Merhaba canim benimde senin gibi 5 6 kala pozitif cikti sonra siliklesti bugun yarin adet olmam gerekiyo tekrar yaptim bole cikti simdi gebelik alip bakocam ama cok umitli dglim hem belirtim yok hemde bi koyu bi silikEvet baya koyu çıkmış , bende bu gibi bir durumda hamilelik durumu olabileceğini duymuştum. Hatta benimde dün koyu çıktı suphelenmistim gebelik durumu olabilir mi diye ertesi gün bir daha yaptım bu sefer çok silik çıktı adetime de 5 gün var sanırım benimki gebelik değil adet Olcam .. inşallah sizin ki bebistir tekrar gebelik testi yapmanizda fayda var. Belki PCO ile de ilgili olabilir ama test yapmadan emin olamazsiniz maalesef.
Yaptın mı bir daha ovulasyon testi..ne oldu son durum?Birtane daha ovulosyon testi var yarında onu yapıcam oda koyu olucak mı gecen günü yaptm baya baya silikti t yumurtlama yoktu
Merhaba, aynı benim 2 gün onceki test gibi çıkmış ama dediğim gibi benim siliklesmisti daha sonra. Senin tekrar koyulasmasi gebelik bakımından şüphe edilecek bir durum...tam adet günü ve bir kaç gün sonrasi t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu oluyor bordo gibi o zaman gebelik testi mutlaka yapılmalı bence. Çünkü araştırdım kadınların çoğu bu durumda gebe çıkmış. Sen bence adet günü de ovulasyon yap önce yine böyle t çizgisi koyu çıkarsa sonrasinda gebelik testi de yaparsin inşallah vardir canım.Merhaba canim benimde senin gibi 5 6 kala pozitif cikti sonra siliklesti bugun yarin adet olmam gerekiyo tekrar yaptim bole cikti simdi gebelik alip bakocam ama cok umitli dglim hem belirtim yok hemde bi koyu bi silik
4 5 gun oncede bole cikmisti ertesi gun siliklesti t zor gorunuyodu simdi yine koyu yanlislikmi var testlerde acabaForumda cok konu msj okudum bu test ile ilgili. Adete yakın Ovs. Testinde Koyu cıkanlar hep gebe olduklarını söylemişlerdi. İnş sizde gebesinizdir
Ah insallh kuzum Rabbim hepimise nasil etsin adet sancilarimda var Bugun yada yarin adet gunum bugun gebelkk testi de alicam eger hic siliklesmesydi o zmn evet hamilelikten daha cok suphe edicektim ama siliklesti yine koyulasti bole yasayan var mi acabaMerhaba, aynı benim 2 gün onceki test gibi çıkmış ama dediğim gibi benim siliklesmisti daha sonra. Senin tekrar koyulasmasi gebelik bakımından şüphe edilecek bir durum...tam adet günü ve bir kaç gün sonrasi t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu oluyor bordo gibi o zaman gebelik testi mutlaka yapılmalı bence. Çünkü araştırdım kadınların çoğu bu durumda gebe çıkmış. Sen bence adet günü de ovulasyon yap önce yine böyle t çizgisi koyu çıkarsa sonrasinda gebelik testi de yaparsin inşallah vardir canım.
Gebelik testi yaptınız mı4 5 gun oncede bole cikmisti ertesi gun siliklesti t zor gorunuyodu simdi yine koyu yanlislikmi var testlerde acaba
Evde yok malesef aksam esim alicak o zmn yapicamGebelik testi yaptınız mı
2 veya 3 testle bi bakın bakalım. Bende cok merak ettim inşallah gebelik vardırEvde yok malesef aksam esim alicak o zmn yapicam
2 veya 3 testle bi bakın bakalım. Bende cok merak ettim inşallah gebelik
Yaptım canm bugun de yine öyle koyu cıktı asırı derecede de kasık agrım batma larım var gebelık testi negatif anlam veremiyorumYaptın mı bir daha ovulasyon testi..ne oldu son durum?
İnşallh hamişsindir canım haber ver bizede Bn de gebelik testi yapmaya korkuyorum benMerhaba canim benimde senin gibi 5 6 kala pozitif cikti sonra siliklesti bugun yarin adet olmam gerekiyo tekrar yaptim bole cikti simdi gebelik alip bakocam ama cok umitli dglim hem belirtim yok hemde bi koyu bi silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?