Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Kanal D yakında yeni bir tarihi projeye imza atıyor. Daha önce “Geniş Aile” ve “Küçük Kadınlar” gibi dizileri çeken D Production 1960’lı yılları konu alan yeni bir diziye başlıyor.

Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak olan dizinin adı “Öyle Bir Geçer Zaman ki” olacak.
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ana karakterlerden birini canlandıracak.

Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmalar devam ederken, kadroda sürpriz isimlere de yer verilecek.

Erkan Petekkaya Serseri, Beyaz Gelincik, Sonbahar dizileriyle ekrana gelmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkan'ım Petekkaya'm Varsa Tamamdır O ış :lepi:

Erkan'ım Petekkaya'm Varsa Tamamdır O İş :lepi:

Oyy zevklerimiz aynıymış zemuszemus
bende çok severim oyunculuğunu,
hele Serseri'de ki 'Ulaaaaa' diyişi vardı ya neydi o öyle ya :roflol:

Bakalım bayan başrol kim olacak,
dönem dizisi denilince aklıma hep Özge Özberk gelir ama yeni bebişi oldu o olmaz herhalde.

Evet misyonlar çoğalıyor, Efe dönecek mi, Bitter nasıl ölecek, Erkanın partneri kim olacak?
Var mı arttıran :roflol:

Ayyyy O Serseride Aşıktım Ona Yaa :1shok:
Ve sonra sözlendim sözlüm dbakırlıydı onun gibi aynı ullaaaa diyodu :roflol: ıykk :dilcikar:

Bihterden sonra uslu bi rol gitmez ona :roflol:

Tube Büyüküstün Oynasaydı Keşke.. :kedi:

sempatiksalakcinni Zaten pişmanmış ya, bidaha Bihter gibi bi rolü oynamam demiş delikafadulden

Ah keşkee en sevdiğim bayan oyuncu, tek geçerim onu :asigim:
Ama Cansel Elcinle de yakışıyorlar canım Gönülçelende.

Tatlım, biz oynasak nasıl olur? sositososito

Ben Yazayım Sen Oyna Anam Acayip Atraksiyon Yaptırırım Size :lepi:sempatiksalakcinni

Mooottöööörrrrr Kayıııttttt Geç Kızım Hevinnn Yapış Erkan'aaa :lepi:

:roflol:

Ben Yazayım Sen Oyna Anam Acayip Atraksiyon Yaptırırım Size :lepi:sempatiksalakcinni

Go go kim tutar seni :lepi: sositososito

Aman Allah yazdıysa bozsun, ben koltuğuma yayılıp izlemeyi tercih ediyorum sempatiksalakcinni

yaaaa ben erkan petekkaya yı hiç sevmiyorum, aynalı tahirden beri gıcığım yanikaydirigubbakcemile3

erkan petekkaya mıı ?? süper olurrr.... çok severim onu ben.... dönem dizisi deyince benim de aklıma özge özberk gelir hemen...keşke o oynasa...

yaaaa ben erkan petekkaya yı hiç sevmiyorum, aynalı tahirden beri gıcığım yanikaydirigubbakcemile3

:roflol:

Bak onu unutmuşum ordada oynamıştı dimi
Bide Köpek dizisindede oynamıştı kısa sürdü ama. sırnaşık şey

Meltem Cumbul oynayacakmış da son anda vazgeçmişler kaydirigubbakcemile3

erkan petekkaya varsa bende varım.herzaman kaliteli yapımlarda oluyor.partneri keşke ezgi mola olsa hazır canım ailem bitmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…