Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin ‘Caroline’i Alman oyuncu Wilma Elles mucit çıktı.

Çorbayı kendi kendine karıştıran ‘Çorba Jakuzisi’ adını verdiği tencere icat etti ve patentini almak için Almanya’da başvuru yaptı.
'Kötü kadın Carolin'den Prof. Zihni Sinir'i kıskandıracak proje! Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Ali Kaptan'ın ailesini karıştıran Caroline rolüyle Türkiye'de yıldız olan Alman oyuncu Wilma Elles, çorbayı kıvama gelmesi için kaynayıncaya kadar yaklaşık 10 dakika kendi kendine karıştıran tencere icat etti. İcadına 'Çorba Jakuzisi' adını veren Elles, patentini almak için de Almanya'da yetkili makamlara müracaat etti.

Carolinde de daha neler varmış neler

ekber gelicek dimiiii :))))
n'olur biri bana ekber gelecek desinnnnnnn

dizideki rolünden mi etkilenip tasarlamışşş karıştırıcıyııı
çok öenmli bir buluş değil ama gecelerden dizi setinden zamn ayırıp proje üretebilmişşş taktir ettimm
:81::81::81:

dizideki rolünden mi etkilenip tasarlamışşş karıştırıcıyııı
çok öenmli bir buluş değil ama gecelerden dizi setinden zamn ayırıp proje üretebilmişşş taktir ettimm
:81::81::81:

büyük olasılıkla

Arkadaslar Cemile ve Mete'yle röportaj

[video]http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8561[/video]

Aman ya Ali sade nikahtan vazgectim diyormuş madem niye kesiyosunuz orda gecen hafta? Hayır bu dizinin böyle basit numaralara ihtiyacı yok ki

hepten nefret ettim şu Ali'denkarısına 1 bardak su götürmüşmüdür aceba
ama caroline yatağa kahvaltı götürüyor
şunların ikisinide kaynar yağın içine atacaksınnn

Berrin hakkındaki düşüncelerim hala değişmiyo, senin kölen olacak değilim demesini takdir ettim ama yine gıcık yine gıcık bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…