- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
evet tam olarak bu galiba...belki manevi bi bosluktur hissettiginiz
Hiç bir nedeni yoksa ya derinlerde bir şey vardır ya da yorgunsundur. biraz mevsimsel geçişten kaynaklı olabilir.Bugünlerde öyle ağırım ki kendime...Hiç bir nedeni yok ama mutsuzum. Sabah işe gelirken öyle zor kalkıyorum, o kadar söylene söylene geliyorum ki.Hiç birşeyden tad almıyorum. Daralıyorum, boğuluyorum. Eşimle aram iyi ailemle iyi maddi durumum iyi ama eksik olan birşeyler var galiba. Bakmıyorum da artık kendime, bıraktım herşeyi üzerimde ölü toprağı var sanki... Ölmüşümde yaşıyor gibiyim çok tuhaf galiba depresyondayım... Paylaşmak istedim sizinle. Allah sıkıntıları olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun...
Bugünlerde öyle ağırım ki kendime...Hiç bir nedeni yok ama mutsuzum. Sabah işe gelirken öyle zor kalkıyorum, o kadar söylene söylene geliyorum ki.Hiç birşeyden tad almıyorum. Daralıyorum, boğuluyorum. Eşimle aram iyi ailemle iyi maddi durumum iyi ama eksik olan birşeyler var galiba. Bakmıyorum da artık kendime, bıraktım herşeyi üzerimde ölü toprağı var sanki... Ölmüşümde yaşıyor gibiyim çok tuhaf galiba depresyondayım... Paylaşmak istedim sizinle. Allah sıkıntıları olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun...
hmm evet oda olabilir aslında hiç aklıma gelmemiştiBen söyleyeyim D Vitamini eksikliği..
hmm evet oda olabilir aslında hiç aklıma gelmemişti
Ya bende maneviyata yöneliyorum ama bi türlü oturtamıyorum namazlarımı...Hiç bir nedeni yoksa ya derinlerde bir şey vardır ya da yorgunsundur. biraz mevsimsel geçişten kaynaklı olabilir.
Aslında ne sıcak ne soğuk olan havalar başlıyor. Yağmurlar yağacak, yürüyüş yapmak sakin yerlerde seni biraz dinlendirir bence.
Bu tür durumlarda ben manevi olarak doyurmaya çalışıyorum kendimi. dini olarak yani.. Ama tabi herkesin bakış açısı daha farklı olabilir.
Tatile 6 ay felan oldu çıkalıTatile ne zaman çıktın. ..yada hayatının rutinliginden ne zaman çıktın. .tedbili mekanda ferahlık vardır
nolacak peki halimizBende öyleyim. .
Tembelleştim iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?