ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bende 2 ay çok üzüldüm ama bu ay o yüzden ümitlenmek istemiyorum olursa olur olmazsa da RAbbimin bi bildiği vardır dicem :) .. biz tedbiri bırakmayacagız her gün çalışmaya son sürat devam :):81:

ewt canım tedbiri bırakma her gün dene boş geçme :D bi de eşine kahve içir burda kızlar yazdı hep kahve ii oluyomuşş bu ay olmazsa önümüzdeli ay bende denicemm :D:D:1::1:

selam anyway
çoook sewindim hadi hayırlı olsun kaç haftalık hamişsin şimdi aynımıyız acaba benim sat 7 eylüldü bat3ekim ve ben 4 haftalık hamişim
peki sen kaç haftalık ?

zaman geçirmek için güzel
ama aklımda olmayanı aklıma getiriyor burası benim
inan hiç aklımda değildi sabahtan beri
eve geldim aklıma kk geldi ve yine aklıma geldi
pek ümitli değilim ben artık ama okudukça az da olsa gaza geliyor insan

aynen öyle oluyor canım :) farklı şeylere takıldığı zaman insanın aklına hamile olma şüphesi bile gelmiyor ama yalnız olunca hemen buraYA takılıyo aklımız ve yine biz kendımızde belirti aramaya başlıyoruzz ay sonuna kdar da devam edıyo :1::1:

ewt canım tedbiri bırakma her gün dene boş geçme :D bi de eşine kahve içir burda kızlar yazdı hep kahve ii oluyomuşş bu ay olmazsa önümüzdeli ay bende denicemm :D:D:1::1:

o kahve işini dün aksam ben yazmıstım buraya :) eşime kalktım kahve yaptım diyo ki niye büyük bardaga yapmadın bu neye yeter :D bi gülme aldı benı anlatamam :D:52:

aynen öyle oluyor canım :) farklı şeylere takıldığı zaman insanın aklına hamile olma şüphesi bile gelmiyor ama yalnız olunca hemen buraYA takılıyo aklımız ve yine biz kendımızde belirti aramaya başlıyoruzz ay sonuna kdar da devam edıyo :1::1:

geçen aydan itibaren belirti aramayı bıraktım ben,çünkü tamamen fos çıkıyor hepsi
bu ay zaten hiçbir belirti falan yok
sessiz sedasız gelicek kırmızılar heralde

kızlar hiç ümitsiz olmayın benim içimde bekarlığımdan beri hep bi tedirginlik korku vardı, hamile kalabilir miyim acaba diye?
adet düzensizliğim vardı, çeşitli zamanlarda doğum kontrol hapı kullandım,evlenince korunmak için kulllandım ,malum bu haplar kısırlığa neden oluo gibi bi inanç var herkeste, ayrıca prolaktin hormonum ara ara yükseliyodu kendiliğinden hap kullanıodum geciodu,benim bi göğüsümden damla damla süt gelir hafif sıkarsam hala, bu hormon yüksek olunca yumurtlama olmuo, evlendikten sonra hiç doktora gitmedim bu ay olmasaydı gitcektim muhakkak, ama oldu yani, inşallah tutunur bebeğim beni bırakmaz ama bu kadar tuttuysa bile demekki korkacak bişey yokmuş, Rabbim en hayırlı en uygun zamanda nasip eder inşallah herkese :)

o kahve işini dün aksam ben yazmıstım buraya :) eşime kalktım kahve yaptım diyo ki niye büyük bardaga yapmadın bu neye yeter :D bi gülme aldı benı anlatamam :D:52:

hahahahah kız sende daha büyük bardağa yapsaydın doğru söylemişş :D fincana yaptıysan o neye yeter :1::1::1::1:

kızlar ya ben neyapıcam ıcımde karamsarlık sanki bunalıma gırıcem artık ya :59: adetıme 7 gun var ne belırtı var ne baska bırsey nede adet belırtısı bu ay cok umıtlıyım ılk serophene dıye ılac kullandım bekleme asamasındayım acaba neyapsam cok kotuyummm:14::14::14:

Son düzenleme:

Çok komik bu adamlar yaaa. Benimki de aman da ne güzelmiş tadı diyerek içiyor keçiboynuzu pekmezini:29:

kızlar hiç ümitsiz olmayın benim içimde bekarlığımdan beri hep bi tedirginlik korku vardı, hamile kalabilir miyim acaba diye?
adet düzensizliğim vardı, çeşitli zamanlarda doğum kontrol hapı kullandım,evlenince korunmak için kulllandım ,malum bu haplar kısırlığa neden oluo gibi bi inanç var herkeste, ayrıca prolaktin hormonum ara ara yükseliyodu kendiliğinden hap kullanıodum geciodu,benim bi göğüsümden damla damla süt gelir hafif sıkarsam hala, bu hormon yüksek olunca yumurtlama olmuo, evlendikten sonra hiç doktora gitmedim bu ay olmasaydı gitcektim muhakkak, ama oldu yani, inşallah tutunur bebeğim beni bırakmaz ama bu kadar tuttuysa bile demekki korkacak bişey yokmuş, Rabbim en hayırlı en uygun zamanda nasip eder inşallah herkese :)

öncelikle tebrik ediyorum
prolaktin sorunum benim de var maalesef
dönem dönem yükseliyor ilaçlarla düşüyor, bazen de ilaçsız düşüyor
ama bende yumurtlama sorunu yapmadı sanırım, çünkü ovulasyonda hep çift çizgiyi görüyorum, göğsümden süt de gelmiyor
ama olmama nedeni olarak hep prolaktin ve tsh yüksekliğini söylüyorlar
senin gene kalman bana da ümit oldu
inşallah kucağına da alırsın sağlıcakla

ama bende yumurtlama sorunu yapmadı sanırım, çünkü ovulasyonda hep çift çizgiyi görüyorum, göğsümden süt de gelmiyor

bende de vardı bi dönem prl sorunu ama doktrm stresten oldgunu soyledi. bıkac defa olctrdum sınırdaydı doktr bişi olmaz dedi sadece stres falan yapma dedi. bende yumurtlama sorunu oldgunu sanmıyorum cunku dıgerlerı iyi çıktı ts fsh e2 vs.. bnde de ne goguslerden sut geldi ne de bişey. adet duzensızlıgı dıye gıttım oyle ogrendım bu prl sorununu. ama duzeldıgını dusunuyorum cunku masallaahh adetlerım duzenlendi :)

bende de vardı bi dönem prl sorunu ama doktrm stresten oldgunu soyledi. bıkac defa olctrdum sınırdaydı doktr bişi olmaz dedi sadece stres falan yapma dedi. bende yumurtlama sorunu oldgunu sanmıyorum cunku dıgerlerı iyi çıktı ts fsh e2 vs.. bnde de ne goguslerden sut geldi ne de bişey. adet duzensızlıgı dıye gıttım oyle ogrendım bu prl sorununu. ama duzeldıgını dusunuyorum cunku masallaahh adetlerım duzenlendi :)

ben ilacını kullanıyorum hala bırakmadım yükselmesin diye
bende de regl düzensizliği falan yoktu
tamamen tesadüfen öğrendim anlıcan
neyse inşallah tekrar yakamıza yapışmaz
çünkü büyük dert
zaten bende tsh da yüksek onun ilacını da düzenli kullanıyorum

aynen canım sen hangi ilacı kullanıyon prl için. doktor dostinex vermişti ama 1.5 tane kullanmıstım 1.50 ye düşmüştü on gün sonra 17.00 oldu.. sonra 1 ay sonra gıttım 26 flandi. bu ay olmazsa bebek yarım ılacım var onu kullanmayı düşünüyorum :) çünkü hemen etkisini gosterıyor :)

aynen canım sen hangi ilacı kullanıyon prl için. doktor dostinex vermişti ama 1.5 tane kullanmıstım 1.50 ye düşmüştü on gün sonra 17.00 oldu.. sonra 1 ay sonra gıttım 26 flandi. bu ay olmazsa bebek yarım ılacım var onu kullanmayı düşünüyorum :) çünkü hemen etkisini gosterıyor :)

Kızlar yazdıklarınızı görmedm bende tesadüfen dostinex kullanan var mı demiştimm aynı dert..bende 1 yıldır kullanıyorum dostinex ve dr.um hamile kaldığını öğreninceye kadar devam et dedi..pazartesi yarım perşembe yarım içiyorum haftada 1 yani..son tahlilimde prolaktin değerim 17.34 çıktı normal yani artık..3 eylül sat ım ve 6 gün sonra da bat ım ..2.ayımız bu ..belirtilerim kasıklarda ağrılar batmalar ,yorgunluk bakalım bekleyip görücez :)

Son düzenleme:
Back
X