Öyle bir çıkmazdayım ki :(

İnan ki öyle yapasım geliyor
Hatta eşime dedim biz hatayı en başta yaptık evlenmeyecektik diye
Ben bu psikolojik savaşı kazanamam

İşini bilmiyorum da eşini az çok biliyorum, o da bayağı bi yük bence sana..

Ona güvenebilsem ahh keşke
Kim kendi ailesini bırakmak ister ki ben eşimin ailesini bırakmasını isteyeyim
Bende muhtaç olacağım belki evladıma
Ama öyle değil işte
Zaten onca şeye rağmen hala ben mutlu olayım diye 5 kişinin mutsuzluğunu isteyemem demişsin
Başkası olsa çemkirir hayır aslaaaa gelmesinler etmesinler kaç metre yakınıma diye, sen yine mantıklı düşünüyorsun da eşin tarafsız değil maalesef
O yüzden sorun yaşanacak ve en çok olan sana olacak yine

Keşke eşim kalbini dinleyebilse
Bir bakabilse anlayabilse onlara karşı ne kadar iyi niyetli yaklaşabildiğime
Ama öyle değil
Belkide tam tersi olmalı ama ben yapamam böyle birşeyi

Keşke eşim kalbini dinleyebilse
Bir bakabilse anlayabilse onlara karşı ne kadar iyi niyetli yaklaşabildiğime
Ama öyle değil
Belkide tam tersi olmalı ama ben yapamam böyle birşeyi
Basit bi ego savaşı olsa görümceler ve senin aranda
Bir olmaz az öz konuş der geçerim
Ama iftira attılar da onlar yüzünden boşanma aşamasına geldik diyosun
Eşin dolduruşa çok müsait ve pira için yorgan yakan cinsten, duyduğunu ölçüp tartmıyo
Büyük sıkıntı bu
Ne yap et bari aynı binada olmasınlar , uzakta birazda tutsunlar evi

İnşaallah.
Yoksa da mutluluklar diler direk evin anahtarını veririm...

Aynı apartmanda olmak sana çok zor olur. Baştan bunu kabul etme. Engel olamazsan gelirlerse eşin yanında yokken gitme. Eşine de bunu baştan söyle.

Başka apartman mı kalmamış. Ha aynı ev ha aynı apartman ne farkeder. Eşiniz de baştan rengini belli etmiş zaten. Olacaklara şaşırmazsınız en azından.

Bende aynıyım.. yorgun bitkn mutsz... nekadar uzak okadar iyi. Her halta karışırlar..el kızı muamelesi yapcklar hep...

Aynı apartmanda olmak sana çok zor olur. Baştan bunu kabul etme. Engel olamazsan gelirlerse eşin yanında yokken gitme. Eşine de bunu baştan söyle.
Bakalım eşim anlayacak mı
Benim hayatımı zehir edecek sen benim annemi istemedin kardeşlerimi istemedin diye

Bana bundan sonra hayat zehir
Söylesemde, söylemesemde

zaten hep bu erkeklerın aılelerı anacıkları ozellıkle hep çile çekmiş hep ezilmişler
bizim ailelerimiz kraliyet ailesinden gelmiş bizimkiler hiç zorluk görmemiş
ezilen çile çeken insan mülayim olur seytan olmaz,
madem gelmek zorundalar ya aynı mahalle falan da olabilir niye özellikle aynı bina ?
hayır belayı cagırır gıbı nıye ?

Bile bile lades denir buna. Yalnız olsa kadın bir derece anlarım ama zaten 5 kişiler bu kadar yakın oturmanın anlamı nedir?

Çocuğunuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…