ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

işden gelir gelmez önceden facemi açardım şimdi bu sayfayı açıyorum hemen ...önce en son kaldığım yerden itibaren yorumları okuyorum .... son 2 gün ..BAT ıma ..ama ben 2 gün önce test yapmıştım negatifiti bildiğiniz üzere umudumda yok ama hamile olanları duymak için burdayım bu ay geçti gelecek aya bakıcaz artık ..umarım tüm isteyen arkadaşlar hamiledir :)))) kocaman öpüldünüz anne adayları
daha kırmızıları görmemişsin cnm hemen umut kesme benimde adetim bugun yarın test yapcam 3-4 gün önce yaptım negatifti:(
hayırlısı bakalım nezaman çift çizgi görcez:)

bilmiyorum kaç haftalık ama 4 sanırım
internetten bakınca 3+3 görünüyor ama beta hcgye göre 4 haftalık
yarın doktora gidicem o söyler

ay yerim o minigi küçüçük yaf:)
bizde inş kontrol için muayeneye gitceigmiz günleir görürüz yakın zamanda:)

bilmiyorum kaç haftalık ama 4 sanırım
internetten bakınca 3+3 görünüyor ama beta hcgye göre 4 haftalık
yarın doktora gidicem o söyler
canım zaten 3+3 demek üçüncü haftan bitmiş 4.haftandan 3gün almışsın demek oluyor
yagmur üzülme herşeyin hayırlısı.. kaçıncı ayın bu ay denemede benim 3:(
yaırn test yapcam ya kendimi negatif olcak diye alıştırdım neyapalım olmassada diger ay artık. bu haftanın başında çok üzülmüştümmm negatif testi görünce ama bi kaç gün geçsin biras daha üzüntün azalır..moralini bozma..
ferhat 3 haftalık falan hamileisn heralde demii..200 lü degerler öle oluyodu sanırım ama emin deilim:)
canım benim 3+4 te 60 çıkmıştı ama değişebilir kişiden kişiye düşük olursa kokmayın

yok cnm daha cesaretım yok yapamam korkuyorum ya yine negatf çıkrsa demek ki hamile falan değilim öylesine gecktı adetm belkde blmiyorum... senın adına çok sevndım canım işnlh rabbim kucagına almayıda nasip edr. bu ay senın habernle sevnelim bir daha ki belki ben hbr veririm umudum kalmadı galiba kanda da negatf çıkıcak belkide...:14:

canım bir kerede hhamile olanımız nadir zaten biz böyle deneye deneye bir gün yakalayacağız zaten bir gün...
umutsuzluk yasak :) tamammı canım pozitif düşün inşallah hamilesindir

allahım hepimize yumuk yumuk elli pamuk gibi mis kokulu bebekler nasibeder inşallah

daha kırmızıları görmemişsin cnm hemen umut kesme benimde adetim bugun yarın test yapcam 3-4 gün önce yaptım negatifti:(
hayırlısı bakalım nezaman çift çizgi görcez:)

ay yerim o minigi küçüçük yaf:)
bizde inş kontrol için muayeneye gitceigmiz günleir görürüz yakın zamanda:)

bugün daha sık kasık batmaları yaşadım ama bilmiyorum cnm yaa ...geçen defa saatlerce ağladım kimseye belli etmedim ...daha kırmızıları görmedim ama benm zaten hep düzensiz oluyor ...sadece adet öncesi karnımda ağırlık hissederdim hiç ağrılı gelmezdi adetim ...bu ay ara ara batmalar oluyor ..onun dışında hiç ama hiç bir belirtim yokk ...belkide yine bi hafta gecikmeli adet olucam bilmiyorum ... NE ZAMAN GÖRECEĞİZ ÇİFT ÇİZGİLERİİİ ...:(((

hımmm umay dediign gibi herkste farklı gösteriyor demek... yoksa 60 a ben 3 haftalık hamile demezdim 2 hafta falan derdim:)

gökce üzülmeyle inan hamile kalınsa ben kalırdım:)ondan çok düşünmemek lazım eşim okdr üzülüyorki anlatamam onun yanında hiç üzüldügümü belli etmiyorum hep moral veriyorum..
bak bi arkadşaımla aynı sıra çalışmalara başladık o evlenir evlenmez korunmadı ve 3 aylık evli ve 1 aylık hamile.. üzüldüm tabi benimde olmadıgı içinn :(
özellikle tüm arkadaş cevrem de etrafımdam benim gibi olanların hepsinin ya çocugu var yadaaaa hamile onların yanında sanki kendimiii yıllardır çocugu olmayan biri gibi hisediyorum.. nebilimm kafaya takmayla olmuyorrr.. allahım nasip etsin yeterki koca 1 ay içinde bikere birlikte olursunn ondada hamile kalırsınn.. yada 30 gün hep birlikte olurusn hamile kalmassın ...rabbim nasip etsinnn eninde sonunda olur:)

selam canlarım :) ıkı uc gundur fazla takılmıyorum bakıp cıkıyorum psıkolojıkmen gercekten burdan cok etkılenır oldum :) adetıme son 10 gün kaldı :) ama ben aşırı idrara çıkar oldum yarım saat ara olmadan gider oldum ama havalara bağlıyorum. bu ay zaten umıtsızım ama bugun ovulasyonumn son gunu zaten.. umarım her sey dıledıgımız gıbı olur Rabbım ısteyen herkese tez zamanda verir inşallahh... (AMİN)

selam canlarım :) ıkı uc gundur fazla takılmıyorum bakıp cıkıyorum psıkolojıkmen gercekten burdan cok etkılenır oldum :) adetıme son 10 gün kaldı :) ama ben aşırı idrara çıkar oldum yarım saat ara olmadan gider oldum ama havalara bağlıyorum. bu ay zaten umıtsızım ama bugun ovulasyonumn son gunu zaten.. umarım her sey dıledıgımız gıbı olur Rabbım ısteyen herkese tez zamanda verir inşallahh... (AMİN)

kıs yok yok öle deme bu ay senden bliyosun çok ümitliyim:) bende iki gündür bakmadım foruma çok inannnnn kafama takmadım o bakmadıgım süreler... bak bugun biras baktım hemen düşünmelere başladım... önümüzdkei ay bukdr girmeyi düşünmüyorum mkoralim bozuluyor...

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

arkadaşlar ben pek çok yerde böyle gördüm bilmiyorum belkide benimki düşük bir değerdi...
3+4 de
60.73 çıktı

canım bir kerede hhamile olanımız nadir zaten biz böyle deneye deneye bir gün yakalayacağız zaten bir gün...

allahım hepimize yumuk yumuk elli pamuk gibi mis kokulu bebekler nasibeder inşallah[/COLOR]

işnlh cnm. umarm test yanılmıştır ya cumrtesi kan testi yptrcam artık haylısı .... bu benm 3. ayın canım..

Son düzenleme:

allahım hepimize yumuk yumuk elli pamuk gibi mis kokulu bebekler nasibeder inşallah[/COLOR]

işnlh cnm. umarm test yanılmıştır ya cumrtesi kan testi yptrcam artık haylısı .... bu benm 3. ayın canım..

yagmur üzülme herşeyin hayırlısı.. kaçıncı ayın bu ay denemede benim 3:(
yaırn test yapcam ya kendimi negatif olcak diye alıştırdım neyapalım olmassada diger ay artık. bu haftanın başında çok üzülmüştümmm negatif testi görünce ama bi kaç gün geçsin biras daha üzüntün azalır..moralini bozma..

bnmde 3. ayım canım ama 4 aydr adetlerm 34 gün aryla geliyodu ilk defa şmdi 6 gün geckti artk hyrlısı cumrtesi kan tahliline göre hbr veririm size...

bnmde 3. ayım canım ama 4 aydr adetlerm 34 gün aryla geliyodu ilk defa şmdi 6 gün geckti artk hyrlısı cumrtesi kan tahliline göre hbr veririm size...
inş test yanlıştır ve bebek haberi ile gelirisn cnm bizede umut olur:)
allahım nasip etsin minik elleri agzı burnu olan tatlı bebişlerden:)

inş test yanlıştır ve bebek haberi ile gelirisn cnm bizede umut olur:)
allahım nasip etsin minik elleri agzı burnu olan tatlı bebişlerden:)

AMİN cnm hepimize nasip etsin ya beklemk çok zor sevnmek istiyorum artık işlh RABBİM duyar sesimi ve gnderir bebeğimi ... düşük yapalı tam 8 ay oldu ama bn 3 aydr kornmayı bırktım...

Kızlar bugn bat ı 2 gün geçtim ve hala kırmızı kart görmedim..adet düzensizliğim olabildiği için biraz daha bekleyeyim diyorum kan testi için.ancak normalde 36-38 gün aralığında herhngi birgün olurken şu an 40. gündeyim bi gariplik var ama idrar testlerinde negatifim henüz :) bakalım hayırlısı :))

Son düzenleme:
Kızlar bugn bat ı 2 gün geçtim ve hala kırmızı kart görmedim..adet düzensizliğim olabildiği için biraz daha bekleyeyim diyorum kan testi için.ancak normalde 36-38 gün aralığında herhngi birgün olurken şu an 40. gündeyim bi gariplik var ama idrar testlerinde negatifim henüz :) bakalım hayırlısı :))

ovulasyon testin var mı evde?
varsa onu yapsana

belirti varmı , sancı, gaz, adet sancısı benzeri

benim BAT'a 3 gün var da o yüzden soruyorum

inşallah canım allah herkesin gönlüne göre versin[/QUO
canım senin adına çook sevindim bize de bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş:))benim de hala adet ağrılarım devam ediyor.hiç böyle 3 4 gün ağrı çekmezdim içimde bi ümit var hayırlısı...

kızlar ateş ölçme olayını merak ediyorum sabah akşam mı farklı çıkması lazım günden güne mi bir de kulaktan bebeklerinkini ölçtüğünüz araçla mı ölçüyorsunuz özel bir alet var mı tavsiye edebileceğiniz????

Back
X