ovulasyonuma bakar mısınız lütfenn

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
115
13
28
28
evde gebelik testim olmadığı icin ovulasyon yaptım ikinci idrarla sıvı almadan. adetime 4-5 gün falan var en fazla daha kısa da olabilir ama max çizgisinden daha çok kontrol çizgisi renkli hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 7823CE49-2EA4-4F51-AC3B-42536A34135F.webp
    133,9 KB · Görüntüleme: 93
evde gebelik testim olmadığı icin ovulasyon yaptım ikinci idrarla sıvı almadan. adetime 4-5 gün falan var en fazla daha kısa da olabilir ama max çizgisinden daha çok kontrol çizgisi renkli hamile olabilir miyim
Maalesef değilsiniz. Lh hormonu vücudumuz da hep var ne zaman yaparsanız yapın illa bir silik çizgi görürsünüz. Genelde hamileliği öğrenen kişilerin ilk çıkan çizgi daha silik ikinci çıkan çizgi daha koyu oluyor

Aa sizin ikinci çizgi silik hamile olabilirsiniz

Sizin t çizgisi daha koyu çıkmış hamile olabilirsiniz yerinizde olsam hemen gebelik testi alırdım Bikaç tane

kontrol silik diğeri koyu

inşallah allah gönlünüze göre versin:) ama net bir şey yok ki ovulasyona de pek güvenesim gelmiyor
Yeni öğrenen arkadaşlar var burda aynı marka ve sonuçta böyleydi şuan hamile

hala inanamıyorum şoktayım
Tebrik ederim canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. bizlere de dua et olur mu benimde ovilasyon testim yarın gelecek bende yapacağım yumurtlama çatlama gördüm değerlendirdim sonra test bitti inşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız

çok teşekkürlen inşallah sanada en kısa sürede nasip olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…