- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ya aslında dert yok değil ama takmıyorumBuna dertsizlik sendromu deniyor olsa gerek :)
Allah dermansız dert vermesin arkadaşım. Yüreğini karartma.
Elindekilere şükret. kendine bir hobi edin mesela, yapmadığın şeyleri yap.
işe yarar düşüncesindeyim.
Aminnnn.Maneviyat eksikliği olma ihtimali yüksek, kendimden biliyorum.
Dahada ilerlemeden bir uzmandan yardım alırsanız da faydalı olabilir.
Allah yardımcınız olsun.
Bugünlerde öyle ağırım ki kendime...Hiç bir nedeni yok ama mutsuzum. Sabah işe gelirken öyle zor kalkıyorum, o kadar söylene söylene geliyorum ki.Hiç birşeyden tad almıyorum. Daralıyorum, boğuluyorum. Eşimle aram iyi ailemle iyi maddi durumum iyi ama eksik olan birşeyler var galiba. Bakmıyorum da artık kendime, bıraktım herşeyi üzerimde ölü toprağı var sanki... Ölmüşümde yaşıyor gibiyim çok tuhaf galiba depresyondayım... Paylaşmak istedim sizinle. Allah sıkıntıları olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun...
Ya aslında dert yok değil ama takmıyorum
Beni bu hale getiren dertler değil yaniiii
Boş boş oturmak istiyorum
ayyy söylemeniz bile kendimi iyi hissettirdi amaaaaKendini bir resetlemen lazım arkadaşım monotonluk yormuş seni. Bol boooool şımart kendini derim. Git bir kuaföre sıfır kilometre çık oradan. Yap alışveriş giy topukluları salına salına bir yürü.
sizin ki nasıl geçti?senın gibiydim,15 gün oldu kurtulalı,8 ay sürdü,neler yaptım,spor,alışveriş,maneviyat desen çok şükür,5 vakite beş vakıt kılanlardanım hani,işle alakalı idi benımki,bu arada yaşın kaç
napacağız kiii pekiiibenim bugün başlık açmaya yeltenip yeltenip geri adım attığım durum. tamda ruh halim böyle.
gel gör ki sizin kadar şanslı değilim hersey ters gidiyor gibi. bu ölü toprağını atarsanız yöntemi bende bilmek isterim
değişim şart,rutınden sıkılmışın bence,benım yaş sneınkıne on koy,işinle ilgili gibi geldi banasizin ki nasıl geçti?
Yaşım 27 di...
B12 eksikliği de yorgunluk ve depresyon yapabiliyorhmm evet oda olabilir aslında hiç aklıma gelmemişti
Ya bilmiyorum herşey için çabalıyorummultivitamin ve omega-3 de kullanabilirsiniz.
yılın bazı dönemlerinde kendimi çok yorgun hissederim, bir multivitamin kutusu birkaç ay gidiyor zaten, genelde toparlamama yardımcı olur.
Arkadaşların dediği gibi maneviyat eksikliği de olabilir elbette, çağımızın sorunlarından bir tanesi
O zaman tam tersini yapmaya zorlayacaksın kendini.Ya bende maneviyata yöneliyorum ama bi türlü oturtamıyorum namazlarımı...
Resmen içime döndüm, kimseyle konuşmak istemiyorum.
İş yerinde bile kilitliyorum kapımı arkadan kimse gelmesin diye,
Nasıl biri oldum ben yaaa
Ben ona sonbahar depresyonu diyorum
Her yıl Eylül-Ekim perişan geçiyor mevsim değişirken
Melisa çayıma yapışıp, geçmesini bekliyorum...
yooo işimi çok seviyorum ama bu ruh halinden dolayı ondanda nefret eder oldumdeğişim şart,rutınden sıkılmışın bence,benım yaş sneınkıne on koy,işinle ilgili gibi geldi bana
yaa bunları yapan birisiyim aslındaO zaman tam tersini yapmaya zorlayacaksın kendini.
Bir çeşit ilaç almak gibi bir şey.
Vucut elbette hemen tepki vermeyecek, beyin inat edecek. Ama dene bence..
Mesela iki kek al eline ya da kahve yan odadaki arkadaşına ikram et, çaycı gelince hal hatır sor, bir sakız ver.
Gülümse en önemlisi..
Enerji yüklesin biri bizenolacak peki halimiz
Ben söyleyeyim D Vitamini eksikliği..
aynen öle idim,nefret dolu oldum,herksi acımazsızca yargıladır,yada çok aşırı merhemetlıydım onu kayıp ettım,yaa bunları yapan birisiyim aslında
ama bugünlerde bir öfkem, nefretim var herkese...
selam bile vermek istemiyorum
Herşeyi unutuyorum
ailemin yarım saatte gidecekleri yer için 3 saat sonra arıyorum vardınız mı diye çünkü yolda olduklarını unutuyorum...
Doğrudur yaaa...bende öyleyim inanın..ama monotonluktn sanırım yani uzun süredir yapmadığım bir şeyi yaapınca o kadar iyi geliyor ki anlatamam tavsiye ediyorum size de atıyorum mesela sinemaya çok sık gitmiyorsunuzdur ayda 1, 2 ayda bir neyse böyle size uygun bi filme plansız pat die gidin o anki ruh haliniz dağılır çok iyi gelir..biz evleneli 1.5 yıl oldu hiç düğün nişan vs hiç beraber gitmedik ki düğünlerden hiç hoşlanmam bangır bangır kafam şişer..ama adanaya eşimin şefi nin düğününe gittik otelde yemekli güzel bi düğündü ve ben o adanaya giden 1.5 saatlik yoldan o kadar haz aldım ki artık ne kadr bunaldıysam o bangır bangır düğün bana bi huzur verdi ki sormayın :))) evden işe işten eve sürekli aynı şey akşam eve gelip eşimi görüyorum ama o yolda düğünde yanımda olduuğu için ortak bir şeyler yaptığımız için çok mutluydum yani değişik şeyler yapın tavsiyem en kötüsü bile iyi gelebiliyor:))
Gerçekten miii yaa ne ile takviye ettiniz pekievet aynen
bende de aynı sorun var
böyle bir konu da açtım
meğer d vitaminim düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?