- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
İnan ki öyle yapasım geliyorSevmek tek başına yetmez sevgiyi besleyen unsurlar vardır saygı güven anlayış vesaire gibi bunlar olmadıkça sevgi törpülenmeye başlar ve bisüre sonra elinde bir hiç kalır ve bi bakmışsın yılların gitmiş... değer mi? Bence değmez... iyi düşün... şimdi sadece korktuğun şeyleri bisüre sonra yasamaya baslayacaksin kv aynı şehre gelince... elbetteki sana onlar gelmeden tası tarağı topla kaç demiyorum yanlış anlama:)
Ama onlar geldiğinde durumlar kötüye giderse ve esin senin yanında olmazsa o zaman uzatmanın anlamı yok...
İşini bilmiyorum da eşini az çok biliyorum, o da bayağı bi yük bence sana..Benim hayatım ama onların ki gibi değil
Onlar kavgaya, tartışmaya alışkın
Tartışmadan sonra onlar hayatlarına devam eder tv karşısında ya ben
Zaten işim belli başlı yük
Nasıl olacakta bunca mutsuzluğun üstüne başarılı olabileceğim
Ben eşime zatenİşini bilmiyorum da eşini az çok biliyorum, o da bayağı bi yük bence sana..
Ben bile eşinden nem kaptım hemen zatenBen eşime zaten
Ben annemlerin gelip yerleşmesinden değil senden korkuyorum diye..
Ona güvenebilsem ahh keşkeBen bile eşinden nem kaptım hemen zaten
Zaten onca şeye rağmen hala ben mutlu olayım diye 5 kişinin mutsuzluğunu isteyemem demişsinOna güvenebilsem ahh keşke
Kim kendi ailesini bırakmak ister ki ben eşimin ailesini bırakmasını isteyeyim
Bende muhtaç olacağım belki evladıma
Ama öyle değil işte
Keşke eşim kalbini dinleyebilseZaten onca şeye rağmen hala ben mutlu olayım diye 5 kişinin mutsuzluğunu isteyemem demişsin
Başkası olsa çemkirir hayır aslaaaa gelmesinler etmesinler kaç metre yakınıma diye, sen yine mantıklı düşünüyorsun da eşin tarafsız değil maalesef
O yüzden sorun yaşanacak ve en çok olan sana olacak yine
Basit bi ego savaşı olsa görümceler ve senin arandaKeşke eşim kalbini dinleyebilse
Bir bakabilse anlayabilse onlara karşı ne kadar iyi niyetli yaklaşabildiğime
Ama öyle değil
Belkide tam tersi olmalı ama ben yapamam böyle birşeyi
yok bu sefer benimki yanacakIki adamin basini yakmis simdi sira 3.sunde yani kocanin..
İnşaallah.Basit bi ego savaşı olsa görümceler ve senin aranda
Bir olmaz az öz konuş der geçerim
Ama iftira attılar da onlar yüzünden boşanma aşamasına geldik diyosun
Eşin dolduruşa çok müsait ve pira için yorgan yakan cinsten, duyduğunu ölçüp tartmıyo
Büyük sıkıntı bu
Ne yap et bari aynı binada olmasınlar , uzakta birazda tutsunlar evi
Bakalım eşim anlayacak mıAynı apartmanda olmak sana çok zor olur. Baştan bunu kabul etme. Engel olamazsan gelirlerse eşin yanında yokken gitme. Eşine de bunu baştan söyle.
Allah yardımcın olsun senindeBende aynıyım.. yorgun bitkn mutsz... nekadar uzak okadar iyi. Her halta karışırlar..el kızı muamelesi yapcklar hep...
Yoo inanın hiç şaşırmayacağımBaşka apartman mı kalmamış. Ha aynı ev ha aynı apartman ne farkeder. Eşiniz de baştan rengini belli etmiş zaten. Olacaklara şaşırmazsınız en azından.
Bana bundan sonra hayat zehirAynı apartmanda olmak sana çok zor olur. Baştan bunu kabul etme. Engel olamazsan gelirlerse eşin yanında yokken gitme. Eşine de bunu baştan söyle.
zaten hep bu erkeklerın aılelerı anacıkları ozellıkle hep çile çekmiş hep ezilmişlerEşimin ailesi vaktinde çok zorluklar çekmişler, ezilmişler
Bu yüzden onlar konusunda çok hassas
Ben iyi birşey dahi desem, hemen savunmaya geçecek kadar kör...
Kız kardeşleri bize ziyarete gelmişleri
Benim onları evden kovduğumu felan filan söylemişlerdi
Eşimin bu zaafını hep kullandılar halende kullanıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?