- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
- #1.501
bu akşam biraz sakiniz galiba kızlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo guZel annecikte burda :)hamilelik nsl gidiyo bakim:)
Bende sana bende sana:)))))) valla ilk kez test yapcam diye bukdr heycanliyim sabah olsada test yapsam ins silim çizgiyi gitmeyi Rabbim nasip eder banada herkesede:)
amınnnn canım amiinn inş. ALLAH^ım kımın gonlunde ne varsa onu versin. benı de heycanlandırdın burda yahuu :) umaygulay canım hg ıyı aksamlar nası gıdıo hamıslıkev ıslerını yukleyeydın kocısıne
![]()
ben yaptımm kıss oflu onu zavallaımmm ne desem yapıyoo yhaaa bugün yemek yedik o topluyo temizlyo kaldırıyo yarında temizlik yapıcam o da yardım edicek![]()
aferin kızlar kocaları çalıştırın ben hep eşime diyorum hamile olursam burnundan getircem 9 ay :) eşimde olsunda sen getir bi dedigini iki yapmam diyo zavallım:)
aynı benım eşim desene sen yeter kı kal ben herseyı yaparım dıyo da ortada bı bebek yok işte :)
aynı benım eşim desene sen yeter kı kal ben herseyı yaparım dıyo da ortada bı bebek yok işte :)
öyle kızlar bu eşler yaaa yazıkk bizimkiler çocuk olsunda herşeyi yapmaya razılar yaşlar kaç kızlar sizinn bayanların yaşı sorulmaz amaa:44::44:
hevalla aynen öle aslında ben sürekli bebek oalyını düşünüyorum bunu sesli olarak sölesem sürekli eşime adamında pskolojisini bozuyorum .. şuanda eşim facede takılıyorum sanıyor benii bilmiyorki hamilelik ile ilgili araştırma yapıp sohbet ediyorum:)
benım esım suan evde degıl ama benı her gordugunde burdayım :) ne var surda dıyo bakıyo sen kafayı yedın ıyıce dıyo bana gerı gıdıyo :) bu arada gozde ben daha cok gencım : yasım 21 :)
bnm daha yeni canım 3 aylık :) evliyim 20 yaşındayım :)27 yaşındayım cnmm:) 15 aylık evliyim:) sizlerinki ne:)
ne yani ben yaşlımıyım![]()
bnm daha yeni canım 3 aylık :) evliyim 20 yaşındayım :)
yook yook tam yaşlı değil de orta yaşlı işte![]()
![]()
he kız dha 3 ay olmuş hemen dusunmus :)) en guzelı o bence aferin kız gözde en güzelini sen yapmışsın :) bnde 15 aylık evliyim =)hakket ben yaşlıyım:):):):):)
hemen bebek düşündünüz demek:)
aslında en güzelii ben böle geç oldugunu bilsem daha erken başlardım çalışmalara:)allahtan dogum kontrol haplarıyla korunmadım :)
hakket ben yaşlıyım:):):):):)
hemen bebek düşündünüz demek:)
aslında en güzelii ben böle geç oldugunu bilsem daha erken başlardım çalışmalara:)allahtan dogum kontrol haplarıyla korunmadım :)
malesef üniv okuyunca böle geç evleniliyo kızlar:) yoksa 20 de evlenmiştim okumasaydım bende:) ama küçük duruyom vallaaaaa komplekse soktunuz beni şimdi![]()
ben hiç korunmadım canım sadece ilk ayyy :) zaten eşim her türlü korunma yöntemine şiddetle karşıydıbnm eşim de 27 yaşında ondan o istedi yaşından dolayı bende ona hayır diyemem hiçç... kısmet oldu da bakalım hayırlısı olur inşş :):)