ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee
:52::52::52::52:
testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii
adetim de yok yani her durum hamiş olmamdan yana

testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi
ayyy çok kötü oldum ben bebek nerde kızalarrr

:50:

canımmm duyduklarımaaa inanamıyorumm kesin bozuktur o test çünkü senin kanda çıkmıştı onlara bakıpta moralini bozma canımm ama istersen bi daha dene idrar testini başka bi testle

canım aynı benimde bata 5-6 gün var aynen batma şeklindeki ağrılar karnımın alt kısmında devam ediyoo... aynen yhaa benim eşimde de bi ilgi bi ilgii sanki bebiş var gibi sonra çıkmayınca ona nasıl söylicem diye kırk takla atıyorum yha :((((((( çok heycanlı umarum bu ay kalırım da o da üzülmezzz

arkadaşlar bu BAT dediğiniz tam olarak nedir

biz de aynı yöntemi kullandık, adetim biter bitmez başladık aralıksız çalışmaya,şanslı gunleri değerlendirdikten sonra o kadar bıktık ki yaklaşmadık bile birbirimize,sudan tiksindim, gerçekten biraz zor oluyor ama ben de çift çizgiyi gordum bu ay, ogleden sonra kan sonucumu ogrencem, testler hep pozitif ama emin olmam gerek kan testiyle :)

aaa canım çok sewindim oda pozitif çıkar büyük ihtimalle hadi hayırlı olsun

arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee
:52::52::52::52:
testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii
adetim de yok yani her durum hamiş olmamdan yana

testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi
ayyy çok kötü oldum ben bebek nerde kızalarrr

:50:

arkadaşım buna şöyle cevap veriyim test bozuktur çünkü C kısmındaki kırmızı çizgi net görülürse bu testin doğru çalıştığını gösterir. seninki zorla ve dakikalar sonra çıkmış yani büyük bir ihtimalle bozuk. idrar testlerine bakma ultrasonla muayeneni ol. kesen görünürse zaten testlere bile gerek kalmaz.

umaycıııımmm lütfen kendini bi sarsarmısın kapı gibi kan tahlilin var senin bnm çok yakın bi eczacı arkadaşım var ona sordum hangi testi önerirsin en iyisi hangisi dedim idrar testi için hiçbiri dedi ben 3 aylık hamileyken testler hala tek çizgi çıkıodu hepsi olmasada çou yalan dedi sakin ol tatlım heyecan yapma sakın olsaydı çoktaaaan regli olurdun şu zamana kadar :54:

canım bir test daha yaptım :) hemen yazamadım ikinci testte pozitif çıktı çok şükür burdan anlamış oluyoruz ki bu üç kuruşluk idrar testlerine inanmamayı öğrendim ayyy kızlar üstümden büyük bir yük kalkktı
:62::62::62::62::62::62:

canım bir test daha yaptım :) hemen yazamadım ikinci testte pozitif çıktı çok şükür burdan anlamış oluyoruz ki bu üç kuruşluk idrar testlerine inanmamayı öğrendim ayyy kızlar üstümden büyük bir yük kalkktı
:62::62::62::62::62::62:

ayyy çok şükür canım içimizi rahatlattın :)))) süper oldu bu zatenn kan testinde çıktığı için inanmamıştım :D:1::1::49::49::49:

selam kızlar ben geldimm... ovulasyonum başlamış bulunuyor. 9 günlük bi çalışma söz konusu :) bu arada bişey sorucam. rüyamda gebelik testi yapıyorum ve pozitif çıkıyo bu ne anlama geliyo bilen var mı ??:26:

arkadaşım buna şöyle cevap veriyim test bozuktur çünkü C kısmındaki kırmızı çizgi net görülürse bu testin doğru çalıştığını gösterir. seninki zorla ve dakikalar sonra çıkmış yani büyük bir ihtimalle bozuk. idrar testlerine bakma ultrasonla muayeneni ol. kesen görünürse zaten testlere bile gerek kalmaz.

canım bir tane daha test yaptım çok çükür pozitif çıktı :) kese için erkenmiş canım yani öyle dedi doktor çıkmaya bilirimiş henüz ben daha 4. haftadayım
haftaya gitmem gerekmiş kese için

ayyy çok şükür canım içimizi rahatlattın :)))) süper oldu bu zatenn kan testinde çıktığı için inanmamıştım :D:1::1::49::49::49:

canım benim bend diğer mesajına cewap yazacaktım neyse buna yazayım :) çok sağolun arkaadşlar gerçekten çok moral verdiniz teşekkürler

hoşgeldim oflu hayırdır inşallah hayra yoralımda hayrolsun inşallah bebeğin olacak :)
ama biraz daha çalışmalısın tatlım umarım emeklerin sonuç verirr

sormayın üzüntüden ateş bastı beni valla öbür testin pozitif çıkınca rahatladım......ama testin bozuk olduğu belliydi çünkü C çizgisi bile zor çıkmış. umaygulaycığım senin adına sevindim. ama bir daha test yapma hem kendini hemde bizi kalpten götürürsün :52:

hoşgeldim oflu hayırdır inşallah hayra yoralımda hayrolsun inşallah bebeğin olacak :)
ama biraz daha çalışmalısın tatlım umarım emeklerin sonuç verirr

hoşbulduk umaygulay^ım :) ay valla inş öyle olur merak etme hergun calısıyorum ben :) umarım emegımın karsılıgnı alırımmmm inş... bu arada mesjları smdı okudum da ıdrar tesıne ne dıye guvenıyosun kan testı pozitif çıktı çook şükürr gerisi hikaye.. rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın tatlım benım :70:

Kızlar bnm için dua edin doktor yolundayim

dualarımız sizinle pink35 inş. pozitif olurr

tşkrler oflu iyi dileklerini için çalışmaları her gün yap bence eğer müsait olabilirseniz biz öyle yapmştık gerçi ondan sonra adamı görmek bile istemiyorsunuz :P ama napalim bebek için :P:17:

hahahaah tamam göçmen kuşlar birdaha test yapmam yaparmıyım zaten hiç aaaa ben boyumun ölçüsünü aldım aslında yapmak istememin nedeni akşam kahve içmiştimde içime bi şüpe düştü zarar verirmi die birde tek çizgiyi görünce gerçekten kelpten gidicektim :) bidaha kahvede yok test de yok :6:

Back
X