ben bu cocugu anlayamiyorum cocuk degil bu kucuk adam resmen nasil rol yapiyo masallah
gazetede okudumda en çok ta carolini kimin oynayacağını bulmakta zorlanmışlar.facebooktan bulmuşlar
büyümüşte küçülmüş keretaa yerim ya çok ta şirin bişi ama o ağlama sahnesine taktım bence orda gerçekten ağlıyo yaa :gitme::gitme:
cemile simdi elini kanami buladi?:gitme:
fragmanı izledinmi tatlım cemileyi hapise atıyolar mete babasına bağırıyo senin yüzünden diye
kucucuk cocuk sonucta karsisinda avazi ciktigi kadar bagiran bi adam gorunce korkup aglamistir zavallim
yok izlemedim dur izliim..
boşuna arama nette topikte birisi koymuş hihoyyyt
izldim canim
ayy yine super bi bolum olacak sali gununu iple cekiyorum...
Ali hastanede diyo dimi oluyoruz burda meraktan diye carolin icin diyo yani
deyyusklava:
Kesin onun için diyordur uyuz, Cemile için diyecek hali yok.alsanaalsanasmile
Ah be cemile, o bıçağı yanlış kişiye sapladın. Senelerini verdiğin adam dururken elin gavuruna niye saplarsın
bi tasta iki kus vurdu carolin geberse Ali mahfolur e ASKIM diye pesinden kostugu kadin olecek
ama kendini yakti cemileye yazik oldu...
Cemileyi ordan cikarmak alinin boynunun borcu!!!
Osman'ın oyunculuğu herkez gibi benim de gözümden kaçmadı bende dün akşam hayran kaldım ayakta alkışlanacak kadar güzel bir rol çıkarmış tombalak tosbağam :) Doğuştan oyuncudur derler ya işte tam bu çocuk için söylenmiş bir laf.. Dün ki performansını görene kadar Babam ve Oğlum da ki Ege Tanman'ına oyunculuğuna şaşar kalırdım şimdi bir kişi daha eklendi :))
izldim canim
ayy yine super bi bolum olacak sali gununu iple cekiyorum...
Ali hastanede diyo dimi oluyoruz burda meraktan diye carolin icin diyo yani
deyyusklava:
oyuncu olduğunu iddia eden, ortalıkta gezen kaprisli, şapşalların izleyip feyzalması gereken alnından öpülmesi gereken aslan parçası o be
mesela sinem kobal osmanı izlesinnn kesinliklee rica ediyorum sinemden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?