ÖYLE BİR DERS VERMELİYİM Kİ AMA NASIL?

Mudafa ettim kendimi dersin biraksaydim da oldurse miydi de kendimi korudum bu kadar basit..

hasta insanlar sen buldun basımıza bela ettın dıyolar oncca seye ragmen çocuguma bakıyolar onları ezıp gecemem ama bu serefsıze bır ders vermelıyım kı anlamalı anyayı konyayı

elimde kanıt var ogun yazıstıgı bayanla konustum mesajları var ve darp raporumda var ayrıca uzaklaştırmda verdıler ...ogun karakolda özellikle o yazıstıgı bayanın telınıde tutanaklara yazdırdım

Aldatılmanıza ve şiddet görmenize rağmen aileniz hala evliliğinizi devam ettirmenizi mi istiyor?

Ben olsam ailemi dinlemez açardım boşanma davasını... adamın faydası olmadığı gibi bir de zararı ver. Verin mahkemeye çocuk içinde nafakanızı alın. Zaten çalışıyormuşsunuz..

Ailenizin karışabileceği noktayı çoktan geçmişsiniz. Birde ders vermekten bahsediyorsunuz. Nasıl bir ders verebilirsiniz ki? Kahvesine acı biber dökün, yemeklerine bol tuz atın... nedir Yani adamın zaten maddi bir desteği Yok.

Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
Canım bu hayat sizin ailelerin değil. Bence gerçekten kararliysan evin kilidini değiştir, senin de başka yerde kalma imkanın varsa git orda kal arama. Sosyal medya kullanıyorsan bolca gezme fotosu at ve mutlu diye etiketle. O zaman nasıl köpek gibi pişman oluyor

kilidi değiştirdim her seferınde söz verıyor çocuk için affet dıyo aılleler araya gırıyor barıştırıyolar bı hafta ıyı sonra yıne aynısını yapıyor ...ben guzel alımlı bı baynken bu serefsiz gidip elin o....... evli kadınlarla çoluğu çocugu olan baynlarla yatıp kalkıyor para yediriyor şerefsiz ogluna bır paket sut almamıştır

ayrılmak istıyorum ama ailem rahatsız insanlar ve elalem ne der bundanda ayrıldın bız ne dıycez dıeyıp duruyolar

su elalem muhabetinden nefret ediyorum el mi size bakiyor? iki gün konusur susarlar Allah askina, bu dedi koda yapanlar on koca degistiren Seda Sayan hayranidir. Senin hayatin önemli bi kere yasiyor insan bunu unutma.

Ortada ders vermelik bir durum kalmamış ki. En kısa zamanda darp raporu alıp boşanmaya bakın.
Sağlıklı bir evlilik durumu kalmamış ortada.

Hanımlar merhaba kısaca yazcam benim ikinci evliliğim ve bu evlilikten bir çocugum var eşim olacak şahıs beni defalarca aldattı her yakaladığımda şiddet uyguladı ve üstüne polisi arayıp karakolluk olduk . ve her sıkıştıgında soluğu anasının evinde alan bir tip toplasak toplasak 1 yıl gıbı bır sure bıle bırlıkte olmamışızdır. ve yine anasının evınde...sorumsuz eve barka çocuga kuruş harcamaz ben çalışıyorum ve çocugumada annem bakıyor devamlı. şimdi bana bir kagıt geldı mahkemeden benden şikayetci olmuş bende ondan olmuştum. ıkımızınde ıkıncı evliliği oldugu için ne benım aılem nede onun aılesı bosanmamızı istemıyorlar.o kadar kızgınımkı ona bır ders vermek istıyorum nasıl davranayım bu pislik yuzunden hayatım bıttı hem aldatıyor hem dayak atıyor ustune bıde polısı arıyor şerefsiz...
Karsilikli darp varsa ve sikayetci oldugunuzda doktor raporu alinmissa.. Taraflar sikayetci olmasa bile 3.000'er TL adli para cezasi verilecektir. Vazgectim derim rahatligi ile gitmeyin mahkemeye. Esiniz sizden ne diye sikayetci olmus?

İnsanlar en fazla çocuk için evlenirler. E sizin çocuğunuzda var. Yani bir çocuk özlemi çekmeyeceksiniz. E o zaman bu adamı neden istiyorsunuz? Aileler istemez tabi ki çocukları mutlu olsun ister ama dayaktan haberleri var mı?
Valla çıkmaz bir yola girmişsin. Ama kurtulmak yerine daha fazla nasıl batarım planları yapıyorsun.

aldatılan dayak yiyen aileniz mi? değilse size karışmalarına izin vermeyin ve boşanın yazık size hiçbir kadın bu durumu çekmek zorunda değil.

Pek ders alacak bir tipe benzemiyor. Öyle olsa şikayetçi olmak yerine aranızı düzeltmenin bir yolunu arardı.
Boşanmak güzle birşey değil. Hele ki sizinki gibi ikinci evlilikse daha da düşündürücü. Ama böyle bir durumda yapacak birşey yok. Böyle bir evlilik sürdürmektense boşanmak daha iyi. Sonuçta siz zaten şu an da kendi ayakları üzerinde duran bir insansınız kimseye muhtaç değilsiniz.

Ne ders vermesin den bahsediyorsunuz? Biran önce boşan kurtar çocuğunu da kendini de

Anlamadim ki...ders verip devam etmek mi istiyorsun? Bu tipler dersden mersden anlicagini hic sanmiyorum,kusura bakma ama ailenide pek takma...bu durumdayken niye hala devam et diyorlar akil isi degil...onlar egoist düsünebiliyorsa sende öyle yap, hayat senin sonucta. Cocuga bakiyorlar diye kendini mecbur hissetme, baska cözüm bulursun sayet annen artik bakmam derse. Öyle yada böyle yalniz basarirsin, kendine güven ve geri adim atma sakin!!

Anlamadim ki...ders verip devam etmek mi istiyorsun? Bu tipler dersden mersden anlicagini hic sanmiyorum,kusura bakma ama ailenide pek takma...bu durumdayken niye hala devam et diyorlar akil isi degil...onlar egoist düsünebiliyorsa sende öyle yap, hayat senin sonucta. Cocuga bakiyorlar diye kendini mecbur hissetme, baska cözüm bulursun sayet annen artik bakmam derse. Öyle yada böyle yalniz basarirsin, kendine güven ve geri adim atma sakin!!

Ailem için devam ediyorum ama ayri yasiyoz kocam olacak şahısla bu evlilik sürecek sadece evrak üzerinde ama bupisliğe gününü göstermek istiyorum taktik istiyorum

Adam değil sanki kadın olan o, boşanmanızı istemeyen o aileler neler yaşadığınızıda biliyorlar mı?

Kavun değil ki bu bir yerlerini koklayıp evlenelim.

Olmuyorsa olmuyordur 5.kocamda olsa boşanırım yoluma bakarım. Birde ona ders vericem diye kendimi paralamam ders alacak bir kapasitede de değil ayrıca.

Back
X