Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

darkolive sen osman aliyi vuracak dedin ya. nereden öğrendin onu kesin mi =)

canım hani dış ses varya arada çıkıyor
işte osman, olanı biteni mapustan yazıyormuşş

hep kızlar bahsediyor duymadın mı hiç :26::26:

bi kanalda ali röportaj veriyordu, asıl film, ileri sarınca başlayacak diye
osman ne olcak, çok etkileniyor dedi spiker,
o da ne olsun sonunda seri katil olacak demişti

evet seri katil mevzusunu biliyorum beyazin prog da söyledi ben espiri sanmıştım. vursun valla hak ediyor huh

a y sinir oluyorum Aylinin kocasına haline bakmadan evlenmek istedi ölse bari dizi nede olsa yoksa ben öldürücem gencecik kızı mahvediyo bencil herif

Aylin de evlenmeseydi sırf soner e inat olsun die... Şimdi hiç biri mutlu diil. Ne Aylin ne Soner ne de Murat...Murat kendini kandırıyo anca..Yok tablo izler gibi izlermiş de bilmem ne..

Noldu??? Nie bağırdı ben kaçırdım:44: Kızım uyandı onu sallıyorum dizimde...Bana da özet geçin nolur yaaa..

yine aynı şekil fenalaştıı aylin iyi misin falan diyince sinirlendii çek ellerini üzerimden diyee bağırdıı yaaa sonra ikiside arkasını dönüp ağlamaya başladıııı

sonerin el işaretine bende bittim.ayy çok tatlı diye tam ağzımdan kaçırdım ki eşimin kızgın boğa gibi bakan gözleriyle karsılasınca sevincim kursağımda kaldı:))

ayyyy yarışma sahnesi gelsin artık yaaa

azıcık gülmek eğlenmek istiyorum bu filmde

yine aynı şekil fenalaştıı aylin iyi misin falan diyince sinirlendii çek ellerini üzerimden diyee bağırdıı yaaa sonra ikiside arkasını dönüp ağlamaya başladıııı

murat ayline yanaştı ama yine beli tuttu. yapamadı ondan bağırdı. aylin iyi misin deyince dokunma bana diye.
Halvet yine mi olamadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…