Öyle Bir Derdim Varki :((

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Kizlar öncelikle selamlar aslinda bu konuyu uzun zamandir açmak istiyordum ama kararsizdim çünkü düzelme ihtimali var diye dusunuyordum neyse daha karisik hale getirmeden konuyu anlatmaya calisayim

çok sorunlu bir evliliği olan bir arkadasim var 3 kiz çocuğu var yaslari biri 8 digeri 4 ve en küçüğü henüz 5 aylık .Yillardan beri alkol sorunu olan kocasiyla ugrasmakta ha niye 3 çocuk yapti madem evliliği kötü diyebilirsiniz kp ve kv erkek torun diye tutturduklari icin şimdi bu arkadasim kacarak evlendi diye ailesiyle gorusmuyor kactiktan iki ay falan belki o kadar bile degil kisa sure diyelim babasi kalp krizi gecirdi ve öldü ailesi bunu ark. Kacmasina bagladi ve affetmedi bu yuzden gorusmuyorlar ve geçen ay rutin kavga sonrasi cocuklarida alip bana gelmişti ama iki cocukda bende var toplamda 5 cocukla kafayı yiyecektim sakin bana kizmayin herkesin bir duzeni var sonuçta insan tahammül edemiyor neyse bende bir ay kadar kaldiktan sonra eve döndü ama durum ayniymis daraldim falan dedi yani yakin bir tarihte tekrar gelebilir

şimdi sorum şu bu kızın kocasi ayrilirsan cocuklarida al git ben bakamam yurda veririm diyor .ee anlayacaginiz gibi kiz kiyamiyor cocuklara birakamiyorda alip bir yere sigamiyorda ne yapabilirim ben yada o ??

Not: kocasi günlük isler yapan yovmiyeyle calisan bir adam ayrilirsa nafaka alabilecegini hiç sanmiyorum ve ayrıca ben ne yapmaliyim ?? Gelme diyemiyorum üzülüyorum gelde diyemiyorum olmuyor ( bana bir akıl verin lutfen (

Bu arada telden yazıyorum yazim hataları için kusura bakmayın

işe başlayıp ayakları uzerınde durmaya kalksa dıger ıkı cocugu gectım..5 aylık bebek var bırde..

torun dıye tutturan kayınvalıde ve kayınpeder,alcak oğullarını karsılarına ona koca ve baba nasıl olunuru ogretcekler!

bu kadar basıt..

Siz de evlisiniz, esiniz ve cocuklariniz var degil mi? Ben kabul edemezdim sanirim, evet zor bir durumda ama yaptigi hatalarin sonuclarina katlanmak size dusmemeli. 1 ay ne demek? Bosanacak ise sartlarini ayarlayip oyle bosansin. Size mi yuk olmayi dusunuyor omur boyu? Bir ay sizde kalarak dusuncesizligini burada da gostermis zaten. Kadin siginma evlerine basvursun. Ona bu anlamda yol gosterin. Siz ben soyleyemem diyorsaniz esim boyle diyor deyin, rahatsiz oldugunu soyluyor deyin.

Son düzenleme:

calışıp kendi ayakları üstünde durucak...
ve kızlarına hep sahip cıkıcak...
devletin kadınlara yönelik calışmaları yardımları vs. var araştırın

Babaanne ve dede neden yardımcı olmuyor?
Bebeği biraz büyüyene kadar kendi baksın sonra da kv ye bırakıp işe girsin kendi ayakları üzerinde dursun yapacak başka bir şey yok gibi

çocukları büyüyene kadar sabredecek daha sonrasında eşinden ayrılmayı düşünecek ve uygulayacak.. diğer yavruları da geçtim 5 aylık bebek var ortada anneye muhtaç şu durumda çok fazla bir şey yok gibi görünüyor...

k.validesiyle kalsa çocuklara o baksa kadında işe girip çalışsa en azından ayrılana kadar birikim yapabilir..

Canim altli ustlu oturuyorlar kavga sesine bile inmiyorlarmis ki daha once kızın kolunu kirmisti evde bicaklari falan sakliyorlarmis adam nevrotik yani dayanamiyorum diyor cocuklari almamalarinin nedenide kiz olmalari sanirim anlaşılır gibi degiller

Bagli bulundugunuz belediyeden direk yardim isteyin.veya kadin siginma evi.daha iyiolur

Soyleyemiyorum ben ya çalışıyorum birde zaten benim cocuklarimda bebegi minciklayip öpüp duruyor kızıyorum bende dur sus demekten helak oldum geçen geldiklerinde gitsinler diye dua ediyordum artik ama boylede olmuyor ne bileyim şaşırdım kaldım

KV ve KB zoru ile çocuk nasıl yapılır anlamış değilim ..
Artık yatak odalarına kadar karışır mı oldular bu insanlar ya?
Madem bu kadar istemişler bir zahmet torunlarına bakmalarında yardımcı oluversinler.
Oda nasıl vicdan yoksunu bir Babaymışta çocuklarıda al git demiş.
Allah ıslah etsin, pislik ...
Yapmayı biliyor, paşa paşa bakmayıda bilecek o Baba bozuntusu.
Bu ülke Ali Babanın çiftliği değil.
Mahkeme demez mi bu kadın işsiz haliyle 3 çocuğa nasıl bakar diye?
Elbette ki nafakaya bağlar, ödemediği taktirde cezai yaptırımları var.
Çalışsın diyeceğim, ortada 5 aylık bir yavru var.
İşin içinden çıkamadım ben Allah yardımcısı olsun.

canım sen ne yapabilirsin ki, önce kendi evinin sorumluluğu kendi çocukların sonuçta
arkadaşıma arka çıkayım derken senin evliliğinde çatırdamasın sonra

çocuklara bakacak biri varsa küçük bebek biraz daha büyünce çalışabilir ama tek başına bir kadın üç çocuğun ve evin masrafının altından kalkamaz. Gündelik işlerde çalışan adam alkole nerden para buluyor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen ne yapabilirsin ki, önce kendi evinin sorumluluğu kendi çocukların sonuçta
arkadaşıma arka çıkayım derken senin evliliğinde çatırdamasın sonra

Öyle tabi eşim sorun etmedi geldiklerinde günah toplasin kendini dedi çocukların üstlerine baslarina kadar harcadi gik demedi ama tabi nereye kadar ?? Siginma evine cocuklarla gidebilir mi acaba ?? Sadece kadınları mi aliyorlar ?? Bilgisi olan varmi arkadaslar ?? Git nereye gidersen diyemem ama bunu önerebilirim aslinda ufak tefek maddi yardimda yaparim elimden geldigince bu mantıklı gibi geldi bilgisi olan varsa yazarsa minnettar olurum

Valla bende onu anlamiyorum ne sigarasiz kalir ne ickisiz uyusturucu türü seylerde iciyor bence arkadasim yok diyor ama bence içiyor ama evlerine git bebege mama bile yok sütü sulandiriyor kiz çocukların üstü basi dökülüyor bende hayret ediyorum

sen merhametle yaklaşıyorsun
ama durum nerden baksan elnde kalıyor
kolunu kıran adamdan üçüncü bebeği neden yapmış
kaynana kayınbaba torun istemeyi biliyorsa baksın o zaman
bu ne biçim bir aile

ailesinin ayaklarına kapanacak kendini affettirecek sonra da işe başlayacak başka çıkar yolu yok evlatlarını bırakmak istemiyosa eğer. insan biraz geleceği de düşünerek davranmalı hem kocan alkolik hem işin gücün yok aile desteğin yok üç çocuk yapıyosun iyi cesaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…