ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlar sanırım hamileyim yaa
üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi

http://img805.imageshack.us/img805/9021/img0418j.jpg

ferdattttt çoooookk sewindim canımm yhaa hayırlııı olsunnnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş demiştim sanaa bu ay var sende bişiler diyeee hayırlı olsun canımmm :)

slmm kızlar bende bi kaç gündür bakamıyorum foruma bugun adet günümmm bakalım olcakmıyım. ama hiç agrım yok:(
yarın sabah test yapcam umudum yok ama yinede belki olursa diye hevesleniyorum:)

canımmm testi yapınca yaz hemen merak ediyorummmm :)

canım hamileysen silik çıkmıyor kopkoyu çıkması lazım
benim de koyu çıkmıştı zaten

canım o markaya güvenme
başka test yap sen

kızlar bu arada değerim 261 çıktı

canım bnmde pazartesi değerim 315 çıktı kaç haftalık oluyo ki yhaaa

canım bılıyosun kı hamıleleıgın ılk 3 ayı cok tehlıkelı gecer. Düşük tahlıkesi yani. Sen de daha cok mu kendını yoruyosun anlamadım ki... Bu bebek için çok uğraştın elde ettın saglıklı bi şekilde kucagına almak ıstıyosan cokca dınlenmen gerekıyo. Doktorun dedıklerınden cıkma mumkunse :)

saol canım bundan sonra dinlencem valla kalkmıcam :):)

::54:: ::54:: ::54:: ::54::

gosde cnm iş arkadaşımında öyle kahverengi az kanaması oldu doktor normal dedi bi ilaç verdi ona falan ..korkma inşlaah bişii olmaz ama doktorunu dinleyip dinlen beslenmene dikkat et cnm..bak ben çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorumki anlatamam :(( umarım iyi olursun ..hadi nette durma ayaklarını uzat dinlen öptğm ...sağlıklı kucağına alman dileğimle :emir_bebek:

saoll canımmm ewt uzandığım yerden giriyom nette ... Artık dinlencem kalkmıcam bugün çok korktum valla aklım başıma geldii :(((( saolun kızlar valla yazdığınız için çok ii geldi banaaa ::54:: ::54::

kızlar ben ovulasyon testi yaptım biraz önce bu arada bat yarın acaba gebeliği gösterir mi diye 2.çizgi silik çıktı.ama bu zaten hep böyle çıkmaz mı ovulasyon zamanı hariç.kafam karıştı???

bu ay doktorum bana cyclo progynova diye bir ilaç verdi 3 ay kullanacakmışım umarım gebeliğe engel bir ilaç değildir.Soğan kürünü uygulamaya başladım soğanla sumağı karıştırıp akşamları aç karınla yiyorum tabi ekmekleee :) Ayrıyetten belim çok ağrıyordu yakı vurdum belime bu ay bakalım ne olacak ovülasyon günlerim hayırlısııı.İlk defa ilişkiden sonra kasığıma sanki bir ağrı saplandı çok kötü oldum.Hayırlısı hakkımızda bu ay ne bulduysam yedim birde böyle deneyeyim bir kaç ay....Soğan kürü ve yakıyla gebe kalan çok insan var.Umarım banada yarar bu kürlerr...

gosdeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs dövcem seni gelip öncelikle iş falan yapma gezmelere gitme bebiş tam oturana kdr karnına dinlen yahu ben senin yerinde olsam kılımı bile kıpırdatmam:) doktora git lekelenmen için baksın bşy olmasda için rahat etsin maksat:)
sabah yaparım yazarım test sonucunu kesin negatif hiç heycan yok gebelik testı yapcam diye.. hevesim kırıldı 3-4 gün önceki negatiften sonra:) hayırlısı bakalım çıkmadık candan umut kesilmez:)

hamile arkadaşlara bşy sorcam... benim yüzüm acaip yaglandııı..burun etrafım alnım yanaklarım.. normlade hiç yaglamaz sizinde ölemi acaba..yoksa benimki mevsim deişikliginden olan bşymi:)

hoşş buldumm canımmmmmmm :)):54::54:
canım ağrılı oluyo yhaa karnıma sancı giriyo ve vajinamada çok ağrı giriyoo ama akıntı gibi az az geliyoo bugün oldu bi dün yoktu bugün dinlenmedim hiç ondan oluyo heralde diye düşünüyorum ama bi yandanda adet sancısı sanki öle kanama olcak hissi varya o geliyo çok korkuyorum düşük olucak diye :(((((((

tatlııımmm hoşgeldin cnmmmmm gözdecm nolur bırak işi gücü dikat et kendine halletme işlerini başkaları halletsin benki eve girmeyen durmadan gezen kız 1 haftadır gebeliği öğrendiğimden beri dışarı çıkmıorum yatıorum devamlı şakaya gelmez biliosunki sende lekelenme oldumu belki yerleşme lekelenmesidir bende 2 gün oldu mesela ikisindede azıcık geldi ve durdu bat ıma 2 gün kala ya olumsuz olma diyeceğim ama insanın elinde değil biliorum i,lk fırsatta doktora git derim cnm ilk 3 ay gerekirse ye iç yat :nazar::emir_bebek:

bende akıntı oluyor.. ve adet günüm geçtii.. şimdi cok daha heyecanlandım..: )) ama adet belirtileride var onu da anlamış deilim .. gögüslerimde agrıyor karnımda..:52:

benim BAT'a 2 gün kaldı....siz akıntı var dedikçe kontrol ediyorum bende yoğun bir akıntı olmuyor moralim bozuluyor

ama zaten benimde normal adet belirtilerim var sancı, koku, şişkinlik...

offff

Son düzenleme:
gosdeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs dövcem seni gelip öncelikle iş falan yapma gezmelere gitme bebiş tam oturana kdr karnına dinlen yahu ben senin yerinde olsam kılımı bile kıpırdatmam:) doktora git lekelenmen için baksın bşy olmasda için rahat etsin maksat:)
sabah yaparım yazarım test sonucunu kesin negatif hiç heycan yok gebelik testı yapcam diye.. hevesim kırıldı 3-4 gün önceki negatiften sonra:) hayırlısı bakalım çıkmadık candan umut kesilmez:)

canım heycanla haberini bekliyorum inşşşş hamişsindirrr yhaaaaaaaaaa :):) benim dün aklım başıma geldi artık kıpırdamıcam valla bebeğim bırakıp gitcek diyee çok korktummm canımmm yhaa bundan sonra hiç bişi yapmıcam bgn dewam ederse lekelenme gitcem doktora canım

tatlııımmm hoşgeldin cnmmmmm gözdecm nolur bırak işi gücü dikat et kendine halletme işlerini başkaları halletsin benki eve girmeyen durmadan gezen kız 1 haftadır gebeliği öğrendiğimden beri dışarı çıkmıorum yatıorum devamlı şakaya gelmez biliosunki sende lekelenme oldumu belki yerleşme lekelenmesidir bende 2 gün oldu mesela ikisindede azıcık geldi ve durdu bat ıma 2 gün kala ya olumsuz olma diyeceğim ama insanın elinde değil biliorum i,lk fırsatta doktora git derim cnm ilk 3 ay gerekirse ye iç yat :nazar::emir_bebek:

valla canım akşammm o kadar korktum ki daha hiç bişi yapmam bnm de bat günü az bişi pembe akıntı içinde bi çizgi gibi olmuştu dün akşamda kahverengi olduu ama iki kere üst üstte bgn şimdilik bişi yok dinleniyorum kalkmıyorumm hiçç inşşş bişey olmaz canımmm doktor bana folic plus yazdı canım sende kullanıyomusun

son 2 günüm kaldı ama hamiş olsam anlayamam hee :1: bulantı kusma halsizlik kokuya aşırı duyarlılık yemek yiyememe bayılma.. ooff off inş. bunların hiç birini yaşamammmm inş sıkı tutun bebeim kırmızıları görmeyelim :49:

Son düzenleme:
son 2 günüm kaldı ama hamiş olsam anlayamam hee :1: bulantı kusma halsizlik kokuya aşırı duyarlılık yemek yiyememe bayılma.. ooff off inş. bunların hiç birini yaşamammmm inş sıkı tutun bebeim kırmızıları görmeyelim :49:

bu bahsettiğin belirtiler sende yok sanırım dimi

kızlar ben dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı.internetten araştırdım bata yakın çift çizgi çıkıyorsa hamilelik olabilir diyordu.çok heyecanlandım çok sevindim falan.sabah gebelik testi yaptım kocaman bir tek çizgi.bu arada pembe akıntı başladı yanii kırmızılar geliyor.anlayacağınız benim umutlar öbür aya kaldı.ama hala o pembe akıntılar belki yerleşme kanamasıdır diye umut ediyorum ama bir taraftan da olmadığını ve adet olacağımı biliyorum.umutlanmak çok kötüymüş.ovulasyon testine güvenmeyin benim gibi:((((

Kizlar. Yazımı. Goredinizmi:( sabah tesst yaptım silik ciZgi cikti oturdum ağladım hic beklemiyodum belirti yoktu çünkü umarım test yalnıs sonuc vermez saat 1 de kan testi sonucunu Alcam zaman geçmiyor sinirlerim bozuldu ya hamile deimden diye:43:

Kizlar. Yazımı. Goredinizmi:( sabah tesst yaptım silik ciZgi cikti oturdum ağladım hic beklemiyodum belirti yoktu çünkü umarım test yalnıs sonuc vermez saat 1 de kan testi sonucunu Alcam zaman geçmiyor sinirlerim bozuldu ya hamile deimden diye:43:

ağlama canım sizlerin morali bozulunca henüz yolun başında olan biri olarak benimde umudum kırılıyor valla

testin sonucunu hemen paylaş bizimle...herşeyin hayırlı bir zamanı vardır ben artık öyle inanıyorum

inşallah süreç uzamadan herkes dileğine kavuşur...moralini bozmak yok:)

Back
X