Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

carolini şu ana kadar az gösterdiler(tansiyonumun çıkmadığından anladım)

sonunda göstercekler ama ki temiz göstercekler belli

Aylin'den beklerdim de Berrin'den beklemezdim bu davranışları.Beni çok hüsrana uğrattın Berrin al mektuplarını ver mektuplarımı küss

necati neredeyse altına yapacaktı yani

metem okula döndü
hemde ağa olarak

-meraba necati kardeş
-mmmm meraba mete

seviyor ama belli etmiyor. adamı da demişti hangi bölüm hatırlamıyorum. aylin teklifi kabul etmediğinde sevindiğinden mi üzüldüğünden mi içiyorsun gibi bişeyler demişti

kızları boşverdimde beni mete ve osman mahfediyo her görüşümde ağlamak istiyorum erkek evlat sahibi olduğumdan mıdır nedir ikisini bağrıma basasım geliyo

anne lütfen çıkarmısın odadan perdeyi çekte çıkk:90::90:

bence aklı eksik berrin hakanla evlenecek.kızlar bide berrin yürüyüşe hakana inat gitti.insan değer vermedği birinin inadına neden gitsinki?neden onun fikri önemli olsunki?benim sevmedğim insan umrumda olmaz

bence aklı eksik berrin hakanla evlenecek.kızlar bide berrin yürüyüşe hakana inat gitti.insan değer vermedği birinin inadına neden gitsinki?neden onun fikri önemli olsunki?benim sevmedğim insan umrumda olmaz

bu kız hukuğu nasıl kazanmış da okuyor acaba:97:

Televizyona bişeyler fırlatmazsam o sahnede iyidir.Ya bir de nişanlım beni karolinim diye sevmiyor mu?Deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…