ÖYLE BİR DERS VERMELİYİM Kİ AMA NASIL?

Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
Isterse 10 evlilik yap boylesi ile hayat cekilmez.

Ne dersi Allah aşkına yüzüne tükürseniz Yarabbi şükür der böylesi. Bu adar olaya, şiddete, sorumsuzluğa, evini terketmesine rağmen siz boşanmayacaksınız ve ders vermekle mi uğraşacaksınız cidden.

Adam sizden şikayetçi olmuş açın davanızı boşanın gitsin bakın çaresine zaten çalışmıyormuş dediğinize göre siz çalışıp çocuğa eve bakıyorsunuz ne fark edecek hayatınızda. İkinci evliliklerin biraz daha dikkat edip daha detaylıca tanıyıp yapılması gerekmez mi? hem ne demek ailem istemiyor boşanmamı yahu.

Evlilik bu değilki ikinizin de ailesi bilmiyor mu bunu

Hadi aileleri geçtim siz de bilmiyorsunuz

Aldatıyor, dövüyor, eve bakmıyor ee neden o adama ihtiyacınız varki??

Boşanın böyle hayat mı geçer, kendinizi ve 'evliliğinizi' düşünüyorsunuz ama ailede o çocuğu düşünen var mı?

Ailem ayrılmamı istemiyorda ne demek?
Ne yani ikinci evliliğiniz diye aldatılmaya şiddete göz mü yummanızı istiyorlar?
Ayrılın gitsin, boş konuşanlarıda dinlemeyin.

Hergün öldürülen kadınlar gibi mi olmanı istiyor ailen.Sen de o kadar aciz durma lütfen her şeyi üstlenmişsin seni devamlı aldatan ve dayak atan bir adamın sana ve çocuğuna ne faydası olur ki.Ailene karşı dur ve ben böyle bir adamı çekemem ahlaksızın teki de

kendımı korumaya çalışırken bırazda ben onu ıttım gucum yettıgı kadar bu serfsızde polısı aradı
size niye aramaınız şiddet gördüğünüzde ..ailenizin dediğini boşverin böyle pislik bir insan ile evlatta yetiştirilmez ömür de geçmez gençliğinize yzık edersiniz

Yani boşanmayı düşünmüyorsunuz..
Aileler ikinci evlilikte boşanmanızı istemiyor diye bu şiddete ve saçmalığa katlanacak mısınız? Aileler mi yaşıyor bu işkenceyi siz mi?

Üstelik bir de çocuk var şahit olduklarını düşündükçe en çok çocuğa üzülüyorum. Allah yardımcısı olsun sübyanın..

Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
Dersi birakip boşanin. Derside tazminat nafaka istemiyle verirsiniz.

Ne güzel çalışıyosunuz e bebeğinize anneniz bakıyo. Bence çekmemek en güzeli. Elinizde imkanınız var o yüzden bu zulmü çekmeyin..

Buradan size taktik falan çıkmaz. En fazla "kocişim kocişim" diye dolanan biri gelip kırmızı gecelik tavsiye eder olacağı o.
Mantıklı insan "boşan çıkar hayatından.huzur bul" der. Ki diyoruz da..

Ailen çocuğa bakıyor diye minnetini başka şekilde göster. O adamdan ne köy olur ne kasaba. Ders falan da hakgetire..

Esinizin derse degil,terk edilmeye ihtiyaci var..Hem aldatiyor hem siddet uyguluyor hemde zeytinyağı gibi üste cikip o sizi sikayet ediyor.Sizse hala ders verme derdindesiniz..o size veriyor ders hemde alasini, goremiyormusunuz bunu?

Ders alacak bir tarafı kalmamış bu adamın. Alacağı en mantıklı şey boşanma davası ile ilgili mahkeme celbi olur.

Siz de boşanmak için avukata başvurup mahkemeden anasının evine kağıt gönderin, hem tatlı bir ders, hem de kurtuluş. 1 taşla 2 kuş.

Be
Bence Boşanma davası acin kagitlari gorunce belki ders olur bosanin daha iyi bikere daha doverse sizde onu dovdurun acimayin

Back
X