İlacimi kademeli olarak biraktim iki ay surdu doktor kontrolundeİlacı Dr kontrolünde mi bıraktınız?
Yok eğer öyle değilse hemen geri başlayın zira panik atak kafanıza göre iş çevirebileceğiniz bir oyun arkadaşı değil.... Lütfen Dr söylemeden ilacınızla ilgili herhangi bir değişiklik yapmayın...
Ilaci neden biraktiniz?
Allah yardimciniz olsun, hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Umudu kesmeyin; var olan her seyinize sukredip, O'na siginmaya devam edin.[/QU
İlaci bir senedir kullaniyorum zaten kademeli keselim dedi doktor iki aydir birakmak icin kademeli dusuruyoruz bi gun icip bi gun icmedigim an nukseder gibi oldu bu iki aydan sonra tekrar bir ay kullandim doktor ani keselim dedi ani kestik surekli aglamak iatiyorum
Canim ben iki ay direndim hap kullanmamak icin ama nitekim ilerlettim ve agir bi ilacla basladim tedaviyeKeske hapa baslamayip kendin yenebilseydin. Ben kendim yendim cok sukur. Ilaca basladigin an ilacsiz hicbir sey yapamiyor hale geliyorsun maalesef. Ve bu cok kotu bir sey..
Doktorlar calis diyor ama ben calistikca kotu oluyorum ogretmenim cocuklara sinir oluyorum hemen bu da hastaligimi olumsuz etkiliyoraynı dertten muzdariptim. o dönem çalışmıyorudum tekrar çalışmaya başladıktan sonra düzeldim. tamamen geçti denemez ama oldukça iyiyim.
Canim hicbir doktor ilacla hamile kalmayi uygun gormuyor esimde taraftar degil ben de.sonucta o bi insan vebalini almayiz yarin sakat dogarsa acaba ilac yuzunden mi oldu diye dusunup dururuz bu da bizi cok uzer...Bukadar karamsar olma lutfen
benim kuzenimde cok uzun zamandir ilac kullaniyordu(rahatsizligi panik atak galiba ama ilacsiz evden disari cikamiyordu,baska rahatsizligida var galiba)
Neyse gecen sene hamile kaldi evet ilk bir kac biraz zor gecti ama 4.aydan sonra dr.kontrolunde ilaclarina basladi sonra hersey duzeldi normal dogum ile prensesi dunyaya geldi.yani olmaz diye bisey yok biraz sabirli ol dr.unla konus, bir yol izleyip dr.kontrolunde hamileligini gecirebilirsin emin ol yapabilirsin
Canim hicbir doktor ilacla hamile kalmayi uygun gormuyor esimde taraftar degil ben de.sonucta o bi insan vebalini almayiz yarin sakat dogarsa acaba ilac yuzunden mi oldu diye dusunup dururuz bu da bizi cok uzer...Bukadar karamsar olma lutfen
benim kuzenimde cok uzun zamandir ilac kullaniyordu(rahatsizligi panik atak galiba ama ilacsiz evden disari cikamiyordu,baska rahatsizligida var galiba)
Neyse gecen sene hamile kaldi evet ilk bir kac biraz zor gecti ama 4.aydan sonra dr.kontrolunde ilaclarina basladi sonra hersey duzeldi normal dogum ile prensesi dunyaya geldi.yani olmaz diye bisey yok biraz sabirli ol dr.unla konus, bir yol izleyip dr.kontrolunde hamileligini gecirebilirsin emin ol yapabilirsin
Canim ben iki ay direndim hap kullanmamak icin ama nitekim ilerlettim ve agir bi ilacla basladim tedaviye
Ve cabuk sinirlenmemde bu hastaliktan dolayi diyorum ben ama bilmiyorum ya halim ne olacak Allahim demekten kendimi alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?