Gebeliğe Hazırlık Ovüslasyon testime bakar mısınız acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynokrks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
90
14
8
34
Merhaba ,
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testini , 4 nisanda regli bitti 6 sında yapmaya başladım . Resimlere bakar mısınız bugün pik günü mü ? Yukarıdan aşağı sıralı

Eklentiler

• ADAB61AD-71F3-4043-AECC-C9343E111E35.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba ,
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testini , 4 nisanda regli bitti 6 sında yapmaya başladım . Resimlere bakar mısınız bugün pik günü mü ? Yukarıdan aşağı sıralı
Evet canım maşallah çok hızlı olmuş.
Bugünü ve arkasındaki 2 günü değerlendir mutlaka

Merhaba ,
Bu testler saatini ve su alımını dikkat edince cidden net gösteriyor, bende aynı testi 14:30 gibi yapıyorum ve 12 den sonra asla sıvı almıyorum, sizin de ne güzel pik olmuş belki yarın da koyu olabilir bazen 2 gün sürüyor ama bugün ve ardından 2 gün önemli sonra araya bir gün boş koyup bir kez daha değerlendirin tam garanti olur

Şöyle söylim salı gününden beri sabah 7 de ilk idrarımla yaptım , ancak şöyle bir sıkıntım var eşim yarın sabah seyahate gidecek iş nedeni ile . Bugün değerlendirebileceğim sadece olur mu

Şöyle söylim salı gününden beri sabah 7 de ilk idrarımla yaptım , ancak şöyle bir sıkıntım var eşim yarın sabah seyahate gidecek iş nedeni ile . Bugün değerlendirebileceğim sadece olur mu
Ovulasyon testi ilk idrarla yanlis sonuc verir canm ilk idrarla yapilmamali 12 ile 4 arasi aksam 8 le 10 arasi 2 saat once sıvı alimi birakilip yapilmalidr.

Bende almayı düşünüyorum bu testlerden pik çıktan sonra yine ilişkiye devam ediliyor mu

Herkese iyi akşamlar , bugün denedik ancak şu şekilde oluyor , ilişkiden sonra bir miktar spermin dışarı gelmesi normal mi ?

Eklentiler

• F1C8D23E-3966-4DE3-B3E8-F3B823732C1B.webp
    18 KB · Görüntüleme: 49
  • 569551C8-3C2F-4AB2-9209-2F0D1DDF4E95.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…