ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

saol canım yhaa ama lütfen sizede tavsiyem durumunuz varsa devlet hastanesine gitmeyin sizinde moraliniz bozulmasın hevesiiniz kursağınızda kalmasınn il sonucu aldımmm nasıl sewindimm pozitif diee doktorun odasına nasıl bi hevesle girdimmm sonraa beni hiç takmadığını görünce ağzımın payını alıp çıktım :) şimdi pazarteside kan testi yaptırıp sonucumu alınca doruuu özele gidicemm canımmm

allahım kimseyi devlet ve araştırma hastahanelerine düşürmesin cnmm.. baksana sen nsl mutlu gittin hamile olmana ragmen moralini bozup yollamış.. bu doktorlar gaddarlaşıyorlar malesef.. sen hiç üzülmeeee pzartesi gidersinnn ama hamilesin yani:)
bşy sorcam ben bugun çok kötü gribim midem de bulanıyo hatırlarsan 3 gün önce kusmuştum acaba midemimi üşüttüm diye kustum:( ama yer yer midem bulanıyoo hala.. bugun kasıklarım çok agrımadıı gögüslerimde hala az agrıyo belimde hafif.. sanki hastamı olcam ne:( senin şimdiki belirtileirn ne canım:)

ya bu doktorların derdi ne acaba bnm değerimde 152 çıktı hemen sevinmeyin hiç bişi belli değil dedi banada neden sevinmiomuşum hayret bişey kan sonucunu veren hemşireler bi iyiydi şansım çok tbrkler hamilesiniz fln diye çok güsel konuştular benle doktor tam tersi nysmiş daa regl gecikmemiş herşey olabilirmiş tamamda bu bnm kendimi salmam anlamına gelmioki aksine herşeye daha çok dikat etmem gerekiyor gözdecim sakın üzülme 87 yüksek bi değer lekelenmen olabilir sakın korkma heyecanlanma bnm 2 kere lekelenmem oldu mesela ben bugün dayanamadım 2. lekelenmeyi görünce korktum 2 tane idrar testi aldım hemen test yaptım ikiside pozitif çıktı çok şükür şimdi haftaya cumayı bekliyorum ultrasona giricem doktorumuda değiştirmeyi düşünüyorum pehhh

valla canım yhaa bunların derdi ne ki bizimle biz oraya güzel haberler alamaya gidiyoruz güler yüzle karşılaşsalar ilgilenseler ölürler sanki pisslerrr:41: ewt canım banada hemşire çok güzel bi şekilde hamilesin tebrikler dedii amaa doktor uyuzzz şeyyy yaaaa bnmde reglime daha varr ve bnm tahminime göre daha 3 haftalık falan değer normal gibii ayyy ewt canımm çok korkuym bu kadar seyin üstüne hasta olursam falan die ama kahverengi gelirse sorun yok demi canımm ..
değiştir canım doktorunu en iisi . ultrasonda kaöıncı haftada belli oluo canım

kızlarrr bana ii dileklerini yazan herkeseeee çoooook çooook teşekkürlerrr.... Hastaneden ewe daha yeni gelebildimm :( testin sonucunu beklemekten anam ağladııı :((

kızlar sonuçç beta HCG 87.66 ÇIKTI AMA DOKTOR O KADAR İLGİSİZDİ Kİ HİÇ BİŞEY SORAMADIM HİÇ BİŞEY ANLAMADIM ÇOK SİNİR OLDUMM PAZARTESİİ GEL Bİ DAHA BAKALIM DEĞEREİNE DEDİ POZİTİF HAMİLESİN DEDİİ..AMA KAFAM KARIŞTI ORDA BİRİLERİ DIŞ GEBELİK FALAN OLABİLİR ÜMİTLENME DEDİİ DOKTOR HİÇÇ BİŞİ SÖLEMEDİ KISACA YANİ PAZARTESİ GEL VE POZİTİF DEMEKTEN BAŞKA KAFAM ÇOK KARIŞTI KISACA SEWİNEMEDİM BİLEE PAZARTESİ TEKRAR KAN VERDİKTEN SONRA ÖZELE GİDİCEM DEVLET HASTENESİNDE HİÇ İLGİLENMİYOLARR MORALİNİ BOZUYOOO İNSANINNN :((((

cnmm nolur bozma moralinii, bak ne gzl yüksek çıkmış b-hcg .inşallah pazartesi de hayırlı gzl haberler alacaksınnn gösdecim.özele giderken de yine çok çok araştrmak gerek.özel olması da iyi birine denk geldiğimizi göstermiyor ne yazıkki.iyi araştır tatlım.bu arada bnm 4 gün kaldı bat a .yarın yapıp yapmamak konusunda kararsızım sen 3. gün den önce hangi günler test yaptn cnm?

allahım kimseyi devlet ve araştırma hastahanelerine düşürmesin cnmm.. baksana sen nsl mutlu gittin hamile olmana ragmen moralini bozup yollamış.. bu doktorlar gaddarlaşıyorlar malesef.. sen hiç üzülmeeee pzartesi gidersinnn ama hamilesin yani:)
bşy sorcam ben bugun çok kötü gribim midem de bulanıyo hatırlarsan 3 gün önce kusmuştum acaba midemimi üşüttüm diye kustum:( ama yer yer midem bulanıyoo hala.. bugun kasıklarım çok agrımadıı gögüslerimde hala az agrıyo belimde hafif.. sanki hastamı olcam ne:( senin şimdiki belirtileirn ne canım:)

canım bnm karnımda ve kasıklarımda batmalar oluyo göğüslerim çok hafif ağrıyo mide bulantımda sabahları çok hafif oluyo .. canım mideni üşütmüş olabilirsinn ama hamilelik belirtiside olabilir bata yakınsın sen bide canım bu yüzden olabilir bulantı ...
bi de kızlar bugün annemle konuştum onada söyledim o da bana dediki hamile olsan bile canım dedi o hasta olucakmış ağrıların adet belirtilerin genede olur dedii haberiniz olsun canım yani korkmayın adet belirtilerim var die
bu aradaaaa o pisss gaddar doktorlar kendilerini hiçç bizim yerimize koymadıkalrı için anlayamıyolar canım...
pazartesi umarım değerim katlanmış olur.

yok cnm yapmıycam test çünkü çıkma ihtimali çok düşük direnicem 2 gün kala yaparım diyorum bakalım :)):60:

canım bnm karnımda ve kasıklarımda batmalar oluyo göğüslerim çok hafif ağrıyo mide bulantımda sabahları çok hafif oluyo .. canım mideni üşütmüş olabilirsinn ama hamilelik belirtiside olabilir bata yakınsın sen bide canım bu yüzden olabilir bulantı ...
bi de kızlar bugün annemle konuştum onada söyledim o da bana dediki hamile olsan bile canım dedi o hasta olucakmış ağrıların adet belirtilerin genede olur dedii haberiniz olsun canım yani korkmayın adet belirtilerim var die
bu aradaaaa o pisss gaddar doktorlar kendilerini hiçç bizim yerimize koymadıkalrı için anlayamıyolar canım...
pazartesi umarım değerim katlanmış olur.

of inş gözdem inşş... umarımmmm adet olocaksamda erken olurummm 1 gün bile beklemek çok uzun gelioo:(
ay doktorları takmayın valla bana şuanda doktor hamilesin diyip sonrasında moralimi bozsa hiç umruma gelmez. bidaha başka doktora giderim olur biter.. bence mutlulugunuzu bölmeyin böle şeylerle:)

cnmm nolur bozma moralinii, bak ne gzl yüksek çıkmış b-hcg .inşallah pazartesi de hayırlı gzl haberler alacaksınnn gösdecim.özele giderken de yine çok çok araştrmak gerek.özel olması da iyi birine denk geldiğimizi göstermiyor ne yazıkki.iyi araştır tatlım.bu arada bnm 4 gün kaldı bat a .yarın yapıp yapmamak konusunda kararsızım sen 3. gün den önce hangi günler test yaptn cnm?

saol canım pazartesi bi yere gidicem orasıda ii çıkmazsa iice ararştırcam canım bi dahakini öyle seçicem . canım ben bu ay boyunca sadece dün idrar testi yaptım bata 4 gün vardı dün çıkmaz diye yaptım ama çıktı çok şaşırdım çok sewindim canım umarım sende pozitifi görürsün canımm güzel haberlerini bekliyorum valla :)

valla canım yhaa bunların derdi ne ki bizimle biz oraya güzel haberler alamaya gidiyoruz güler yüzle karşılaşsalar ilgilenseler ölürler sanki pisslerrr:41: ewt canım banada hemşire çok güzel bi şekilde hamilesin tebrikler dedii amaa doktor uyuzzz şeyyy yaaaa bnmde reglime daha varr ve bnm tahminime göre daha 3 haftalık falan değer normal gibii ayyy ewt canımm çok korkuym bu kadar seyin üstüne hasta olursam falan die ama kahverengi gelirse sorun yok demi canımm ..
değiştir canım doktorunu en iisi . ultrasonda kaöıncı haftada belli oluo canım

vallaha öle tatlım sakın korkma bendede gerçi şu an o korku var yrn regl günüm en geç pazar günü regl günüm ya sonuçlara göre olmayacağım ama insanın içine bi kurt düşüo ya olursam diye ultrasonda 5. haftada gözükürmüş 6. haftadada kalp sesi duyulurmuş sanırım cuma günü gittiğimde keseyi görerim diye düşünüyorum bakalım artık bu arada senin sonuca göre 3 haftalık flndır heralde 152 le 4 haftalık dediler bana ya ne karışık şeyler bu haftalar tarihler=))
gösdecim ya bana şu tickerı nasıl yaptığını anlatırmısın ben code u yapıştırıyorum olmuo nasıl yapılıo aşamaları yazarmısın sana zahmet cnm :71:

gozde tebrikler canim
sana bakayim diye girdim guzel haberle donmusun masallah
adete 3gun var ve degerin cok iyi
bakma sen o doktorlara tadini cikar

vallaha öle tatlım sakın korkma bendede gerçi şu an o korku var yrn regl günüm en geç pazar günü regl günüm ya sonuçlara göre olmayacağım ama insanın içine bi kurt düşüo ya olursam diye ultrasonda 5. haftada gözükürmüş 6. haftadada kalp sesi duyulurmuş sanırım cuma günü gittiğimde keseyi görerim diye düşünüyorum bakalım artık bu arada senin sonuca göre 3 haftalık flndır heralde 152 le 4 haftalık dediler bana ya ne karışık şeyler bu haftalar tarihler=))
gösdecim ya bana şu tickerı nasıl yaptığını anlatırmısın ben code u yapıştırıyorum olmuo nasıl yapılıo aşamaları yazarmısın sana zahmet cnm :71:

saol canım ewt bende 3 haftalık diye tahmin ediyorum bnmde en geç pazartesi -salı hasta olmam gerekir inşş olmama artık bu değerlerden sonraa .valla canım çok karışık bu hesaplamalar yhaa doktor o kadar donuktuki kaç haftalıktır bile diymedim pazartesinden sonra o değeride gördükten sonra acaba ilgilenirmi benle yoksa gene pozitif der gönderirmiki yhaa sana folik asit falan verdimi yada normal kan testi falanda istedimi canım

mrspink cnm sneinde belirtiler neler.. şuanda nsl belirtilerin var:)

canımm vallaha aşırı guruldama var karnımda sanki savaş var uyku halim fasla bide göğüslerim de hassasiyet var olabildiğince az kıpırdamaya çalışıorum çok riskli dönem o yüzden devamlı kendimi dinliyorum kasıklarımdaki sancı devam ediyor aslında regli halinden ayırt edebileceğim 2 özellik var bi sivilcelenmem oldu sanki ergenliğe girmişim gibi bide aşırı gaz =))

gozde tebrikler canim
sana bakayim diye girdim guzel haberle donmusun masallah
adete 3gun var ve degerin cok iyi
bakma sen o doktorlara tadini cikar

saol ferdat canım çok teşekkür ederimm canım bnm
ewt bende o doktoru takmıyorum valla pis şey gıcık suratsızzzz :33:
senin yazdıklarını okudum üzüldüm canım umarım kasım hamişi olursun sendee dualarım sizinle kızlarrr

saol canım pazartesi bi yere gidicem orasıda ii çıkmazsa iice ararştırcam canım bi dahakini öyle seçicem . canım ben bu ay boyunca sadece dün idrar testi yaptım bata 4 gün vardı dün çıkmaz diye yaptım ama çıktı çok şaşırdım çok sewindim canım umarım sende pozitifi görürsün canımm güzel haberlerini bekliyorum valla :)

eşime söyledim gelirken test alıcak :) dayanamayıp yarın sabah ilk idrarla yaparım belkii, negatif çıkma olasılığı yüksek adet geçmeden ,ama olsun gösde seninde geçmeden çıktı belki bir ihtimal bnmde çıkar :))batmalar ağrılar aynen devam.

Son düzenleme:
canımm vallaha aşırı guruldama var karnımda sanki savaş var uyku halim fasla bide göğüslerim de hassasiyet var olabildiğince az kıpırdamaya çalışıorum çok riskli dönem o yüzden devamlı kendimi dinliyorum kasıklarımdaki sancı devam ediyor aslında regli halinden ayırt edebileceğim 2 özellik var bi sivilcelenmem oldu sanki ergenliğe girmişim gibi bide aşırı gaz =))

ya aynenn bendede bunlar var guruldama yok bi.. gaz falan baya var.. neyse böle söylenip durmayayaım az daha sabretmem lazım 2-3 gün sonra test yapcam evde:(
şimdi ben çıkayım az uzanayım başım kazan gibi:(gelirim yine:) öpüyorum annecikleri:)

MrsPink35 canım burda çoğu kişi sormuş yazılarımızın altındaki tickerı nasıl yaptığımızı bunu hepiniz için yazıyorum yapamazsanız ben yapıyım codunu yolluyum size adımlarını yazıyorum canımm

şimdi googleye daisypash yazın ilk çıkana tıklayın ordaki başlıklardan birini seçin weeding falan yazanlardan sonra mini ticker ve full size ticker diye iki seçenek çıkıcak full size tickerı seçin altında next var next diyindesninizi seçin next diyin öbür çıkan desenide seçin gene next diyin sonra tarih olan yere istediğiniz tarihi yazın enter your personal text yazan yere istediğiniz her hangi bişi yazınsonra desenin arkasına renk seçin isterseniz renk kutusundan sonra tekrar next diyin ve altında yazan ...For Websites... ' ten IMAGE URL yazan mavi yazıya tıklayın ve aşağısına inin aşağısında Code snippet: Image URL yazan yerin altındakini kopyalayın ve profildeki çizelge kısmına yapıştırın olduda bitti maşallahhh yapamayan olurda yaparımm ayrıntılı yazdım kızlarrr hiç bilmeyen olursa diyee :54:

eşime söyledim gelirken test alıcak :) dayanamayıp yarın sabah ilk idrarla yaparım belkii, negatif çıkma olasılığı yüksek adet geçmeden ,ama olsun gösde seninde geçmeden çıktı belki bir ihtimal bnmde çıkar :))batmalar ağrılar aynen devam.

canımminşallah çıakr bende dün sabah idrarıyla yapıcaktım ama cesaret edemedim sonra akşam birden deli cesareti geldi yaptım çıktı hala inanmıyorum ama hayal gibi :) inşş seninde çıkar ve süpriz olur canım :)

Back
X