ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

beni merak eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

benim batım dündü..ve dün gelmedi gelmedikçe de içimde kocaman bir ümit belirdi bel ağrım vardı ara ara şiddetli.gece bel ağrıma uyandım sabah kalktım kırmızılar yine yok iyice umutlandım tabi saat 2 gibi geldi benim kırmızılar.

ovulasyon testi kullandım malum günleri iyi değerlendirdim vs.ama bu ay da olmadı.4. ayı da devirdim bakalım umutlar kasıma kaldı çünkü yeni batım 2 kasım...

4 aydır çok yıprattım kendimi Allaha şükür ki adetlerim düzenli ve yumurtalarım çatlıyor..bu ay olmadı öteki öteki aylarda kısmetimizde ne zaman var ise...artık kendimi üzmeyeceğim:20::20:

merhaba canım cok sevındım hamıle olmana:)benım doktorum mükremin bey mükremin ceylan.bende edremıtte yeniyim sen yınede araştır ıstersen ama dokturum ılgili ve guler yuzlu birisi tavsıye ederım:)bende yarın test sonuclarını almaya gıdıcem hayırlısı inşallah.sende hayırlısıyla alırsın inşallah bebişi kucagına bı kaç ay gecsın ucuncu ayda ınanamıycaksın ultsarondakı goruntuye:D:Dçok şeker oluyo:Dburdan yazarım sana ben yınee:):)grşrz cnm.

merhaba canım cok sevındım hamıle olmana:)benım doktorum mükremin bey mükremin ceylan.bende edremıtte yeniyim sen yınede araştır ıstersen ama dokturum ılgili ve guler yuzlu birisi tavsıye ederım:)bende yarın test sonuclarını almaya gıdıcem hayırlısı inşallah.sende hayırlısıyla alırsın inşallah bebişi kucagına bı kaç ay gecsın ucuncu ayda ınanamıycaksın ultsarondakı goruntuye:D:Dçok şeker oluyo:Dburdan yazarım sana ben yınee:):)grşrz cnm.

tamam canım :) çok mutlu oldum geri dönmene inş. canım testlerin iyidir ne testi bilmiyorm ama :P iyidr umarım eşim araştırmış zaten körfz has. iyidr demişler ama iki doktordan hangisi olabilir acaba diye kararsız kalmıştık bir birbuçuk haftaya ilk kontrolümüz olacak çok heyecanlıyım :10:

aysunay
arkadaşım en azından adetlerin düzenli bak ne güzel günlerin belli bir gün denk gelir yani üzülme dualarım sizlerle arkadaşlar

arkadaşlar ben sizlere bir şey açıklamak istiyorum yani hani doktorlar yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriyor ya ben işi riske almak istemedim olası yumurtlama haftamdan bir gün önce başladım bir hafta eksiksiz çalışma yaptım gün atlamadan bir hafta hergün o haftanın dışında ise gün aşırıya düştük böylelikle bende tuttu sizde tutarmı bilemem ama belki işiniz<ze yarar bi topikte ark. konuştum oda yumurtlama haftasında hergün çalışmış
:17::17:şeyyy biraz yorucu oluyorr ama :P işte bende başarıya ulaştı

aysunay
arkadaşım en azından adetlerin düzenli bak ne güzel günlerin belli bir gün denk gelir yani üzülme dualarım sizlerle arkadaşlar

arkadaşlar ben sizlere bir şey açıklamak istiyorum yani hani doktorlar yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriyor ya ben işi riske almak istemedim olası yumurtlama haftamdan bir gün önce başladım bir hafta eksiksiz çalışma yaptım gün atlamadan bir hafta hergün o haftanın dışında ise gün aşırıya düştük böylelikle bende tuttu sizde tutarmı bilemem ama belki işiniz<ze yarar bi topikte ark. konuştum oda yumurtlama haftasında hergün çalışmış

cnmm arkadaşıma doktoru 1 gün arayla birlikte olun spermler kaliteli olsun demiş.. benim doktorumda hergünde olur bir gün araylada olur dedii.. hergün yapmaya zamanım yokk:) biz anca 2-3 günde bir yapıyoruz bakalım bu ay olmazsa snein dedigin gibi yapcaz artık mecbur:)

cnmm arkadaşıma doktoru 1 gün arayla birlikte olun spermler kaliteli olsun demiş.. benim doktorumda hergünde olur bir gün araylada olur dedii.. hergün yapmaya zamanım yokk:) biz anca 2-3 günde bir yapıyoruz bakalım bu ay olmazsa snein dedigin gibi yapcaz artık mecbur:)

bende eşime öyle demiştim günaşırı olsun diyee :) bana diyo ki işimi şansa bırakamam ben :) anlayacagınız her gun ilişki oluyo bide aklınızda bulunsun ilişkiden 2 saat önce eşinize sert bi türk kahvesi yapın. spermleri kuvvetlendırıyomus :) ben bu gece yapacam. çünkü ovulasyon tarihlerim başlıyo ayın 5.de 5 ile 13 arası hamile kalma şansım yüksekmiş :)

aysunay

hehehe tatlım aynı mantığı yürütmüşüz bende eylül de tam o yumurtlama döneminde sadece 1 gün boş dier günler dolu geçti=))) tatlı yorgunluklar bunlar hehe bakalım tutmuşmu yrn görücesss ufff çok telaşlandım saat 14:15 te randevum :53:

ehuheuhe:) tamam bu ay olmazsa diger ay ovulasyon günlerimde hergün olcak inş:) öncesindede kahve::):):)
çok basit hamile kalındıgını sanıyordum gerçekte öle dielmiş.. bugun misafirim vardıı korunmayı bıraktıgı ay hamile kalmışşş dedim ne şanslısın hiç beklememişsin:)ksımet olcak aslında ben istedigim kdr konuşayım üzüleyimmm kaderde olmassa olmaz.. varsada kendiliginden olur:)

ehuheuhe:) tamam bu ay olmazsa diger ay ovulasyon günlerimde hergün olcak inş:) öncesindede kahve::):):)
çok basit hamile kalındıgını sanıyordum gerçekte öle dielmiş.. bugun misafirim vardıı korunmayı bıraktıgı ay hamile kalmışşş dedim ne şanslısın hiç beklememişsin:)ksımet olcak aslında ben istedigim kdr konuşayım üzüleyimmm kaderde olmassa olmaz.. varsada kendiliginden olur:)

ayy senı boyle umutlu konusurken görmek ne kadar güzell gerçekten çoook sevindimmm :) inş bu ay guzel haberlerını verırsın tatlımmmm ama hep pozitif düşün pozitif olsunnnnnnn :49::49::49:

Kızlar gunaydnn dun takıp edemedım..6 gun kaldı bat a ve ağrılar degıserek devam edıyor..dun yara gıbı acıdı bgn tekra ığnelı batmaya döndu..esımde sureklı bebış nasıl dıyor:))ınsan ıster ıstemez heyecanlanıyoo.bat a 6 gun kalan kımler var baska bana arkadaslık talebı gondersınler daha ıyı takıp ederız..:44:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.beni cevapsız bırakmayacagınızı tahmin ediyorum:17:6 ay yasmin kullandım.haziranda bıraktım 3 ayı geçti bırakalı.fakat adetimin miktarında çok azalma oldu.adetin o yogun 2.ve3.günlerini yaşayamıyorum 3 aydır.ve birde adetim kımızı degil kahverengi hatta bazande siyah olarak geliyor.30 eylülde başladı ve o şekilde geliyor hala...adet kadar yogun degil ama...aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmı.lütfen yardımcı olun neden böyle...bu arada adetim gününde olur hep..

arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee
:52::52::52::52:
testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii
adetim de yok yani her durum hamiş olmamdan yana

testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi
ayyy çok kötü oldum ben bebek nerde kızalarrr

:50:

arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee
testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii

testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi

umaygulay canım git hemen başka eczaneden bir tane daha test al.zaten en fazla 5 lira filandır tekrar dene.test bozuk olabilir.kontrol çizgisi hemen çıkmalıydı.tekrar yap ve sonucu bize yaz.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.beni cevapsız bırakmayacagınızı tahmin ediyorum:17:6 ay yasmin kullandım.haziranda bıraktım 3 ayı geçti bırakalı.fakat adetimin miktarında çok azalma oldu.adetin o yogun 2.ve3.günlerini yaşayamıyorum 3 aydır.ve birde adetim kımızı degil kahverengi hatta bazande siyah olarak geliyor.30 eylülde başladı ve o şekilde geliyor hala...adet kadar yogun degil ama...aranızda böyle bi durumla karşılaşan varmı.lütfen yardımcı olun neden böyle...bu arada adetim gününde olur hep..

canım madem 3 aydır böyle bir dr a muayene olsan sana en doğru şeyi o söyleyecektir.

aysunay

biz de aynı yöntemi kullandık, adetim biter bitmez başladık aralıksız çalışmaya,şanslı gunleri değerlendirdikten sonra o kadar bıktık ki yaklaşmadık bile birbirimize,sudan tiksindim, gerçekten biraz zor oluyor ama ben de çift çizgiyi gordum bu ay, ogleden sonra kan sonucumu ogrencem, testler hep pozitif ama emin olmam gerek kan testiyle :)

canım ben de toplam 2 yıla yakın yasmin kullandım,adet düzensizliğim vardı, arada molalar veriodum 2 ay falan, o 2 aylık donemlerde benim de kanamam azalıodu neden bilmiyorum,benim bi arkadasım da yasmin kullanınca kanaması az oluyor die şikayet ediodu,yasmini bırakınca kanaması fazlalaşıomuş, yasmin normalde kanamayı azaltıo kullandıgın sürece,fazla kanamayı önlüyor,oyle yazıyor yani heryerde ,ama bende de kullanmayınca daha az oluo kanama, belki bi süre sonra normale donebilir ama doktoa gorunmekte fayda var yine, ben fazla arar vermeden tekrar baslıodum zaten, bişey yoktur inş.

umaycıııımmm lütfen kendini bi sarsarmısın kapı gibi kan tahlilin var senin bnm çok yakın bi eczacı arkadaşım var ona sordum hangi testi önerirsin en iyisi hangisi dedim idrar testi için hiçbiri dedi ben 3 aylık hamileyken testler hala tek çizgi çıkıodu hepsi olmasada çou yalan dedi sakin ol tatlım heyecan yapma sakın olsaydı çoktaaaan regli olurdun şu zamana kadar :54:

beni merak eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

benim batım dündü..ve dün gelmedi gelmedikçe de içimde kocaman bir ümit belirdi bel ağrım vardı ara ara şiddetli.gece bel ağrıma uyandım sabah kalktım kırmızılar yine yok iyice umutlandım tabi saat 2 gibi geldi benim kırmızılar.

ovulasyon testi kullandım malum günleri iyi değerlendirdim vs.ama bu ay da olmadı.4. ayı da devirdim bakalım umutlar kasıma kaldı çünkü yeni batım 2 kasım...

4 aydır çok yıprattım kendimi Allaha şükür ki adetlerim düzenli ve yumurtalarım çatlıyor..bu ay olmadı öteki öteki aylarda kısmetimizde ne zaman var ise...artık kendimi üzmeyeceğim:20::20:

oyy canım benim bende seni merak etmiştim dün girmeyince dedimm gelmedi heralde kırmızılar ama olsun dediğin gibi sağlıklısın ve adetlerin düzenli kasımda :49: olursun inşş canum dualarım seninle :)

Kızlar gunaydnn dun takıp edemedım..6 gun kaldı bat a ve ağrılar degıserek devam edıyor..dun yara gıbı acıdı bgn tekra ığnelı batmaya döndu..esımde sureklı bebış nasıl dıyor:))ınsan ıster ıstemez heyecanlanıyoo.bat a 6 gun kalan kımler var baska bana arkadaslık talebı gondersınler daha ıyı takıp ederız..:44:

canım aynı benimde bata 5-6 gün var aynen batma şeklindeki ağrılar karnımın alt kısmında devam ediyoo... aynen yhaa benim eşimde de bi ilgi bi ilgii sanki bebiş var gibi sonra çıkmayınca ona nasıl söylicem diye kırk takla atıyorum yha :((((((( çok heycanlı umarum bu ay kalırım da o da üzülmezzz

Back
X