Öyküm için mücadelemiz başlıyor..

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
43
Manisa
Dert ortaklarım;en kötü günlerimde beni yalnız bırakmayan arkadaslarım...
Biliyosunuz tam 2 yılı geçti ama ben umudumu hiç yitirmedim..sabırla bekledim..Ve işte bugün postaneden eşime ve benim adıma kagıtlarımız geldi.mahkememiz 25/10/2010'da..
içimde heyecan;burukluk bir arada..
kızım adına dünyada hiçbir bebeğin yasama hakkının elinden alınmaması adına mücadelemiz baslıyor!!
ne yapacagımı bilmiyorum.ilk defa adliye çıkacagım..ilk defa olayları o günkü gibi anlatacagım..biliyorum bu yol uzun;zor...
sizden ricam ne olur o güzel yüreklerinle bana yine dua edin..ayakta kalmalı;bin defada olsa bu olayı anlatmalıyım..Anlatmalıyım ki o vicdansızlar daha çok can yakmasın..minicik bebeklerini annelerinin koynundan ayrı koymasın..

desteğe ihtiyaç duyarsan, aynı şehirde olduğumuzu hatırlatırım. buradan bize bildirirsen ve seni rahatsız etmeyecekse bu durum,belki gelmek, yanında olmak isteyenlerimiz olabilir.

arkadaşım gücünü metanetini hiç kaybetme
ama sonuç ne olursa olsun öykün senin yanında bunu düşün

gülşahcım bende bebeğini yeni kaybetmiş bir anne olarak,ve bir avukat olarak umarım adaletin terazisi senden yana olur diyorum...

teeşkkürler arkadaslarım..sedase ben izmirliyim ama şu an izmirde değilim..ama bu güzel düşüncen beni öyle mutlu etti ki!!Allah razı olsun..
madeofhonor sana da .Allah sabır versin..ben çok çekiniyorum..ne anlatacagım,nasıl duruşma olur onu bile bilmiyorum..

Sen değil,ona sebep olanlar çekinecek senin karşında.
Sen bir annesin,sen canını kaybettin.Senin çekineceğin bir şey yok.Onların gözlerinin içine baka baka anlat herşeyi canım.Sakın umudunu kaybetme,güçlü ol.
Dualarımız seninle!!

Allah yardımcınız olsun.

Sorumlular layığını bulsun.

gülşahcım uzun ve yorucu ve hatta bazen isyan edeceğin bi dönem seni bekliyor,daha güçlü olmak zorundasın ve naçizane tavsiyem bir avukat tutman yönünde...

burayada yazmıs olayım bılkı yanındayız en onemlısı oykum senın yanında bunu unutma ınsallah adelet yerını bulur yuregının yangınını hayırlı haberle sondurursunuz canım.......

Allah yardimcin olsun fakat bir sey sorabilirmiyim neden dava actin bana kisaca bir özetleyebilirmisin lütfen merak ettim gercekten..

bebeklerimizi kaybetmemizde suçlu olan birileri varsa, elbet meleklerimiz de ahirette onların karşısına çıkıp hesap soracaklar
asıl hesaplaşma günü gelecek.

tüm dualarim sizinle canim.öykünün yasamasina izin vermeyenlerin karisini gec ve kizinin hesabiini sor.RABBIM hep sizin yaninizda olsun.

teşekkürler arkadaslar;mahkeme yaklaştıça heyecanlanıyorum..bakalım neler olcak?
ilk duruşmadan sonra avukat tutup;tazminat davası açmayı düşünüyoruz..

Insallah adalet yerini bulur ve cezalarini cekerler,bu da senin sayende olacak sanirim,oncelikle senin yuregin yandi ama bu davayla baska yureklerin daha yanmasini engelleyeceksin,seni senden daha iyi kimse anlayamaz ama acini ve heyecanini paylasiyorum.

Allah yar ve yardımcın olsun.
mevzuyu bılmıyorum ama anne ve bebek arasında ucurum acılmasına sebep olanlar,
her turlu terazıde cevabını alacaktır, er ya da gec...
yolun acık olsun Gulsah...
(ozetlersen memnun olurum)

Gulsah neler yasamıssın oyle..
Allahım yaa. ne denır kı.
ac bebegıne sut verememek... memeyı zorla ac bebegınden almak... sutun kesılsın dıye ılac kullanmak...
Cok agır.. Guclu ol!

bugün uyuyabilir miyim bilmiyorum;çok heyecanlıyım.içimse bir o kadar rahat ve bir o kadar da buruk!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…