ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ahanda hala gelmemiş bugunde geçiooo yarın yapıcanmı yoksa yarındamı beklicen test içinn ayyyyy çok heycanlı:18::18::18:

yarını da geçirmek istiyorum gosde bende tek çizgi fobisi oluştu...tek çizgiyi görünce çok kötü hissediyorum kendimi kırmızılar aynı etkiyi göstermiyor..çarşamba akşamına kadar sıkacağım kendimi test yapmayacağım bu kezzz..

genelde benim bel ağrım olduğunda keskin bir ağrıyla beraber gelirdi kırmızılar anlardım...bu kez ağrım gelioooo..heh diyorum geldiiii ama yok şu saat oldu...belkide stresten öteliyorumdur..tek çizgiyle karşılaşmak istemiyorum biraz daha SABIRRR:31::31::31:...

meg göçmenkuşlar aysunayy göçmenkuşlar ferdat35 oflu küçükgelin naz anyway dusduru sevenbp mrs pink35 gösde hapsuu teacherım fenci papinya......
iyi dileklerde bulunan ama adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarrrr

hepinize gerçekten iyi dilekleriniz için çoo..k çok teşekkürler geçen ay kırmızı kartı yedikten sonra bu ay çok çalıştık herneyse ovulasyon döneminden sonraki 10 11 günlük zorlu süreçte gerçekten bu topik sayesinde geçti hepinizi çok sewiyorum canım kk arkadaşlarım allah inş. hepinize hamileliği nasip etsin inşallah ben her gece hamiş olmak için kendime dua ederken burdaki hamiş olmak isteyen arkadaşlarıda unutmuyorum tek tek adını söylemesemde genel olarak kızlar hepinize dua ediyorumama şimdi de dewam edicem dualara çünkü hamişken ki dualar aallah katında önemli deniyor ben bilemem öyle duydum sadece size hep dua edicem kızalar biraz veda konuşması gibi oldı ama değil asla tamanen bir başlangıç :P dualarınız sayesinde hamiş oldum bende sizlere dua edicem

Son düzenleme:
yarını da geçirmek istiyorum gosde bende tek çizgi fobisi oluştu...tek çizgiyi görünce çok kötü hissediyorum kendimi kırmızılar aynı etkiyi göstermiyor..çarşamba akşamına kadar sıkacağım kendimi test yapmayacağım bu kezzz..

genelde benim bel ağrım olduğunda keskin bir ağrıyla beraber gelirdi kırmızılar anlardım...bu kez ağrım gelioooo..heh diyorum geldiiii ama yok şu saat oldu...belkide stresten öteliyorumdur..tek çizgiyle karşılaşmak istemiyorum biraz daha SABIRRR:31::31::31:...

peki canım dayan o zaman negatifler uzak dursun pozitifler gelsin bugünde geçtimi senin ben artık pozitif gözüyle bakıcam sana :D

saol umaygulay duaların ve güzel dileklerin için sana çok teşekkür ve bundan sonraki dönem içinde melekler baş ucundan hiç eksik olmasın inş canım :71::54:

yapmıyorum bugün test..
zaten saat 3 gibi kahverengi akıntım geldi..
devamı gelmedi..
belki de regl oluyorum..
hayırlısı..
öpüyorum çok sağol :71:

meg benim dün gece kahverengi akıntım geldi ben sağlık ocağına gittim bu gün ama test için değil buraya yeni taşndğmz için aile hekimlğne başvurmaya gittim hemşire kızla konuşurken dediki ne olur ne olmaz boşwer test yapalım belki yerleşme lekesidir dedi umudum yoktu ama gittim yinede şimdi idrarı damlattım tamammı önce birinci çizgi çıktı hiç şaşırmadım dedim elimi falan yıkadım kurularım aldım testi çıkıordum oda ne bi çizgi daha incecik ve silik ahaaa dedim anaaaa hamilemiyim ya bennn?? öyle yani halada ara ara geliyor bu leke belki yerleşme lekesi belkide riskli gebelik ama gebelik sonuçta sende en kısa zamanda yap testiniii

ayyy inşallah yhaaa :) karnımın aşağı tarafı belim kasıklarım çok fenaaa yaaaaa pisikolojik olamaz yanii duramıorum yerimde :(
çokmu ağrın var tatlım :(
meg göçmenkuşlar aysunayy göçmenkuşlar ferdat35 oflu küçükgelin naz anyway dusduru sevenbp mrs pink35 gösde hapsuu teacherım fenci papinya......

hepinize gerçekten iyi dilekleriniz için çoo..k çok teşekkürler geçen ay kırmızı kartı yedikten sonra bu ay çok çalıştık herneyse ovulasyon döneminden sonraki 10 11 günlük zorlu süreçte gerçekten bu topik sayesinde geçti hepinizi çok sewiyorum canım kk arkadaşlarım allah inş. hepinize hamileliği nasip etsin inşallah ben her gece hamiş olmak için kendime dua ederken burdaki hamiş olmak isteyen arkadaşlarıda unutmuyorum tek tek adını söylemesemde genel olarak kızlar hepinize dua ediyorumama şimdi de dewam edicem dualara çünkü hamişken ki dualar aallah katında önemli deniyor ben bilemem öyle duydum sadece size hep dua edicem kızalar biraz veda konuşması gibi oldı ama değil asla tamanen bir başlangıç :P dualarınız sayesinde hamiş oldum bende sizlere dua edicem

çok teşekkür ederim arkadaşım..inşallah topiğin hepimize uğurlu gelecek..dualarını eksik etme..

evde oturduğum yerde duramıyorum..burdan sizlerle duygularımı paylaşmasam çatlardım sanırım iyi ki varsınız..:54::54::54:

benim 8 günüm var regliye
hiçbir belirtim yok ilk kez :)
aylardır yaşamadığım belirti kalmadı
bu ay hiçbişey hissetmiyorum
sadece akıntılarım başladı dün, ama geçen ay da böyleydi akıntım ve ben regli oldum
sağlık olsun bekliyoruz

merhaba arkadaşlar
Şimdiye kadar 4 hamilelik geçirmiş biri olarak ki hepsi mutlu sonla bitmedi tabi,bence en büyük ve belirgin belirti göğüsledeki değişiklik,göğüste şişkinlik ve renk değişimi.bunun haricindekiler insanı yanıltıyor.şimdi bir bebek istiyorum ama birtürlü olmuyuor, her ay belirtileri bilmeme rağmen umutlanıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum.ayın 9.unda adet olmalıyım umarım olmam.umarım herkes istediği yavrusuna biran önce kavuşur.

sadece akıntılarım başladı dün, ama geçen ay da böyleydi akıntım ve ben regli oldum
sağlık olsun bekliyoruz

biraz daha bekle canım belirtiler 3 gün sonra başlar
7 ggün sonrada bariz bellirtile başlar
günün gelincede acabalar güçlenir

Son düzenleme:
Kızlar kan testi yaptıranlar adetten önce yaptırıp sonuç alan var mı ???? acil cvpp :)))ve kaç gün önce yaptırdınız bizde ona göre davranalım diyorumm:1:

İyi akşamlar herkese
Benimde reglime 10 gün kaldı heyecanla bekliyorum bakalım bu ay ne olucak hayırlısı diyelim

sağlık olsun bekliyoruz

bnmde 8 gün var cnm aynı kaderi paylaşıyoruz :):49:

Hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar::nazar::nazar: darısı da tez vakitde bizi bulsun :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar
Şimdiye kadar 4 hamilelik geçirmiş biri olarak ki hepsi mutlu sonla bitmedi tabi,bence en büyük ve belirgin belirti göğüsledeki değişiklik,göğüste şişkinlik ve renk değişimi.bunun haricindekiler insanı yanıltıyor.şimdi bir bebek istiyorum ama birtürlü olmuyuor, her ay belirtileri bilmeme rağmen umutlanıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum.ayın 9.unda adet olmalıyım umarım olmam.umarım herkes istediği yavrusuna biran önce kavuşur.

canım inşallah hamile kalırsın ve sağlıkla sıhatle kucağına alır büyütür koca adam edersin inşallah :D

Back
X