Öyküm için mücadelemiz başlıyor..

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah davanı hayırlı bir şekilde kazanırsın.başka yürekler yanmasın artık...

canım hikayeni okudum ve durumunu burdan takip ediyorum..melek kızın,Öykün eminim annesiyle gurur duyuyor...Allah yardımcın olsun,Dualarımız seninle..

Canımm gulsahcım ne oldu mahkeme saat 10 da falandı heralde merak ettım hayırlı haberler getırırsın canım

mahkeme ne oldu acaba?
ben geçen seneden beri konularınızı takip ediyorum. umarım sizin lehinize sonuçlanır. biraz acınız hafifler

merhaba arkadaslar;geç basladı mahkeme;uzun sürdü biraz;Dün yazamadım.
taksirle ölüme sebebiyet vermek şucuyla üçü de yargılanacakmış hastane personelinin.tarafların ve şahitlerin dinlenmesi içim şubat ayında tekrar duruşmamız olacakmış..tahmin ettiğimizden çok daha uzun ve yorucu olacak.
ilgilenen yanımda olan ve dualarını bir an olsun eksik etmeyen arkadaslarıma çok teşekkür ederim.
bir kuş kadar hafif yüreğim..

canım bir avukat tutmanı tavsiye ederim çünkü doktorlar bir şekilde kılıfına uyduruyorlar.ben üniversite hastanesinde çalışıyorum inan neler duyuyoruz ve doktorlara hiçbirşey olmadan mesleklerine devam ediyorlar.

cnm yürekten inanıyorum ki davanız olumlu sonuçlanacak ve doktorların yaptıgı hata yanlarına kalmayacak o minicik bedenin yok oluşuna sebebiyet verdikleri için hem dünyada hemde ahirette cezalandırılacaklar dualarım seninle çok uzun ve zorlu yolculuk seni bekliyor öyküm nekadar seviniyordur kimbilir senin kalbinin rahat olmasına güçlü ol cesaretli ol rabbim yardımcın olsun

kızlar gülşahtan yada öykünün davasından haberi olan var mı?

gülşahla telefonda görüşen felan....bende kızımı 2 sene önce kaybettim ve dava etmedim...şimdi aceba etsemıydım yada hala etsem mi kararsızlığı yaşıyorum...çünkü dr. ihmali var mı yok mu bilmiyoruz....olmadığını düşündük kaderimiz dedik 2 yıl katlandık bu acıya...ama gebelık sürecinde dr. un çok eksıklerı oldu...bunlar erken doğuma yada bebğin ölümünü tetikleyecek şeyler miydi bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…