Ovulsyon testi ile gebe kalanlar , hangi günleri değerlendirmiştiniz?

Ovulasyon testim.pikmi sizce
Pik ya da pik e yakın. Bugün de değerlendirin yarın tekrar test yapın. Zaten pikten mnceki gönde değerlendirmek gerekiyor. Benim testim ekte görüldüğü gibi

Eklentiler

• 6F343E9C-9B27-4BEE-8236-DC09C04B3C98.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
Pik ya da pik e yakın. Bugün de değerlendirin yarın tekrar test yapın. Zaten pikten mnceki gönde değerlendirmek gerekiyor. Benim testim ekte görüldüğü gibi
Canım bugünü değerlendir testi yapmaya devam et silikleşince gün aşırı iki kere daha değerlendir.
Ben ovulasyonla kalmadım ama genelde böyle.

Bugün ovulasyon testi yaptım gene çatlama olmamış dünde böyle çıkmıştı geçen ay böyle olmamisti
Canım senin dünkü testinde de yumurtlama yoktu ki. Ben diğer üyeye yorum yapıyorken sana yaptım sanırım.
Senin yumurtlama henüz olmamış.

Pardon canım ben ters tutmuşum. Alışık olmadığım bir test seninkisi. Bazen yumurtlama 2 gün falan sürebiliyor.
Geçen ay farklı bı marka almıştım eczaneden onunki daha farklıydı ertesi günü catlamisti bu hassas mıdır nedir anlamadım herhalde gene doğru zamanda yumurtlama olacak takvime göre 2 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…