Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

anammm adamı zorla alacakk yaa ne azgın bi kız bu sonerinde ne yaptığı bellideğil hee sinir ediyo benii

amannnn koskaca soner parmak kadar kızın santajına boyun mu eğecek
aylinin annesine bile evlilik sözleşmesi demişti.

merhaba yeni katılıyorum aranıza

deli oluyorum bu sonere yaaa bu şantajlara papuç bırakacak adammı bu yaa

Son düzenleme:
ahh ben bu mete evladıma üzülüyorum aşk acısı çekiyo garibimm güzelde çocuk boşver hocanı bak etrafna sana hayran olan kaçkız var

merhaba yeni katılıyorum aranıza

deli oluyorum bu sonere yaaa bu şantajlara papuç bırakacak adammı bu yaa
kallektersiz o adam olsa sevdiği kızı kardeşine vermezdi adam gibi çıkar sölerdi yada hiç bulaşmazdı bu işee:95::95:

En önemli yeri kacırdımm.. Kızlarr balıkcının eski eşi cemileyee ne dediii:26::26:

bu dizide cemilelerin başına gelmedik kalmadı. ama şu nörüman ve ailesine hiç bişey olmuyor. artık onlarında biraz canı acısın. hep cemileler mutsuz. tam evlenecek dedik sevindik onda bile bir bölüm sürmedi sevinmemiz.

kallektersiz o adam olsa sevdiği kızı kardeşine vermezdi adam gibi çıkar sölerdi yada hiç bulaşmazdı bu işee:95::95:

yaaa doğru ama orada fedakarlık yaptı sözde....hadi bu adiliği yaptın ama mesudeye bu kadar papuç bırakmamalı yaaaaaaaaaaaa..............salı soner çarşamba sülüman bu adamlar beni öldürecek be

yaaa doğru ama orada fedakarlık yaptı sözde....hadi bu adiliği yaptın ama mesudeye bu kadar papuç bırakmamalı yaaaaaaaaaaaa..............salı soner çarşamba sülüman bu adamlar beni öldürecek be
benide deli ediyolar kızz sorma mesudenin elinde büyük koz var sonerinde ne istediği bellideğil yada aylini unutmk için böle yapıyo dibdibede nasl unutacksa sözleşmeli evlilikmiolurr yaa

En önemli yeri kacırdımm.. Kızlarr balıkcının eski eşi cemileyee ne dediii:26::26:

bişey demedi canım..köşke geldi cemile o arada balıkcının ex eşi havuza attı kendini
orada gördü balıkcının alyansı elindeydi ondan vazgeçti

benide deli ediyolar kızz sorma mesudenin elinde büyük koz var sonerinde ne istediği bellideğil yada aylini unutmk için böle yapıyo dibdibede nasl unutacksa sözleşmeli evlilikmiolurr yaa

yaa ne kozu yaaa kardeşine yalan desin onu istemediğim için yapıyor desin ...soner buu güçlüüüüüüüüüüüü.....ayline eli bin takla attı yaa....

ne mal anlamadım soneriii vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…