ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

gözde niye devlete gidiyorsunki.. Ben özelde herşeyi yaptırıyorum sadece girş ücreti 12 tl veriyorum okdr... Geri kalan kan testi idrar testi ultrason emar falan filan herşey ücretsiz...
Devlet ile araştırma hastahanelerine allahım kimseyii düşürmesin nefret ediyroum oralardan ...zorda kalmadıkca gitmem:(

canım bugünn ağzımın payını aldımmmm :(((((((((((( yarın sonucumu aldıktan sonraaa bi dahaaa aaslaa gitmicemm :(((((( ağlamaktan helak oldumm yhaaa ben bide ücretli muayne oluorum eşimin siigortasını göremiolar bi türlüü yhaa bi sorun varr muhasebecisi hallettim diooo gene olmamışş :((( o düzelsn hemen özele gtcemmm :43: :43:

kızlar babyhopes.com diye bir site var..ordan ovülasyon takibimi yapıyorum.. :9:regl 15'inde diye hesapladı tam 15'inde oldum..:1:tavsiye ederim..sizde bir bakın isterseniz..google' babyhopes calculator diyince bile pat diye çıkıyor.. hayırlar olsun inş.. Allahımm çok bekletme bizleri..:21::26:

canım bugünn ağzımın payını aldımmmm :(((((((((((( yarın sonucumu aldıktan sonraaa bi dahaaa aaslaa gitmicemm :(((((( ağlamaktan helak oldumm yhaaa ben bide ücretli muayne oluorum eşimin siigortasını göremiolar bi türlüü yhaa bi sorun varr muhasebecisi hallettim diooo gene olmamışş :((( o düzelsn hemen özele gtcemmm :43: :43:

of şu sigorta olaylarıı bende işe başlamadan önce eşim düzgün yatırmadıgından muayene olamıyordummm herşeye para istiyrolar çünkü..allahtan şimdi işe başladımda gerek kalmadı.. snein sigortata biran önce hallolur çok gerekli valla..yarın sonucunu al bidahada gidip üzülme bak bebekde üzülür cnm bnm:(

kızlar babyhopes.com diye bir site var..ordan ovülasyon takibimi yapıyorum.. :9:regl 15'inde diye hesapladı tam 15'inde oldum..:1:tavsiye ederim..sizde bir bakın isterseniz..google' babyhopes calculator diyince bile pat diye çıkıyor.. hayırlar olsun inş.. Allahımm çok bekletme bizleri..:21::26:

sgl cnm öyle yüzeysel bakltım şimdi anlamadım ingilizce diye :)bi ara kafam boşken dikatli bakcam sgl cnm bnm:)

of şu sigorta olaylarıı bende işe başlamadan önce eşim düzgün yatırmadıgından muayene olamıyordummm herşeye para istiyrolar çünkü..allahtan şimdi işe başladımda gerek kalmadı.. Snein sigortata biran önce hallolur çok gerekli valla..yarın sonucunu al bidahada gidip üzülme bak bebekde üzülür cnm bnm:(
[ı]
valla öle canım çok zor yha hadi biz verebilioz parayı şimdilik ama durumu olmayanlar için çok zor yani bi hastaneye gitmek herşey para ve pahalı bide ucuz değil özelde muayne oluoruz sanki 15 lira alıolar bide üstüne muayne odasında nasıl bi muayneyse doktor oturdu yerde kan ver dio sadece bu kadarr hiç bişi yok yanii...[/ı]

Merhaba kızlar nasılsınız, benim bebiş 7+5 haftalık şuan:49:. O kadar zorlanıyorum ki hem çalışıp hem de mide sorunlarıyla bilmem nelerle uğraşırken ama sonuçta güzel birşey için çekiyoruz bu zorlukları:emir_bebek: Bekleyen herkes tez zamanda kavuşur inşallah. Çalıştığım için 2. bebeği ilkinden hemen sonra yapıcam erdim hala da öyle düşünüyorum beraber büyütür bikaç yıl sıkıntı çeker sonra rahatlarım diye düşünüyorum ama bu sancılar, iç gitmeler falan korkutuyor bakalım artık hakkımıza hayrlısı..

O TESTE güvenme canımmm mümkünse tekrar yap 5 dk içinde ki sonuç doğru çıkar .Testler bekleyince 2.çizgiyi çıkarabiliyor bende yaşadım aynısını.Tekrar alıp yap...:29::29:

anladım canım ozaman bekleyim bir kaç gün daha geçmesini tekrar yaparım sonra kan testi yaptırayım.

kızlar bugün dr. a gittim hastalığımın 3. günü, denemelerde 3. ayımıza gireceğiz bu ay

yumurtalık rezervlerin düşük, tüp bebek yapabiliriz dedi

henüz erken olduğu için düşünmüyorum ama canım sıkıldı

böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda benim değerim 9,5 muş 7 olması gerekiyormuş

test sonucunda FSH (FOLIKÜL STIMÜLAN HORMON) diyor bu sanırım

Son düzenleme:
kızlar bugün dr. a gittim hastalığımın 3. günü, denemelerde 3. ayımıza gireceğiz bu ay

böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda benim değerim 9,5 muş 7 olması gerekiyormuş

Canım çok üzüldüm durumuna nedir nasıl birşeydir bilmem, inşallah tez zamanda kurtulursun bu durumdan. Tedavi için erken olduğunu düşünüyorsan yerinde olsam bu arada bitkisel kürleri denerim. Mesela kuru incir kürü yumurtalıkları çalıştırıyor ve gebe kalmaya yardımcı oluyor zararı yok denemekte fayda var diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun:(

Canım çok üzüldüm durumuna nedir nasıl birşeydir bilmem, inşallah tez zamanda kurtulursun bu durumdan. Tedavi için erken olduğunu düşünüyorsan yerinde olsam bu arada bitkisel kürleri denerim. Mesela kuru incir kürü yumurtalıkları çalıştırıyor ve gebe kalmaya yardımcı oluyor zararı yok denemekte fayda var diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun:(

çok teşekkürler...yumurtalık rezervinin az olması gebelik şansı açısından sorun yaratabiliyormuş öyle bir sorun yani

bu ay yine klomen + çatlatma iğnesi denemeyi düşündüm dr. olabilir dedi

bunun yanında incir kürü uygulamanın sanırım bir sakıncası olmaz

duyuyorum ama bu soğan kürü incir kürü nasıl uygulanır bilmiyorum

test sonucunda FSH (FOLIKÜL STIMÜLAN HORMON) diyor bu sanırım

tatlım sıkma canını .hayırlısı olsun .kürlere devam et çok iyi geliyo. ha bide ben kaplıcaya gitmiştim .çok iyi geldi .ondan sonra yumurtlama oldu bende .ekonomik açıdan yorucu değil.ben kışın 5 gün lüğüne 250 tl ye gitmiştim ekonomik durumunu bilmiyorum ama imkanın varsa git bence . doktorum tavsiye etmişti bana

kızlar biliyorum erken ama biraz kafanız dağılır bence çin takvimini bilen var mı yada uygulayan çok zevkli ve benim yakınımdaki herkese göre tutuyo . ben bazen oturup bakıyorum . doğmamış çocuğa don biçiyorum yani :))))))))))))))))))))))

kızlar biliyorum erken ama biraz kafanız dağılır bence çin takvimini bilen var mı yada uygulayan çok zevkli ve benim yakınımdaki herkese göre tutuyo . Ben bazen oturup bakıyorum . Doğmamış çocuğa don biçiyorum yani :))))))))))))))))))))))

canım bn onu çözemedm yhaaa ama merak ediom sen bnm içinde baksana bn 91liyim kızmı erkemi tutckmı acabaa merak ediorumm :)

5 gün gecikti hala tık yok cnm:)7 gün gecerse evde test yapcam umaırm stresten hava deişiminden ve sistit ilaçlarından dolayı gecikme olmuyordur:)
hayırlısı artık şuanda regl olsam çok üzülmem alıştırdım kendimi:)
seninde baya gecikti yaffff umaırm bu beklemeye deger ve hamile olodugunu ögrenirsin doktora gittiginde:)

cmm 7 gün gectkten snra bile eğer idrarda çıkmazsa onan snra kan tahlili yptırırsın yine. umarm ilaçladan falan değildir gebeliktn dolayı bir geckmedir. bnmde hala gelen giden yok cnm bkliyorum işte dediğin gibi regl olsamda çok üzülmem alıştrdım kendimi yada ne biliyim alışmak zorunda kaldım... birde cnm sen nerde oturuyosun hangi hastaneye gidiyosun 12 tl muayene ücreti ve bşka hiçbir ücret yok ne güzl ya bn 35 tl muayene ücreti veriyorum tahliller falan da hep para sırf gebelk tahlili için 11 tl veriyorum...

[ı][sıze=2][sıze=3]kızlar bu hastneye git geller bu dokrorların ilgisizliği beni öldürecek yhaa allahım nolur valla yardım etsin bana yha lanet olsun bu dewlet hastnesine beni ultrason kontrol için çağrıo bugün gidiyorumm beta hcg için kan testi istedi gene yhaa bu 3 olduu ne derdi var bu doktorların benle anlamadım düşük tehlikem varmışöbür doktor öyle dedi diyorumm cewapp ' ona bişey yapmayızz' ne demek yapmayız yhaa kızlar vallahi ben delirmek üzereyimm yhaaa .............. ::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:[/sıze][/sıze][/ı]

bu nasıl doktormuş öle canım ya düşük tehlikem vr dediğin halde bişey yapamayız diyo sana moral vermesi gerekn yerde sölediğine bak. hem kontle gtmedin mi sen neden beta hcg yapıyo ki usg ile bakması gerekmz mi ? canım ya eğer değiştirebiliyosan doktorunu değiştir ne bu ilgisizliği böle. işnlh hersey yolundadır canım bir aksilik çıkmaz tahlilini yrn alıp tekrar doktora muayene olcan mı ?

selamlarr, benim reglime 3gün var ne yapsam ne etsem bilemedim midem bulanıoo gibi gelio ama psikolojik de olabilir diee gercek oldunu pek dusunmuorum, acaba test yapsammı başka bir yerde 9gun once ogrenenleri okudum offfff pufff nası bekliosunuzzzzzz

selam kızlarrrr :) yeni uyandım yataktan bağlanayım dedim. ama rüya gördüm anlatmazsam çatlarım.
bi eczaneye gidip gebelik testi alıyorum. yapıyorum ılk bişey çıkmıyo sonra bakıyorum çift çizgi çıkıyo.. sevinçten oturup ağlıyorum. bu test yapma işini rüyamda bu ay 2 3 kez gördüm kendimi hamile de gördüm... yorum yapcak olan var mı :(:26:

[ı] bu nasıl doktormuş öle canım ya düşük tehlikem vr dediğin halde bişey yapamayız diyo sana moral vermesi gerekn yerde sölediğine bak. Hem kontle gtmedin mi sen neden beta hcg yapıyo ki usg ile bakması gerekmz mi ? Canım ya eğer değiştirebiliyosan doktorunu değiştir ne bu ilgisizliği böle. Işnlh hersey yolundadır canım bir aksilik çıkmaz tahlilini yrn alıp tekrar doktora muayene olcan mı ? [/ı]

vallahi canım yhaa bende şoklardayım bu kadarmı olur diee bana mı denk geldi yoksa bu doktorlar hepmi bölee :(:( hamile hamile üzüolar insanı :(:(:(
ben kontrole gittim canım geçen hafta kendisi çağırdı bugün için ayy ne heveslerle gittim bu sefer keseyi güzelce göriyim falan die ultrasonda bakıyım falan die girdim önceki sonuçlarımı verdm kan istedi acille gittiğimi düşük tehlikem olduğunu söylediklerini söyleyincede öyle dedi yapacak bişi yokmuşş bnm bebeğim düştükten sonra mı yapıcaklar bişi o zaman ne faydası varki bu doktorlar neye yarıyo çok merak ediyorumm :((((((
yarın eşim izin alıp şu sigorta olayını çözücek canım bnde doğru özele valla artık aglamaktan helak oldumm :(((
sonucu alıncada göstercem bişi demicekki değer ii git şu gn gel dicek geçen haftada aynısını yaptıı pislik şeyy yhaaaa :(((((

selam kızlarrrr :) yeni uyandım yataktan bağlanayım dedim. ama rüya gördüm anlatmazsam çatlarım.
bi eczaneye gidip gebelik testi alıyorum. yapıyorum ılk bişey çıkmıyo sonra bakıyorum çift çizgi çıkıyo.. sevinçten oturup ağlıyorum. bu test yapma işini rüyamda bu ay 2 3 kez gördüm kendimi hamile de gördüm... yorum yapcak olan var mı :(:26:

yaa benimde içime bi his geldi hamileyim diee bundan once hiç ole hissetmemiştim, kac gun var regline?

vallahi canım yhaa bende şoklardayım bu kadarmı olur diee bana mı denk geldi yoksa bu doktorlar hepmi bölee :(:( hamile hamile üzüolar insanı :(:(:(
ben kontrole gittim canım geçen hafta kendisi çağırdı bugün için ayy ne heveslerle gittim bu sefer keseyi güzelce göriyim falan die ultrasonda bakıyım falan die girdim önceki sonuçlarımı verdm kan istedi acille gittiğimi düşük tehlikem olduğunu söylediklerini söyleyincede öyle dedi yapacak bişi yokmuşş bnm bebeğim düştükten sonra mı yapıcaklar bişi o zaman ne faydası varki bu doktorlar neye yarıyo çok merak ediyorumm :((((((
yarın eşim izin alıp şu sigorta olayını çözücek canım bnde doğru özele valla artık aglamaktan helak oldumm :(((
sonucu alıncada göstercem bişi demicekki değer ii git şu gn gel dicek geçen haftada aynısını yaptıı pislik şeyy yhaaaa :(((((

aa bu nasıl şey böle yaa düşük tehliken varsa ona göre tedbir alıcklar yani almalarıda gerekeyo neden gebelk tahlılı yapıyolr başka thlilller ne blm düşük tehlikenın sebebini arştrmaya çalışşınlar ne rahat doktormuş öyle yaa söyledklerini okuyunca şok oldum benım doktorum okdr iyi kapıdan girer girmez o güler yüzüyle hoşgeldın falan diyo halimi htrımı soroyu snra muayeneye gecıyoruz ve konbuştukları söledkleri adamı rahtlatıyo benden çok o istiyo hamile kalmamı valla =) eşin şu sigorta olayını halletsınde özele git canım. nerde oturosun benım doktorumu tavsiye edebilirim sana gercekten çok iyi bir doktor..

canım 12sınde ovıtrelle ıgnemı oldum ama hıc umutlu değildım o gece ruya gordum telefonda hamıleyım dıe bırı ıle konusuyorum hamıleyım dıyorum ole sevındım kı acaba bana bı habermı vermek ıstıo dıe kendımce umut bagladım ılk tedavım benım beklıyorum heycanla sen de benım gıbı bı ruya gormussun belkı bıseylerın habercısıdır bekleyıp gorecegızz ınsss

Back
X