Evet canım maşallah çok hızlı olmuş.Merhaba ,
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testini , 4 nisanda regli bitti 6 sında yapmaya başladım . Resimlere bakar mısınız bugün pik günü mü ? Yukarıdan aşağı sıralı
Bu testler saatini ve su alımını dikkat edince cidden net gösteriyor, bende aynı testi 14:30 gibi yapıyorum ve 12 den sonra asla sıvı almıyorum, sizin de ne güzel pik olmuş belki yarın da koyu olabilir bazen 2 gün sürüyor ama bugün ve ardından 2 gün önemli sonra araya bir gün boş koyup bir kez daha değerlendirin tam garanti olurMerhaba ,
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testini , 4 nisanda regli bitti 6 sında yapmaya başladım . Resimlere bakar mısınız bugün pik günü mü ? Yukarıdan aşağı sıralı
Ovulasyon testi ilk idrarla yanlis sonuc verir canm ilk idrarla yapilmamali 12 ile 4 arasi aksam 8 le 10 arasi 2 saat once sıvı alimi birakilip yapilmalidr.Şöyle söylim salı gününden beri sabah 7 de ilk idrarımla yaptım , ancak şöyle bir sıkıntım var eşim yarın sabah seyahate gidecek iş nedeni ile . Bugün değerlendirebileceğim sadece olur mu
İlk idrarla yapılmaması gerektiği için doğru sonuç vermeyebilirŞimdi benim testim yanlış mı ?
Tabiki normal rahim tüm spermi içeri almaz. Alıcağını alır fazlalık dişarı akar :)Herkese iyi akşamlar , bugün denedik ancak şu şekilde oluyor , ilişkiden sonra bir miktar spermin dışarı gelmesi normal mi ?
Benimkine de bakabilir misiniz?13 olan bugün yaptığım
Benimkine de bakarmisiniz bugun yumurtlamamıEvet canım maşallah çok hızlı olmuş.
Bugünü ve arkasındaki 2 günü değerlendir mutlaka
Henüz pik değil ama olmak üzereBenimkine de bakarmisiniz bugun yumurtlamamı
Düne göre bugun neden daha silik oldukiHenüz pik değil ama olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?