- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi sariyapraklar
Mudafa ettim kendimi dersin biraksaydim da oldurse miydi de kendimi korudum bu kadar basit..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanınca ailenin evine gitmek zorunda mısın? Kendine güzel bi hayat kurabilecek kadar kazanıyormusun?hasta insanlar sen buldun basımıza bela ettın dıyolar oncca seye ragmen çocuguma bakıyolar onları ezıp gecemem ama bu serefsıze bır ders vermelıyım kı anlamalı anyayı konyayı
Canım bu hayat sizin ailelerin değil. Bence gerçekten kararliysan evin kilidini değiştir, senin de başka yerde kalma imkanın varsa git orda kal arama. Sosyal medya kullanıyorsan bolca gezme fotosu at ve mutlu diye etiketle. O zaman nasıl köpek gibi pişman oluyorHanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
ayrılmak istıyorum ama ailem rahatsız insanlar ve elalem ne der bundanda ayrıldın bız ne dıycez dıeyıp duruyolar
Bir de üstüne ahlaksız kocanızla uğraşıyorsunuz.annemin evınde degılım kendı evımdeyım kıramı faturaları gıda çocugun masrafları hersey bende
Karsilikli darp varsa ve sikayetci oldugunuzda doktor raporu alinmissa.. Taraflar sikayetci olmasa bile 3.000'er TL adli para cezasi verilecektir. Vazgectim derim rahatligi ile gitmeyin mahkemeye. Esiniz sizden ne diye sikayetci olmus?Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
Hemen bosan ne bekliyorsunannemin evınde degılım kendı evımdeyım kıramı faturaları gıda çocugun masrafları hersey bende
Anlamadim ki...ders verip devam etmek mi istiyorsun? Bu tipler dersden mersden anlicagini hic sanmiyorum,kusura bakma ama ailenide pek takma...bu durumdayken niye hala devam et diyorlar akil isi degil...onlar egoist düsünebiliyorsa sende öyle yap, hayat senin sonucta. Cocuga bakiyorlar diye kendini mecbur hissetme, baska cözüm bulursun sayet annen artik bakmam derse. Öyle yada böyle yalniz basarirsin, kendine güven ve geri adim atma sakin!!