız günü gelecek..![]()
inşallah canım en kısa zamanda ilk senin güzel haberini duyucaz inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağzından bal damlar gosde.
.İNşallah canım inşallah..hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız günü gelecek..![]()
anyway öncelikle tebrk ederim :)
meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle
ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
yuppii ben hamileyim sanırsamm
![]()
tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam
bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız
arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar
umaygulayyy tebrikler, darısı burdaki arkadaşların hepsine olsun inşallah, çok sevindim ben de yarın kan testi için gitcem, kan testi daha net olur inşallah, eşime kan testtinden sonra mı solesem, yoksa şimdi mi solesem bilemedim?? kan testinden sonra solesem daha mı iyi olur sizce? ne dersiniz?
arkadaşlar içim içme sığmıyor yerimde durmıyorum yarın hasta olmam gerekli ama daha hiçbir belirti yok tam aksine hamileliğe dair çok ciddi belirtiler var. yarın idrar tahlili yaptıracağım heyecandan ölüyorum nasıl geçecek bu gece bilmiyorum....
ayın 12 si 1.evlilik yıldönümümüz öyle güzel bir süpriz olacak ki aşkıma hemde 2 düşükten sonra piyango gibi gelecek ikimizede.....
selam
bat bugün..
henüz gelen bir istenmeyen misafirim yok.
test yapmadım,bugünü atlatmak istiyorum öncelikle..
hayırlısı bakalım..
belirtilerini yazarmısın sevinçcim..bu arada inşallah hamilesindir..![]()
megcimmm test yapma tatlım sabret bekle güsel haberlerini bekliyorum cnmmm
anyway öncelikle tebrk ederim :)
meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle
ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
yuppii ben hamileyim sanırsamm
![]()
tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam
bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız
arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar
yapmıyorum bugün test..
zaten saat 3 gibi kahverengi akıntım geldi..
devamı gelmedi..
belki de regl oluyorum..
hayırlısı..
öpüyorum çok sağol![]()
tatlım yerleşme lekelenmesidir diye düşünüyorum inşallah tahmin ettiğin reglilik değildir bu![]()
öncelikle ne güzle haberler verdin bize çok sevindim cnm darısı hepimize inş:) belirtilere gelince benim hiç belim agrımıyor adet olcak gibiyim kasıklarımda batma var okdr..midem bulanıyor ama ilaç kullanıyorum ona yorumladım.. sadece acaip yemek yiyesim var oda adedtten önce hep olurdu banaanlıycagınız niyeyse şuanda umutsuzluga kapıldım
![]()
Konu sahibi sendin güzel haberini de aldık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim![]()
benimkiler gelmedi hala çok gerildim:18::18::18:
senden ne haber meg.