hamile kızlar sorularım var sizlere bi baksanıza:)
1= akıntınız varmıydı varsa nasıldı? bende yoktu canım ama olanlar çok, benimki daha istisna bi durum sanırım.hala da akıntım yok (yani çok çok az)
2= karında şişliginiz varmıydı? bende bu da yoktu
3= gaz sorununuz varmıydı? sorun teşkil edecek gii gaz şikayeti de yaşamadım
4=gögüs agrınız nasıldı? aynen adet öncesi gibi koltuk altlarından acıyıp hafif şişti (şimdi şişlik var acı geçti)
5=kasık batmalarınız hangi sıklıkta ve çok agrılımıydı? bata 5 gün kala falan başladı,önce ani hareketlerde batma şeklinde sonra adete yakın sızlama şeklindeydi. sıklığı adete doğru arttı. şimdi baya azaldı
6= eliniz ayagınız hep sogukmuydu? battan bir gün önce yanaklarım yanarken ellerim ayaklarım buz gibiydi, hala da yaşıyorum bunu
7=migdeniz nezaman bulandı? battan bir gün önce yediklerin ağzıma gelecek gibi oldu,kısa sürdü hemen geçti (bidaha bulantı yaşamadım şimdilik

)
8=yemek konusunda çokmu yoksa azmı yemek yiyordunuz..canınız sürekli bşyler istiyormuydu? hiçbir değişiklik yoktu (şimdi canım sürekli turşu ve ayran istiyor)
9=göbeginiz bacaklarınız sıcakmı?( benim elim ayagım bu gibi iken karnım bacaklarım ateş gibi) hiç bakmadım
10=yorgunluk dereceniz nasıl?sürekli uyku halindemisiniz? genel olarak her zaman yorgunum ben, değişik bişey hissetmedim
11= idrara ne sıklıkla çıkıyorsunuz? battan önce hiçbir değişiklik yoktu, şimdilerde biraz arttı
12=gögsünüzde kasıgınızda oldugu gibi batma oluyormu arada?göğüste hiç batma yaşamadım