- 30 Aralık 2009
- 23.396
- 92.832
- 1.123
- Konu Sahibi sariyapraklar
Kulagını çekin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isterse 10 evlilik yap boylesi ile hayat cekilmez.Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
size niye aramaınız şiddet gördüğünüzde ..ailenizin dediğini boşverin böyle pislik bir insan ile evlatta yetiştirilmez ömür de geçmez gençliğinize yzık edersinizkendımı korumaya çalışırken bırazda ben onu ıttım gucum yettıgı kadar bu serfsızde polısı aradı
Dersi birakip boşanin. Derside tazminat nafaka istemiyle verirsiniz.Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
Bence Boşanma davası acin kagitlari gorunce belki ders olur bosanin daha iyi bikere daha doverse sizde onu dovdurun acimayinHanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...