- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.021
akıntı da hamilellik belirtisimi acaba..
evet oyleymıs canım :) vajınal akıntıların artması...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendımızı cok dınlıyoz bızde herşey bizde mubarek :) her hamılelık belırtılerını yaşar olduk :)
Verdi canım iltihap için ilaç ama ben çok kötüyüm şuan canım çok acıyor rahimde batmalarım var...ilk defa alttan muayene oldum. Uzman doktor olarak yazıyor adı.kağıthane devlet hastanesinde....g-sen hamile kalamazsın dedi...ağlıyıverecektim.... Wcye gidiyorum pempe pembe kan geliyo.bi 15 dk muayene etti elne eldiven geçirdi öle baktı...sizce bugünü değerlendirmeli miyim?yumurtlama bugün gerçekleşiyordsa...hiç mi şansım yok...halbuki geçen ay karından ultrasonla baktırdım hiç bir sorun yok demişti başka bi doktor...bana yardım edin yaaa nolur...bütün ümitlerim çöpe gitti
canım inşallah hamilesindir...:26:MERhaba..: ) benimde dün adet olmam gerekiyordu ama hala gelmedi.. bende cok heyecanlıyım bebek var die ama ümitlenmekte istemiyorumii insan sonra daha cok üzülüyor..![]()
aynen cnm öle ol yoksa kırmızıları gördügümüzde yıkılmayalım.. sonucta dünyanın sonu deil elbet olur tıp nsl ilerledi.. kendi kendine olmassa tedavi ile oluruz.. hatta dün eşim dedii boşver nezaman olcagını bekliycegimize gidelim tüp bebek yaptıralım hemen olsun:) dedim saçmalama daha dur görende 1 senedir ugraşıyoruz olmuyor diycek dedim:)sustu:)bide sanki milet anlaşmmış gibi herkes bebek düşünmüyomıusunuz diye kimle oturup iki çift laf etsem hemen bebek düşünmüyomusunuz oluyo konumuz.. ya ben artık bu cümlelere dikat ediyorum diye sürekli duydugumu düşünüyorum.. ayda gerçekten herkes sölüyor:)
evde test yaptınmı cnmm.. benimde bugun adet günüm yarın test yapcam:)
merhaba kızlarrrr ben geldimmm kaç gündür annemdeydim yazamadım size hiç gelişmelerden haberdar ediyim sizi :) ben pazartesi günü kan testi verdim tekrar değerim 315 küsür çıktı doktor güzel yükselmiş dedi hamilelik de biraz daha kesinleşti yanii... :) 18inde tekrar kontrolle gel dedi ulrtasonda bakıcakmış :) adet günüm 10uydu çok az pembe bi akıntım geldi o gün çok korktum hasta olucam diyeee((((((((((((((((((
kızlar bide bana yardımcı olun doktor bana bol bol dinlen kanaman olursada hemen hastaneye gel dedi ben bugün fazla dinlenemedim işlerim vardı biraz onlara koşturdumvee kahverengi akıntım oluyoo korkuyorumm sizce ne olabilir buu normalmii acabaa
((((((((((
yarın sabah ilişki yaşa bence
doktoru da sallama hiç
benim de çocuğum olmazdı sözde
herşey bilimle ilerlemiyor allah ol deyince oluyor
bakma sen onlara[/QUOTE
ne bileyim öyle hayal kırıklığı yaşıyorumki anlatamam sana...keşke bir mucize olsa...
oysa bu ay için çok ümitliydim.her şeye dikkat ettim bu ay ovulasyon falan....ama ne bilim böyle de bir şey beklemiyordum...
dualarınıza ihtiyacım varr
merhaba gozdecim..hoşgeldin...
canım kendini çok yorma hamileliğinin ilk ayları bebek tutunmaya çalışırken zorlama kendini dinlen bol bol...o lekelerin tehlikeli bişey olacağını sanmam hamilelikle ilgili olmalı...ama bişey soracağım ağrılı yada çok mu geliyor..yoksa akıntı gibi azar azar mı??:44::44:
hoşş buldumm canımmmmmmm :))
canım ağrılı oluyo yhaa karnıma sancı giriyo ve vajinamada çok ağrı giriyoo ama akıntı gibi az az geliyoo bugün oldu bi dün yoktu bugün dinlenmedim hiç ondan oluyo heralde diye düşünüyorum ama bi yandanda adet sancısı sanki öle kanama olcak hissi varya o geliyo çok korkuyorum düşük olucak diye((((((
gözdecim eğer kanama tarzı lekelenmen varsa yarın doktora git
progesteron ilaç verir muhtemelen
hamileyken kanamanın her türlüsü sakıncalı ve ihmal etmeden doktora gitmek gerekir
canım eğer ağrılı ve açık kırmızı ise doktora gitmek ve bol bol dinlenmek gerekir diye okudum.yorma kendini ağır iş yapma .ilk 3 ay çok dikkatli davranın kızlar sonrasında eskisi gibi..aman haaa bol bol dinlenin...
ferdatcımm kanama tarzı değil açık kahverengi ama ağrılı oluyo ondan kprkuyprum doktor adet kanaması tarzında olursa hemen gel demiştii
ewt doktorda çok dedi dinlen ve bol bol su iç die ama bgn yapmadımağır iş yağmıcam artık ayaklarımı uzatcam kalkmıcam valla
((((( umarım koyu renge doğru gitmezzzz şu an açık kahve rengiii amaa korkuyommmmm bünyem çok zayıf bide ondan canım
şu an senden ve bebeğinden önemli hiç bir şey yok...işi gücü boşverip dinlen..doktorunun dediklerini de yap emi canım..Hiç birşey olmaz Allahın izniyle bebeğine ve sana...ama kesilmez ve yine ağrır ise hemen doktoruna görün..
saol canım iiki varsınız kızlar valla yhaa siz olmasanız ben kimle konuşup anlatıcam öğrencem vallabugün çok korktum doktorun dediklerinden çıkmıcam aslaaaa
((((((((
saol canım iiki varsınız kızlar valla yhaa siz olmasanız ben kimle konuşup anlatıcam öğrencem vallabugün çok korktum doktorun dediklerinden çıkmıcam aslaaaa
((((((((