- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.561
ayyy saol canım yhaa süpersinn...
31.08.1991 :)
gözde hangi ayda hamile kaldın . kesin ay ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy saol canım yhaa süpersinn...
31.08.1991 :)
gözde hangi ayda hamile kaldın . Kesin ay ama
eylülde kaldım canımm :)
gözde sana erkek çıktı bana kız çıktı çin takvimine göre![]()
tamam öğrendim ama biraz heyecan yani sen ne istiyosun :)))))
biraz heyecan di ama neyse artık arkadas söyledi zaten .erkek tatlım hayırlısıyla inş
gözde sana erkek çıktı bana kız çıktı çin takvimine göre![]()
tamam öğrendim ama biraz heyecan yani sen ne istiyosun :)))))
biraz heyecan di ama neyse artık arkadas söyledi zaten .erkek tatlım hayırlısıyla inş
Kizlar test yaparım yapmadinada 3 gün önce kan testi negatif çıktı simdi 3 gün icinde idrarda cikarmikibu arada telefondan giriyorum burdan yazması zor geç yazarsam kusura bakmayın:)esim kesin hasta olursun test falan yapma dıyıp moralimi bozuyo
![]()
canım yeri bilkenttemi yoksa kızılayda da varmı kızılayda varsa bnm için daha ii olur ...
canımm allah razı olsun sendenn duaların içinn çok saol canımm allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş canım...
çok üzüldüm bebeğin için canım ama en kısa zamanda yeni bi bebiş gelir inşşşşşş
allahım kmseye yaşatmasın ve herkesi ii doktorlarla karşılaştırsın canımm....![]()
![]()
![]()
ya ben aslında doktora sormuştum ama şimdi eğer doğduğun ay subattan sonraysa +2 şubattan önceyse +1 canımçin yaşı bulmak gerekiyormuş var mı öyle bişey
yaşına +1 ekliyomuşuz doğru mu?
ya ben aslında doktora sormuştum ama şimdi eğer doğduğun ay subattan sonraysa +2 şubattan önceyse +1 canım
gözde ya kuzum çok pardon
+1 eklemeyi unuttum yaşına senin bu yıl full kız çıkıyoooooo kız galiba senin bebiş
ferdat85 sen baktın mı canım senin ki ne çıkıyo + ları eklemeyi unutma
ahaaaa :d hayırlısı olsun canım bakalımmm ne olucakk :d sağlıklı sıhatli olsunda bnm için fark etmez ama bnmki üzülür :d
eklersem erkek çıkıyor canım