ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

doğru söylüyorsun tatlım..
moral verdiğin için teşekkür ederim..
yine bir umut doldu içim sayende.. arada bir böyle bir ümitlenip, bir bozuluyor moralim işte...

inşallahhh sen benim kadar beklemeden tez zamanda kavuşursun bebişine..
beklemek çok yıpratıyor insanı..

cnm hiç belli olmazz ciddenn sonucta 30 gün içinde sadece bi gün hamile kalıyosun ogünde senin ilişkiye girdigin gün neden olmasın.. rabbim nasip etsin inşş mesela ben bu ay çok umutlandım umarım adet olmam çok üzülcem ama hayırlısını istiyrouz demekki olmazsa hayırlı deilmişş:)

amaaan kızlarrrr çalışıcaksnız ama tevekkül edeceksinizzz.... RABBİM bizim alnımıza yazmışsa anne olmayı zamanı gelince hepimiz anne olucaz inş RABBİMİN izniyle...

aynen ofluu oturup mantıklı düşündügümüzde öle rabbim nasip etsin yeterki ..
ama işte insan üzülüyor ya.. heleki adetine son 1 hafta kala iyicene kendini dinliyo umutlanıyo sonra kırmızıları görüncee offfffff üzücü:( otobüsle eve gelirken bugun bi bebek annesinin kucagındaydı 3-4 aylık falandır nsl imrendim anlatamam ... bide işin ilginç yanı bebe istiyorum bide etrafımda bisürü hamile var yada dogum yapmışş yani etkileniyorum onları gördükce bende istiyorum:(

bu arada gozdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
umaırm hamiledir ve sevincten eve gelememiştir eşine ailesnin yanına gitmiştir buraya yazamamıştır :) haber ver gözde hoş hamilede zaten yinedeee tam onaylansın kan testi ile:)

aynen ofluu oturup mantıklı düşündügümüzde öle rabbim nasip etsin yeterki ..
ama işte insan üzülüyor ya.. heleki adetine son 1 hafta kala iyicene kendini dinliyo umutlanıyo sonra kırmızıları görüncee offfffff üzücü:( otobüsle eve gelirken bugun bi bebek annesinin kucagındaydı 3-4 aylık falandır nsl imrendim anlatamam ... bide işin ilginç yanı bebe istiyorum bide etrafımda bisürü hamile var yada dogum yapmışş yani etkileniyorum onları gördükce bende istiyorum:(

bende oyleyımmm bı arkdasım benden sonra evlendı şimdi hamile... ımrenıyo ınsan ıster ıstemezz... :(

bu arada gozdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
umaırm hamiledir ve sevincten eve gelememiştir eşine ailesnin yanına gitmiştir buraya yazamamıştır :) haber ver gözde hoş hamilede zaten yinedeee tam onaylansın kan testi ile:)

dun aksamdan beri haber yokkkk yaa gelmedi dahaa

panpiniya ben 11-12-13-14 arası olcam:) gecen ay 12 sine oldu 2 gün önce yada sonra olurumm genelde:) sen test yapmayı düşünmüyomusun evde .. bak gözdeninde 3 günü vardı yaptı hamile oldugu çıktı:) ben sanırım 3 gün kala yapcam çatlarım yoksa meraktan:)

hiç sorma oflu arkadaş ortamına giriyorum herkesin var bende istiyorumm :)

kkızlar ya şu ticker ı bi türlü yapamadım alıyorum codu yapıştırıyorum çizelgeye olmuooo nolur birisi yardım etsin şimdi laptop ı kırıcam az kaldı :52::37:

bat yarın.....bu sabah gebelik gebelik testi yaptım evde..negatif çıktı...üzgünümm.....çok üzgünüm.....o kadar da tuhaf belirtilerim olmuştu oysa....
üzülme canım kırmızılar gelmeden ümit kesilmez...
benim de bat a 2 var bekleyelim daha çıkmadık candan umut kesilmezmiş:3::3:

aynen öyle kırmızılar gelmeden üzülmek yok...

ben kuzu kuzu adetimin bitmesini bekliyorum:31::31:sonra yine yeniden bir umuttt..:69::69:

kızlarrr bana ii dileklerini yazan herkeseeee çoooook çooook teşekkürlerrr.... Hastaneden ewe daha yeni gelebildimm :( testin sonucunu beklemekten anam ağladııı :((

kızlar sonuçç beta HCG 87.66 ÇIKTI AMA DOKTOR O KADAR İLGİSİZDİ Kİ HİÇ BİŞEY SORAMADIM HİÇ BİŞEY ANLAMADIM ÇOK SİNİR OLDUMM PAZARTESİİ GEL Bİ DAHA BAKALIM DEĞEREİNE DEDİ POZİTİF HAMİLESİN DEDİİ..AMA KAFAM KARIŞTI ORDA BİRİLERİ DIŞ GEBELİK FALAN OLABİLİR ÜMİTLENME DEDİİ DOKTOR HİÇÇ BİŞİ SÖLEMEDİ KISACA YANİ PAZARTESİ GEL VE POZİTİF DEMEKTEN BAŞKA KAFAM ÇOK KARIŞTI KISACA SEWİNEMEDİM BİLEE PAZARTESİ TEKRAR KAN VERDİKTEN SONRA ÖZELE GİDİCEM DEVLET HASTENESİNDE HİÇ İLGİLENMİYOLARR MORALİNİ BOZUYOOO İNSANINNN :((((

kızlarrr bana ii dileklerini yazan herkeseeee çoooook çooook teşekkürlerrr.... Hastaneden ewe daha yeni gelebildimm :( testin sonucunu beklemekten anam ağladııı :((

kızlar sonuçç beta HCG 87.66 ÇIKTI AMA DOKTOR O KADAR İLGİSİZDİ Kİ HİÇ BİŞEY SORAMADIM HİÇ BİŞEY ANLAMADIM ÇOK SİNİR OLDUMM PAZARTESİİ GEL Bİ DAHA BAKALIM DEĞEREİNE DEDİ POZİTİF HAMİLESİN DEDİİ..AMA KAFAM KARIŞTI ORDA BİRİLERİ DIŞ GEBELİK FALAN OLABİLİR ÜMİTLENME DEDİİ DOKTOR HİÇÇ BİŞİ SÖLEMEDİ KISACA YANİ PAZARTESİ GEL VE POZİTİF DEMEKTEN BAŞKA KAFAM ÇOK KARIŞTI KISACA SEWİNEMEDİM BİLEE PAZARTESİ TEKRAR KAN VERDİKTEN SONRA ÖZELE GİDİCEM DEVLET HASTENESİNDE HİÇ İLGİLENMİYOLARR MORALİNİ BOZUYOOO İNSANINNN :((((

yok cnm hamilesin 87 degeri yüksekkii.. ne dışgebeligi yahu ..sen özele git cnm ilgilenirler boşver devleti.. ama hamilesin bariz.. sadece daha adetine gün var ya ondan degerin çok yüksek deil.. sen adet günün geçsin test yaptır 150-200 degeri çok rahat görür hiç canını sıkma keyfine bak bebeişinin:)

canım,tekrar tebrikler..:70:
değerin hiç de düşük bir değer değil..
bak umayın da 60küsur bişeydi..
2 günde bir artarmış zaten bu hormon seviyesi kanda..
pazartesi değerin çok katlanmış olarak artıcak inşallah..
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

yok cnm hamilesin 87 degeri yüksekkii.. Ne dışgebeligi yahu ..sen özele git cnm ilgilenirler boşver devleti.. Ama hamilesin bariz.. Sadece daha adetine gün var ya ondan degerin çok yüksek deil.. Sen adet günün geçsin test yaptır 150-200 degeri çok rahat görür hiç canını sıkma keyfine bak bebeişinin:)

saol canım yhaa ama lütfen sizede tavsiyem durumunuz varsa devlet hastanesine gitmeyin sizinde moraliniz bozulmasın hevesiiniz kursağınızda kalmasınn il sonucu aldımmm nasıl sewindimm pozitif diee doktorun odasına nasıl bi hevesle girdimmm sonraa beni hiç takmadığını görünce ağzımın payını alıp çıktım :) şimdi pazarteside kan testi yaptırıp sonucumu alınca doruuu özele gidicemm canımmm

canım,tekrar tebrikler..:70:
Değerin hiç de düşük bir değer değil..
Bak umayın da 60küsur bişeydi..
2 günde bir artarmış zaten bu hormon seviyesi kanda..
Pazartesi değerin çok katlanmış olarak artıcak inşallah..
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

saoll megg vaalla sizlerde olmasınızz böyle moralim bozuk kalıcak bana süper moral oluyosunuzzz hepinizz saolunn valla :69::54:

ya bu doktorların derdi ne acaba bnm değerimde 152 çıktı hemen sevinmeyin hiç bişi belli değil dedi banada neden sevinmiomuşum hayret bişey kan sonucunu veren hemşireler bi iyiydi şansım çok tbrkler hamilesiniz fln diye çok güsel konuştular benle doktor tam tersi nysmiş daa regl gecikmemiş herşey olabilirmiş tamamda bu bnm kendimi salmam anlamına gelmioki aksine herşeye daha çok dikat etmem gerekiyor gözdecim sakın üzülme 87 yüksek bi değer lekelenmen olabilir sakın korkma heyecanlanma bnm 2 kere lekelenmem oldu mesela ben bugün dayanamadım 2. lekelenmeyi görünce korktum 2 tane idrar testi aldım hemen test yaptım ikiside pozitif çıktı çok şükür şimdi haftaya cumayı bekliyorum ultrasona giricem doktorumuda değiştirmeyi düşünüyorum pehhh

benm gittiğim yerde özel bi hastane ona rağmen böle davrandı çok sinir oldum çookk şu cumayıda abi atlatayım doktor araştırmasına bakıcam

panpiniya ben 11-12-13-14 arası olcam:) gecen ay 12 sine oldu 2 gün önce yada sonra olurumm genelde:) sen test yapmayı düşünmüyomusun evde .. bak gözdeninde 3 günü vardı yaptı hamile oldugu çıktı:) ben sanırım 3 gün kala yapcam çatlarım yoksa meraktan:)

hiç sorma oflu arkadaş ortamına giriyorum herkesin var bende istiyorumm :)

yok cnm yapmıycam test çünkü çıkma ihtimali çok düşük direnicem 2 gün kala yaparım diyorum bakalım :)):60:

Back
X