Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2006 Mesajlar 4.664 Emoji Skoru 230 Puanlar 648 Yaş 44 Yer Diğer 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #21 tuce .!.: Diyorum ya, Banu Alkan denince Oya Aydoğan; Oya Aydoğan denilince de Banu Alkan akla geliyor, ben de sitede Banu Alkan konusunu görünce hemen davrandım tabi. Bu mesajda da Banu ALkan yazmaktan yorulmadım bir türlü kaydirigubbakcemile3:roflol: Genişletmek için tıkla... Hülya Avşar -Gülben Ergen ikilemesi gibi bunlar.
tuce .!.: Diyorum ya, Banu Alkan denince Oya Aydoğan; Oya Aydoğan denilince de Banu Alkan akla geliyor, ben de sitede Banu Alkan konusunu görünce hemen davrandım tabi. Bu mesajda da Banu ALkan yazmaktan yorulmadım bir türlü kaydirigubbakcemile3:roflol: Genişletmek için tıkla... Hülya Avşar -Gülben Ergen ikilemesi gibi bunlar.
PurpleRain what if i'm the bad guy? Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2008 Mesajlar 8.190 Emoji Skoru 10 Puanlar 156 Yer İngiltere 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #22 chess .!.: çok anaç görünmesine rağmen hiç öyle değilmiş, ben hiç anaç değilim ayol, yemek yapmayı bile bilmem diye açıklama yapmıştı bi kerekaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hülya .!.: Hülya Avşar -Gülben Ergen ikilemesi gibi bunlar. Genişletmek için tıkla... aynen öyleler, çılgın rakibeler :roflol:
chess .!.: çok anaç görünmesine rağmen hiç öyle değilmiş, ben hiç anaç değilim ayol, yemek yapmayı bile bilmem diye açıklama yapmıştı bi kerekaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hülya .!.: Hülya Avşar -Gülben Ergen ikilemesi gibi bunlar. Genişletmek için tıkla... aynen öyleler, çılgın rakibeler :roflol:
W Womanizer Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2008 Mesajlar 2.704 Emoji Skoru 7 Puanlar 116 Yer Diğer 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #23 sürekli soyunuyor efendim durduramıyoruz akannehir eee sansürlemeyelim de giydirelim mi:1ninca:
E EcinniliBarones Ziyaretçi 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #24 kız bende mi sansürlesem hep cıbıldak bu 80 lerin hatunları :roflol:
E EcinniliBarones Ziyaretçi 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #25 kulakları çınlasın .....
PurpleRain what if i'm the bad guy? Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2008 Mesajlar 8.190 Emoji Skoru 10 Puanlar 156 Yer İngiltere 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #26 Satrapi .!.: sürekli soyunuyor efendim durduramıyoruz akannehir eee sansürlemeyelim de giydirelim mi:1ninca: Genişletmek için tıkla... EcinniliBarones .!.: kız bende mi sansürlesem hep cıbıldak bu 80 lerin hatunları :roflol: Genişletmek için tıkla... yok bu yaşa kadar giyinmemiş, sıcak basar artık hatunu :roflol: sansürleyin siz :roflol:
Satrapi .!.: sürekli soyunuyor efendim durduramıyoruz akannehir eee sansürlemeyelim de giydirelim mi:1ninca: Genişletmek için tıkla... EcinniliBarones .!.: kız bende mi sansürlesem hep cıbıldak bu 80 lerin hatunları :roflol: Genişletmek için tıkla... yok bu yaşa kadar giyinmemiş, sıcak basar artık hatunu :roflol: sansürleyin siz :roflol:
PurpleRain what if i'm the bad guy? Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2008 Mesajlar 8.190 Emoji Skoru 10 Puanlar 156 Yer İngiltere 4 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi PurpleRain #27 EcinniliBarones .!.: kulakları çınlasın ..... Genişletmek için tıkla... bir konuyu da bu hakediyor bence :hulya:
EcinniliBarones .!.: kulakları çınlasın ..... Genişletmek için tıkla... bir konuyu da bu hakediyor bence :hulya: