Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

büyümüşte küçülmüş keretaa yerim ya çok ta şirin bişi ama o ağlama sahnesine taktım bence orda gerçekten ağlıyo yaa :gitme::gitme:

kucucuk cocuk sonucta karsisinda avazi ciktigi kadar bagiran bi adam gorunce korkup aglamistir zavallim

kucucuk cocuk sonucta karsisinda avazi ciktigi kadar bagiran bi adam gorunce korkup aglamistir zavallim

yaa şimdi aliye kızıyorum ama adam hakkını veriyo süper rol yapıyo oda bütün oyuncular gerçekten süper yapıyo şu berrine asılan salak varya o bile kaydirigubbakcemile3

Nasıl bir aile dramıdır bu.

Nice aileler nice çocuklar nice kadınlar var bu şiddete maruz kalan. Fecii, çok fecimafoldumben

cemileye içeride biz bakalım.

ayrıca o son sahnede caroline nası bağırdı "aliiieeğğ" diye. karga mısın ?
nasıl bi nefret ettirmişse artık..

süper oyunculuklar var. uzun bir zaman sonra televizyon izliyorum.
yorumlara bitiyorum arkadaş okuyor musunz bilmem ama

izldim canim
ayy yine super bi bolum olacak sali gununu iple cekiyorum...
Ali hastanede diyo dimi oluyoruz burda meraktan diye carolin icin diyo yani
deyyusklava:

Kesin onun için diyordur uyuz, Cemile için diyecek hali yok.alsanaalsanasmile

Ah be cemile, o bıçağı yanlış kişiye sapladın. Senelerini verdiğin adam dururken elin gavuruna niye saplarsın

Son düzenleme:
Kesin onun için diyordur uyuz, Cemile için diyecek hali yok.alsanaalsanasmile

Ah be cemile, o bıçağı yanlış kişiye sapladın. Senelerini verdiğin adam dururken elin gavuruna niye saplarsın

bi tasta iki kus vurdu carolin geberse Ali mahfolur e ASKIM diye pesinden kostugu kadin olecek
ama kendini yakti cemileye yazik oldu...
Cemileyi ordan cikarmak alinin boynunun borcu!!!

Osman'ın oyunculuğu herkez gibi benim de gözümden kaçmadı bende dün akşam hayran kaldım ayakta alkışlanacak kadar güzel bir rol çıkarmış tombalak tosbağam :) Doğuştan oyuncudur derler ya işte tam bu çocuk için söylenmiş bir laf.. Dün ki performansını görene kadar Babam ve Oğlum da ki Ege Tanman'ına oyunculuğuna şaşar kalırdım şimdi bir kişi daha eklendi :))

bi tasta iki kus vurdu carolin geberse Ali mahfolur e ASKIM diye pesinden kostugu kadin olecek
ama kendini yakti cemileye yazik oldu...
Cemileyi ordan cikarmak alinin boynunun borcu!!!

alinin de çok umrunda, ne karolinler bulur o
çocuğu kapıda onun yüzünden zatüre olucaktı adam kalktı metresinin koynuna gitti

oyuncu olduğunu iddia eden, ortalıkta gezen kaprisli, şapşalların izleyip feyzalması gereken alnından öpülmesi gereken aslan parçası o be

izldim canim
ayy yine super bi bolum olacak sali gununu iple cekiyorum...
Ali hastanede diyo dimi oluyoruz burda meraktan diye carolin icin diyo yani
deyyusklava:

kesin öledir pislikkk gebersinn bence asıl cemileye yazık 4 çocuk annesi hapishaneye düştü yazık kadına

Aaaa fragmanı şimdi seyrettim oysa ki ben buraya kesin hayal kuruyordur diyecektim cidden Caroline'i bıçaklamış :O

Başı muhteşem inşallah böyle devam eder, Osman büyürse çok iyi olmaz gibime geliyor.
Çünkü o herkesin sevgilisi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…