ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

slm kızlar akşamdan sonra birsürü sayfa olmuş hepsini okuyamadım misafirim gelcek yemek yapıyorum bi taraftan nslsınız:)
benim cidden midem bulanıyo ama enfeksiyon ilaçları alıyorum ya acaba ondanmı sabah ilaç içiyodum kustum..off umaırmmm hamileyimdir:)

kızlaaarrrrr size ne anlatıcammmm dün gittiğim bi misafirlikte hiç tanımadığım bir bayan kaç aylık hamilesiniz dedi nasıl yani diye bi döndüm kadına kilolu olsam hadi nys dicem 57 kiloyum yok teyzecim hamilelik yok dedim vardır vardırrr dedi ısrarla=)) haha nasıl hoşuma gitti bugünde ananeme sistit oldum üşüttüm biraz dedim bak hamile olabilirsin dedi yok cnm ne alaka dedim ben 2 oğlumdada hamilelik öncesi hep sistit olumuştum dedi =)))) yahu benimi buluo bu muhabbetler hiç biride gebelik isteğimi bilmio eskiler işte=) belkide vardır bişey ayy hadi inşallah =)))

slm kızlar akşamdan sonra birsürü sayfa olmuş hepsini okuyamadım misafirim gelcek yemek yapıyorum bi taraftan nslsınız:)
benim cidden midem bulanıyo ama enfeksiyon ilaçları alıyorum ya acaba ondanmı sabah ilaç içiyodum kustum..off umaırmmm hamileyimdir:)

iananırmısın canım sabah yemek yediğimden beri benimde midem çok bulanıyoo yhaaa çok kötüyüm hamilelikten mi bilmiyorum ama çok fena yaaa :(((((:14:

[sıze=2]kızlaaarrrrr size ne anlatıcammmm dün gittiğim bi misafirlikte hiç tanımadığım bir bayan kaç aylık hamilesiniz dedi nasıl yani diye bi döndüm kadına kilolu olsam hadi nys dicem 57 kiloyum yok teyzecim hamilelik yok dedim vardır vardırrr dedi ısrarla=)) haha nasıl hoşuma gitti bugünde ananeme sistit oldum üşüttüm biraz dedim bak hamile olabilirsin dedi yok cnm ne alaka dedim ben 2 oğlumdada hamilelik öncesi hep sistit olumuştum dedi =)))) yahu benimi buluo bu muhabbetler hiç biride gebelik isteğimi bilmio eskiler işte=) belkide vardır bişey ayy hadi inşallah =))) [/sıze]

hadi hayırlısı canım yha içlerinemi doğdu ki :)) umarım hamilesindir sık sık idarar çıkıyosun demiibnde öyleyim kesik kesik ama sık sık

sende heyecan dorukta heralde :)
kaldı 7 gün
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

ewt canım ama bu bulantı beni öldürcek gibii ağlıom yhaa sinirden kussam rahatlarım ama yok sadece bulanıyo sabahtan beriii bi koku geliyo öğğğğğğ oluyomm ayyyyyyyyyyyyyyy:14::14::14:

ya kızlar ben burayı okudukca çok umutlanuıyorum bakmasamda aklım burda kalıyo şimdi sistit olanı
n çocugu olmaz demişlerdi cnm sendede annen tam tersini demiş bende sistitim de inş annenenin dedigi çıkar..gözdemmmmmmmmm pskolojikmi acaba yaaaa offf:(

ewt canım ama bu bulantı beni öldürcek gibii ağlıom yhaa sinirden kussam rahatlarım ama yok sadece bulanıyo sabahtan beriii bi koku geliyo öğğğğğğ oluyomm ayyyyyyyyyyyyyyy:14::14::14:

sen hastaneye gidince kan testini yaptır bence
bu stres heyecanla bat gelmeden kaybederiz seni böyle giderse :1:
inşallah hayıra işarettir psikolojik değildir belirtilerin

ya kızlar ben burayı okudukca çok umutlanuıyorum bakmasamda aklım burda kalıyo şimdi sistit olanı
n çocugu olmaz demişlerdi cnm sendede annen tam tersini demiş bende sistitim de inş annenenin dedigi çıkar..gözdemmmmmmmmm pskolojikmi acaba yaaaa offf:(

herşeyin hayırlısı cnm yaaa eskidenmiş onlar öle olsaydı ananem nasıl doğururdu =) hemde 2 sindede öğrenmeden önce sistitmiş hep hehe tamamen bünyeyle alakalı bi durum aslında =)

kızlar yaaa eğer hamilelik gibi bi durumum varsa yrnki doktor kontrolünde ortaya çıkarmı sizce sonuçta BAT ıma 3.5 gün kaldı ne dersiniz?

bilmiyorum canım yha ama bu kadar bulantı psikolojik olurmu bilmiyorumm çok kötü inan yhaa yattığım yerden yazıym bnlarıda:(

[sıze=2][/sıze]evet tatlımmm çişli olduk resmen=)))))

valla öle olduk dalga geçio bnmki benle bu ne önceden hiç gitmezdn şimdi çıkmıyon wcden diyo :):1:

sen hastaneye gidince kan testini yaptır bence
bu stres heyecanla bat gelmeden kaybederiz seni böyle giderse :1:
Inşallah hayıra işarettir psikolojik değildir belirtilerin

inş psikolojik değildir yaa bnm enfeksiyondan da oluyo bulantılarım ama şu an hangisinden bilmiyorum tek bildiğim çok bulandığı :(:(:(:2:

kızlar yaaa eğer hamilelik gibi bi durumum varsa yrnki doktor kontrolünde ortaya çıkarmı sizce sonuçta BAT ıma 3.5 gün kaldı ne dersiniz?
kesin bilir doktor

bilmiyorum canım yha ama bu kadar bulantı psikolojik olurmu bilmiyorumm çok kötü inan yhaa yattığım yerden yazıym bnlarıda:(

valla öle olduk dalga geçio bnmki benle bu ne önceden hiç gitmezdn şimdi çıkmıyon wcden diyo :):1:

inş psikolojik değildir yaa bnm enfeksiyondan da oluyo bulantılarım ama şu an hangisinden bilmiyorum tek bildiğim çok bulandığı :(:(:(:2:
bulantı psikolojik olmasa bile belirti olması psikolojik olabilir
çok takılma diye ondan diyorum
inşallah bu seferki enfeksiyondan değildir belirtidir
sen 3-4 gün kala kan testini yaptır varsa çıkar zaten

[sıze=2]kızlar yaaa eğer hamilelik gibi bi durumum varsa yrnki doktor kontrolünde ortaya çıkarmı sizce sonuçta bat ıma 3.5 gün kaldı ne dersiniz?[/sıze]

ewt onu bende merak ediyorum bende doktora gittiğimde bata 3-4 gün kalmış olcak belli olurmu acaba bilen arkadaşlar bize yardımcı olsunlar lütfenn :))

bulantı psikolojik olmasa bile belirti olması psikolojik olabilir
çok takılma diye ondan diyorum
inşallah bu seferki enfeksiyondan değildir belirtidir
sen 3-4 gün kala kan testini yaptır varsa çıkar zaten

saol canım süpersin yhaaa öptüm seni en kocamanındannnnn :54::54::54::71::71::71:

ewt onu bende merak ediyorum bende doktora gittiğimde bata 3-4 gün kalmış olcak belli olurmu acaba bilen arkadaşlar bize yardımcı olsunlar lütfenn :))

alttan muayenede duvar kalınlaşması ve gebelik oluşumuna benzer bişeyler görürse zaten kan testi ister
sen direk kan yaptır zaten
varsa kesinlikle çıkar (geç döllenme değilse tabi, zaten öyleyse de beklediğin tarihte adet olmazsın baya gecikir reglin)

alttan muayenede duvar kalınlaşması ve gebelik oluşumuna benzer bişeyler görürse zaten kan testi ister
sen direk kan yaptır zaten
varsa kesinlikle çıkar (geç döllenme değilse tabi, zaten öyleyse de beklediğin tarihte adet olmazsın baya gecikir reglin)

saol canım sen bu konulardan bizden çok çok daha ii biliyosunn bizi de aydınlatıyosun çok saol canımm :70: :70: :71: :71:

herşeyin hayırlısı cnm yaaa eskidenmiş onlar öle olsaydı ananem nasıl doğururdu =) hemde 2 sindede öğrenmeden önce sistitmiş hep hehe tamamen bünyeyle alakalı bi durum aslında =)
ay inş cnm ben bu forumda ögrendim sistit in hamileleige engel oldugunu yoksa haberim yoktu inş kimseye engel olmaz..

cnm ögrenirsin çünkü ögrenen arkadaşım var:)

aynen ama ben gecen ayda bulantım ve mide ekşimem vardı midemi üşütmüşüm hamile deilmişim:(
hadi gecen ay midemi üşüttüm öle oldu peki bu bay neden.. yine olmazsam buseferde aldıgım ilaçlara yorcam.. of herşeye bi bahenede üretiyorum hemen:)

Son düzenleme:
MrsPink35
bata 3.5 gün demişsin umarm inş.ç bu ay hamile kalırsın :D:D:D
canım belki idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkabilir tabi sabredemem diyorsan... hadi daha yerleşmediyse o zamanda moralini boştan yere bozmuş olursun canım 3 5 gün sabretsen iyi olacak bance ama illaki çıkarmı dersen çıkabilir çıkmazsada üzülme adetin gecikince takrarlarsın

MrsPink35
bata 3.5 gün demişsin umarm inş.ç bu ay hamile kalırsın :D:D:D
canım belki idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkabilir tabi sabredemem diyorsan... hadi daha yerleşmediyse o zamanda moralini boştan yere bozmuş olursun canım 3 5 gün sabretsen iyi olacak bance ama illaki çıkarmı dersen çıkabilir çıkmazsada üzülme adetin gecikince takrarlarsın

canımmmmmm inşallah hayırlı bigün olur yarınnn doktor varsa bişey görür diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı sabretmek zor ama çok sabırsızlandıım bnde pek bi heyecan bastı yrn doktor snr bakarız muhabbeti yaparsa kan testi için başka bi yere gidicem eğer bi gebelik varsa yrn çıkar diye düşünüorum çnk son ilişkimizden bu yana 10 gün geçti buda yerleşme için yeterli bi süre diye düşünüorum ufffff stress oldum hee=)):1:

Back
X