Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım maşallah çok hızlı olmuş.Merhaba ,
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testini , 4 nisanda regli bitti 6 sında yapmaya başladım . Resimlere bakar mısınız bugün pik günü mü ? Yukarıdan aşağı sıralı
Bu testler saatini ve su alımını dikkat edince cidden net gösteriyor, bende aynı testi 14:30 gibi yapıyorum ve 12 den sonra asla sıvı almıyorum, sizin de ne güzel pik olmuş belki yarın da koyu olabilir bazen 2 gün sürüyor ama bugün ve ardından 2 gün önemli sonra araya bir gün boş koyup bir kez daha değerlendirin tam garanti olurMerhaba ,
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testini , 4 nisanda regli bitti 6 sında yapmaya başladım . Resimlere bakar mısınız bugün pik günü mü ? Yukarıdan aşağı sıralı
Ovulasyon testi ilk idrarla yanlis sonuc verir canm ilk idrarla yapilmamali 12 ile 4 arasi aksam 8 le 10 arasi 2 saat once sıvı alimi birakilip yapilmalidr.Şöyle söylim salı gününden beri sabah 7 de ilk idrarımla yaptım , ancak şöyle bir sıkıntım var eşim yarın sabah seyahate gidecek iş nedeni ile . Bugün değerlendirebileceğim sadece olur mu![]()
İlk idrarla yapılmaması gerektiği için doğru sonuç vermeyebilirŞimdi benim testim yanlış mı ?
Tabiki normal rahim tüm spermi içeri almaz. Alıcağını alır fazlalık dişarı akar :)Herkese iyi akşamlar , bugün denedik ancak şu şekilde oluyor , ilişkiden sonra bir miktar spermin dışarı gelmesi normal mi ?
Benimkine de bakabilir misiniz?13 olan bugün yaptığım
Benimkine de bakarmisiniz bugun yumurtlamamıEvet canım maşallah çok hızlı olmuş.
Bugünü ve arkasındaki 2 günü değerlendir mutlaka
Henüz pik değil ama olmak üzereBenimkine de bakarmisiniz bugun yumurtlamamı
Düne göre bugun neden daha silik oldukiHenüz pik değil ama olmak üzere