ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

evet test için erken canım 6 günün varmış daha testte çıkmaz hamile isende.İNŞALLAH tutunmuştur bebeğin bilirim çokkk heyecanlısındır şimdi:34::34:hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah..:49::49:

aynen heyecan fazlasıyla var ama olmasada üzülmeyeceğim şansımı bir dahaki aya denerim olursada bütün dünya benimmiş gibi olurum :))inşallah hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alırız:46::46::71::70:

canım üzülme ne olur bilirim o duyguyu yolun sonuna gelmiş gibi hisseder insan kendini..ancak kırmızılar bizi terkettiğinde yine yeniden bir umut yeşerir insanın içinde üzülme beraber burada dertleşe yazışa hamile olacağız bizde inşallah birbirimize güzel haberleri bzi de vereceğiz..geçen ayyy öyle umutlandım ki tek çizgiyi görmeme rağmen adetimde gelmeyince kesin dedim bu kez..göğüs uçlarım sızladı dokunamadımmmm vs vs...ancak 33 günü geçmeyen adetim tammmm 35 günde geldi çokkkk yıkıldım üzüldüm ağladım..:43::43:ama kırmızılar geldi gitti yine bir umut var içimde inşallah bu ay olacak hepimizin canım..yalnız bende tek çizgi fobisi oluştu..adet günüm geçmeden bir daha yapmayacağım...

bu arada artık ekim başlığına da beklerim kızlar batımızı yazıp liste hazırlıyoruz orayada beklerim..hep beraber umudumuzu ekime taşıyalım:34::34:
cnm benim sagolasın moral verdin.. bugun geçsin moralim düzelir.. ama bu ay çok umutlanmıştımmm:( adetime 3-4 gün var daha adet olunca geleyim sizin topigide:)

canım moralini bozma bu ay olmaz bi dahaki ayy valla ben 1 senedir uğraşıyorum hala umudumu kaybetmedim olacak... ben daha önce 2 düşük yaptım birz gözüm korkmuştu ama şimdi daha cesaretliyim inşallah bu ay bekliyorum bende olsun diye ama olmasada hayırlısı olsun canımız sağ olsun dimii yaniii:46::46:
sanki hamile kalamıycak gibi hisediyorum ya.. bide çevreninn laflarısa sinir ediyor.. kadınların oldugu bi ortama girmek istemiyorum direk bebek soruyorlar bide kilo aldım sen kesin hamilesin diyolar falan sinir oluyorum:( hamile olsam niye gizleyeyimki:(

2 yıllık evliyiz ve bu ay 2. denememiz :)cnm benim adetime 3 gün kaldı..ama düzensiz hani bi kaç gnde gecikme olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorum..

adet tarihin geçtimi cnm senin ? geçse bile idrar testinde çıkmayanlar var bence brz daha bekle ve kan testi yaptır bozma moralini.

yok cnmmm adetime 3-4 gün var.. ya bu forumda bisüür kişi adete son 5 gün kala çıkan çok kişi var bak mesela bu topikte gözdecik var onun çıktı 3 gün kala bende heveslenmiştimm:(
zaten belirtileirmde hiç yoookkk sadece kasıkta sızlama var okdr.. 1 hafta önce baya bi belirti vardıda şimdi hiç bişy kalmadıda:(
bakın buda testim sabah yaptıgımda kırpkırmızı tek çizgi vardı.. yatıp uyandıgımda bölyedii.. heralde testin sınırlarını gösteriyor t kısmında:(

kıslar allahım herkese nasip etsin bebişş gerçekten isteyipte olmayınca çok zor.. umaırm bu ay regl gününü bekleyen herkes hamiledirde ogun gelmez:) 9 ay sonra adet olursunuz inş:)

Son düzenleme:
cnm benim sagolasın moral verdin.. bugun geçsin moralim düzelir.. ama bu ay çok umutlanmıştımmm:( adetime 3-4 gün var daha adet olunca geleyim sizin topigide:)

sanki hamile kalamıycak gibi hisediyorum ya.. bide çevreninn laflarısa sinir ediyor.. kadınların oldugu bi ortama girmek istemiyorum direk bebek soruyorlar bide kilo aldım sen kesin hamilesin diyolar falan sinir oluyorum:( hamile olsam niye gizleyeyimki:(

yok cnmmm adetime 3-4 gün var.. ya bu forumda bisüür kişi adete son 5 gün kala çıkan çok kişi var bak mesela bu topikte gözdecik var onun çıktı 3 gün kala bende heveslenmiştimm:(
zaten belirtileirmde hiç yoookkk sadece kasıkta sızlama var okdr.. 1 hafta önce baya bi belirti vardıda şimdi hiç bişy kalmadıda:(
bakın buda testim sabah yaptıgımda kırpkırmızı tek çizgi vardı.. yatıp uyandıgımda bölyedii.. heralde testin sınırlarını gösteriyor t kısmında:(

kıslar allahım herkese nasip etsin bebişş gerçekten isteyipte olmayınca çok zor.. umaırm bu ay regl gününü bekleyen herkes hamiledirde ogun gelmez:) 9 ay sonra adet olursunuz inş:)

canım ümidini kaybetme daha gününe varmış bak benim bir arkadaşımda oldu 5 haftalık hamileyken test yaptı sonuç negatif çıktı adet görmediği inde hastaneye gitti doktor 5 haftalık gebe olduğunu söledi şok olmuştuk hepimiz yanii bekle bi iyice günün geçsin ona göre ayrıca bu ay olmaz inşallah bi dahaki aya müjdeli haberini alırsın inşallah:49::49:

minik gelin canım inş. hamilesindir güzel habere az kaldı :)))

ya kızlar akşam bekledim bekledim kimse yoktu tam muhabbet başlamış ben çıkmışım yakalayamadım sizleri olsun okudum yinede güzel yazılarınızı çook geri sayfalarda kalmış ama cewap vereyim ofluya ewet işleri kocişlere yıkmaya başladık hamilelikde güzel gidiyor heyecan hat safhada bazen sırt üstü yatıp kasıklarımı kontrol ediyorum minik pıt pıtlar duyacakmıyım diye bi ara seyirme gibi birşey hissettim belki psikolojiktir belkide miniğimin minicik yüreği atmıştır 4.haftam bitti 5.haftamdamın 3. günündeyim
5+3 gibi birşey işte umarım minik bebeğimin kalbi atıyordur ve umarım herşey yolundadır seni çok sewiyorum meleğim minik yumuk yumuk ellerini koklamak için burda sabırsızlanan annen seni şimdiden çok özledi gel hadi miniğim
:43::43::nazar::49:

canım ümidini kaybetme daha gününe varmış bak benim bir arkadaşımda oldu 5 haftalık hamileyken test yaptı sonuç negatif çıktı adet görmediği inde hastaneye gitti doktor 5 haftalık gebe olduğunu söledi şok olmuştuk hepimiz yanii bekle bi iyice günün geçsin ona göre ayrıca bu ay olmaz inşallah bi dahaki aya müjdeli haberini alırsın inşallah:49::49:
hadi yaaa negüzel sevinmiştir ..benim umudum bu ay bittii valla.. acaip kötü gribim şuanda.. eşim pazartesi doktora git gribin için bide kan testi yaptırrr gitmişken diyoda.. nebilim her ayda kan testi olayına girersem delik deşik olurum kimbilir hamile nezman kalcam..
allahım hayırlısıyla nasip etsin tabi olmassa diger aylara olur inş nediyim.. sadece bu ay çok ümitlenmiştimmm bide bu forumda gezdikçe iyicene hevesleniyorum:)

minik gelin canım inş. hamilesindir güzel habere az kaldı :)))

ya kızlar akşam bekledim bekledim kimse yoktu tam muhabbet başlamış ben çıkmışım yakalayamadım sizleri olsun okudum yinede güzel yazılarınızı çook geri sayfalarda kalmış ama cewap vereyim ofluya ewet işleri kocişlere yıkmaya başladık hamilelikde güzel gidiyor heyecan hat safhada bazen sırt üstü yatıp kasıklarımı kontrol ediyorum minik pıt pıtlar duyacakmıyım diye bi ara seyirme gibi birşey hissettim belki psikolojiktir belkide miniğimin minicik yüreği atmıştır 4.haftam bitti 5.haftamdamın 3. günündeyim
5+3 gibi birşey işte umarım minik bebeğimin kalbi atıyordur ve umarım herşey yolundadır seni çok sewiyorum meleğim minik yumuk yumuk ellerini koklamak için burda sabırsızlanan annen seni şimdiden çok özledi gel hadi miniğim
:43::43::nazar::49:

oy kocaman olmuş annesi 5+3 demek:) eee doguma az kalmış valla:) sen yavaş yavaş bebiş alışverişine başla:) ben olsam öle yapardım:)
bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez.. belki hamileyimdir her nekadr içten söyleyemessemde bu cümleyi:)

minikgelin belli olmaz canım daha idrar testinde
erkenden öğrenenleri duyunca insan gaza geliyor ama herkesin bünyesi farklıdır
adeti beklemeye devam yılmak yok
benim de 2 gün kaldı
göğüsler şişti (direk adet belirtisi)
ateşim de düşüyor
regli geliyor vatana millete hayırlı olsun :60:

minikgelin belli olmaz canım daha idrar testinde
erkenden öğrenenleri duyunca insan gaza geliyor ama herkesin bünyesi farklıdır
adeti beklemeye devam yılmak yok
benim de 2 gün kaldı
göğüsler şişti (direk adet belirtisi)
ateşim de düşüyor
regli geliyor vatana millete hayırlı olsun :60:

minikgelin üzülme cnm adet olmadıkça bir umut var demektir bu ay için :)

haklısınız kızlar regl olana kdrrr umut kesilmez biliyorumda nebilimm burdan okudukca iyicene gaza gelmiştim..neyse cumaya kadar bekliycem ozaman kdr 1-2 gün gecikmiş olur adetim hasta olmassam test yaparım yine bi umut işte:)

arkadaşlar ben 15 eylülde (sat ) adet oldum .aradan 15 gün geçti 28 eylül gibi belimde bir ağrı oluştu dedim herhalde erken adet olucam yine . iç çamaşırımın arka yüzüne geçmicek kadar kahverengi kanamam oldu çok fazla değil . arkası gelir diye bekledim ama olmadı ..bu kanamadan sonra kasıklarımda ağrı oldu .hala ara ara oluyor adet başlama tarihim ortalama 12 13 ekim . bu kanamaya anlam veremedim ..sizce hamilemiyim. belirti denirse kasıklarımda kramp şişkinlik ve gaz olayı var birde uykum geliyor sürekli.. test yapsammı yoksa yine hüsran olur diye .umursamasammı bilemedim :(((( çok üzülüyorum sonra

arkadaşlar ben 15 eylülde (sat ) adet oldum .aradan 15 gün geçti 28 eylül gibi belimde bir ağrı oluştu dedim herhalde erken adet olucam yine . iç çamaşırımın arka yüzüne geçmicek kadar kahverengi kanamam oldu çok fazla değil . arkası gelir diye bekledim ama olmadı ..bu kanamadan sonra kasıklarımda ağrı oldu .hala ara ara oluyor adet başlama tarihim ortalama 12 13 ekim . bu kanamaya anlam veremedim ..sizce hamilemiyim. belirti denirse kasıklarımda kramp şişkinlik ve gaz olayı var birde uykum geliyor sürekli.. test yapsammı yoksa yine hüsran olur diye .umursamasammı bilemedim :(((( çok üzülüyorum sonra

anlattıgına göre hamile olman lazım cnm belirtiler aynen de öle.. evde bi test yapsana:)

hadi yaaa negüzel sevinmiştir ..benim umudum bu ay bittii valla.. acaip kötü gribim şuanda.. eşim pazartesi doktora git gribin için bide kan testi yaptırrr gitmişken diyoda.. nebilim her ayda kan testi olayına girersem delik deşik olurum kimbilir hamile nezman kalcam..
allahım hayırlısıyla nasip etsin tabi olmassa diger aylara olur inş nediyim.. sadece bu ay çok ümitlenmiştimmm bide bu forumda gezdikçe iyicene hevesleniyorum:)

oy kocaman olmuş annesi 5+3 demek:) eee doguma az kalmış valla:) sen yavaş yavaş bebiş alışverişine başla:) ben olsam öle yapardım:)
bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez.. belki hamileyimdir her nekadr içten söyleyemessemde bu cümleyi:)

5+3 yazmışım 4+3 olacaktı 5.haftamın içindeyimama 5bitmeedi utandım şimdi yanlış hesap böyle mahçup ediyor insanı bi h aftanın lafımı olur :P dimi arkadaşım :26::26::26::26::26::26::26:

haklısınız kızlar regl olana kdrrr umut kesilmez biliyorumda nebilimm burdan okudukca iyicene gaza gelmiştim..neyse cumaya kadar bekliycem ozaman kdr 1-2 gün gecikmiş olur adetim hasta olmassam test yaparım yine bi umut işte:)
ben de önceden burda okuyup okuyup gaza gelip test yapıyodum
ama her defasında ağzımın payını aldığımdan akıllandım artık
kuzu kuzu bekliyorum ben
benim de hiç ama hiç umudum yok bu ay yine her ayki gibi
ateş ölçüyorum ve düşüşe geçti bile ateşim

adetten 15 gn sonra böyle belirtiler için erken
bence o sırada gelen hafif leke yumurtlama lekesi
umarım hamilesindir

ben de önceden burda okuyup okuyup gaza gelip test yapıyodum
ama her defasında ağzımın payını aldığımdan akıllandım artık
kuzu kuzu bekliyorum ben
benim de hiç ama hiç umudum yok bu ay yine her ayki gibi
ateş ölçüyorum ve düşüşe geçti bile ateşim

aynen cnm bidahaaa adeetim geçmeden test yapmıycam evdede test bulundurmuycamki yapmıyayımmm..
o ateş ölçümüyle hiç yapmadımm... bende bu ay öle deniyeyim buseferde:)

Back
X