Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ah nolcak kızlar bu Mete'nin hali yaaa.Çok üzülüyorum valla çocuğa.Öğretmeninden başka kimse anlamıyor bu çocuğu yaa

15 yaşındaki bir çocuk için çok ağır bunlar çok ağır
omuz bu yükleri taşıyamaz

evet cnm yaaa ama ben en çok osmana üzülüyorum korku dolu bakışlarla bakıo yaşanan her olaya her şey gözleri önünde yaşanıo çok ağır bunlar küçük osmancık için yaa o daha çok küçük ama

osmanımada çok üzülüyorum am aşuan o sadece ruhen yaralanıyor
metem ise hm ruhen hem bedenen yaralanıyor
ve çok ağır ödüyor
cemilenn dediği gibi onların suçu ne

skopca üzüldüm canım yaaa..
dilerim en yakın zamanda düzelir herşey... diyecek bişey bulamadım başka

Haydin kızlar Caroline le ali için negatif enerji toplayalım hep birlikte.Sinerji yapıp kötü enerjilerimizi onlara gönderelim

osmanımada çok üzülüyorum am aşuan o sadece ruhen yaralanıyor
metem ise hm ruhen hem bedenen yaralanıyor
ve çok ağır ödüyor
cemilenn dediği gibi onların suçu ne

küçücük bi çocuk için çok ağır şeyler bunlar ama yaaaa onun şimdi arkadaşları ile top oynaması gerekirken o neler yaşıo ama cnm yaaa küçücük osmancık

Ev yandı ya Aliyle o yamuk yavuklusu da oturamayacaklar orda. Eline sağlık Mete!!!! :13:

osman çok hisli bir çocuk... bakışlarıyla da çok güzel veriyor bu duyguyu.. o da mete gibi çocuk olmadan hatta genç olmadan adam olacak. ne acı

ay ininmıyorumya ne biçim bi pislik çıktı şu ali ..daha diyorki aslında kötü değil ..kötü değil hali buysu kötü halini düşünemiyom bile....o karolinin taktığı boynuzlar biyerlerine batsın inş ali..geber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…